9

Анонимен

преди 4 месеца

В шок съм. Сега ще кажете че няма да разберем кой е убил Алексей Петров.

8

кьор-фишек

преди 4 месеца

Щом пускат информация че са го убили заради търговия със скъпоценни камъни, значи не са го убили за това, а за нещо съвсем различно.

7

Киро тъпото

преди 4 месеца

Така, така. Същото ще е и за удавения в локва в двора си адвокат джингов, чиято секретарка за 15000 лв е уредена лена Мустакова

6

Анонимен

преди 4 месеца

Тия па се чудят за диамантите. Кви наркотици у Африка бе...тараториите са разпределени. А тия суеци дето тука са велики настъпат мотиката кат избегат там и ги опее попа набърже.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Измисля си квот си иска бившето миниосерче. Откъде накъде българското бивше миниосерче е убедено, че пък точно пък в сейфа му пък е имало докименти ? Може би некой му е подшушнал нещичко и затва са го претрепали тоя и сега се прай на улав да предполага предположително.

4

Алов

преди 4 месеца

Всеки си мисли,че е най-големият както и Бойко_,но винаги им идва редът помнете

3

Хаха

преди 4 месеца

То само журналистите и разследващите не знаят кво взеха от сейфа момчетата и кой ги изпрати там!! Българина по презумпция обича 30 човека да щавят и правят на *** пет милиона във България! Продължавайте да им се възхищавате на колите и имотите и колко са богати и властни!!Лично за този видински *** *** никой не скърби!!

2

Анонимен

преди 4 месеца

А Бойко и Делян кога!?

1

Анонимен

преди 4 месеца

В дъното на това престъпление е Кирил Петков и шайката му от ПП!