73

Te4o

преди 4 месеца

Ами като е така трябва да си запретнат ръкавите и да покажат това, а не отвод.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Ами нормално. Вече всички видяха, че нещата съвсем не са такива, каквито медиите ни ги представиха. Съдиите обаче ще трябва да отсъдят според медийния натиск, иначе рискуват медиите да ги разкъсат. Естествено, че ще си правят отвод!

71

Te4o

преди 4 месеца

Като си правят отвод и не искат да свършат задължението си, което е написано в трудовата характеристика, да има санкции за всички тях.

70

Анонимен

преди 4 месеца

Смятат, че ще бъдат предубедени. Поради обществен натиск или поради лични причини.

69

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 67 .. Партия ГРЕБ и ***.

68

Анонимен

преди 4 месеца

До Бай Ставри.. ay какъв NICK ша идеш боб с грозде, само ела..

67

Кръстю

преди 4 месеца

До Един Българин: За съдиите и прокурорите ясно , ама за адовкатите нещо не схващам

66

Заеко

преди 4 месеца

До това водят медийните истерии и грубата намеса в наказателното произодство. Политиците и магистратите е крайно време да кажат стоп, делат трябва да се гледат в съдебната зала, а не по тв екраните и фейсбук

65

Анонимен

преди 4 месеца

Добре аз не мога да разбера, защо въобще ще има съдебен процес, нали феминистките казаха че е виновен - направо да го изгорим ритуално на клада в центъра на София и да приключваме случая по бързата процедура.

64

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 4 месеца

Променете Етичния кодекс и Закона за адвокатурата в България! Променете правилата при ОТВОД ! Това е абсолютно безобразие с дъх на смразяващ страх ,липса на самочувствие , професионална обвързаност ,липса на юридическа подготовка , политическа и икономическа корупция ,абдикиране от дела за кражби , изнасилвания, панически страх от правораздаване! Въведете строги ПАВИЛА за уволнение на съдии и адвокати бягащи от ОТГОВОРНОСТи прикриващи престъпността!

63

Анонимен

преди 4 месеца

Кой ръководи мафята в Стара Загора?

62

Анонимен

преди 4 месеца

Съдебната система,, парламент, партии, полиция, министервства, общини всички са корумпирани и крадливи комунисти и мафиоти.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Този брадат козел е толкова невинен колкото и шапкарите-убийци от Стара Загора.

60

до 1234

преди 4 месеца

Ти сам го казваш, всеки съдя ще внимава как ще отсъди! А не всички да си правят отвод! ББ е друга тема на разговор. България е смръдлива, мизерна, комунистическа и мафиотска страна.

59

Животинска държава

преди 4 месеца

Най гнусните паразитни животни са завзели държавата и ни управляват. Какво спим трябва да се излезе на протест. Кога ще се реформира съдебната система. Като не могат да съдят да отиват в строителството. НПО какво дремят могат само хора от боята да защитават?

58

Анонимен

преди 4 месеца

Това е нагледен пример за какви съдии иде реч. В Бг съдиите са махленски далавераджии!!! Това не са хора на закона а СХЕМАДЖИИ !!!Същото е и в прокуратура-полиция.

57

До 56

преди 4 месеца

Да този на снимката очевидно според теб е новия Ал Капоне, българския Ел Чапо, Пабло Ексобар на Балканите, въртял наркобизнеса си за милиарди от старозагорска дискотека под прикритието на охранител - зъл гении е този.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Кой е чадърът на до.бичето?

55

Анонимен

преди 4 месеца

Делетото е КОМПРЕМЕТИРАНО. какт Дебора се появи превд ТВ и твърдеше " ЧЕ ПОЗНАЛА ЕДИНИЯ ПО БРАДАТА" , а ДНК Експетизата ПОКАЗВА ,ЧЕ НЕ ТОЗИ КОЙТО Е ЖЕРВАНОТО АГАНЦЕ

54

1234

преди 4 месеца

До АнонименТочно в нормална държава всеки съдия ще внимава как ще отсъди, защоот при недостатъчно реални доказателства и грешин присъда нещата отиват на зле. Колко осъдени после се оказват невинни? Тоя , че е *** - такъв е , но дали е бил той зад маската? Там е дума срещу дума, няма днк, косми или други реални неща, а само по косвени доказателства не се взима решение. То , ако ставаше така, ББ с кюлчетата отдвана трябваше да търка наровете...