191

До 202

преди 5 месеца

Япония е била окупирана от САЩ, те са развили производства и технологии. Ние бяхме окупирани от СССР, производствата и технологии каквото е откраднато от хитлерова Германия без развитие до разпада на СССР.

190

Анонимен

преди 5 месеца

До 200 Дали проблема им е ,че са бедни,защото им източват ресурсите? По- скоро е в управлението на държавите им,в сбърканата им икономика,в корупцията,в това,че шепа олигарси държат богатствата,а народа мизерува! Една Япония ,която няма никакви ресурси,а виж и икономическото развитие!

189

Анонимен

преди 5 месеца

Блока е съставен предимно от страни с изразена диктатура. Ще приемат още от същото. Приемането става с молба и ако те одобрят си приет. Критерий не видях. Ще се разпадне ако питате мен.

188

Анонимен

преди 5 месеца

До 198. А запитвал ли си се защо са най-бедните като същевременно са най-богати на ресурси. Защо да не се опитат да се защитят от това да им източват ресурсите и нищо да не остава за тях? Просто им стискам палци да успеят.

187

Анонимен

преди 5 месеца

Не вярвам някои от тези ,които възхваляват БРИКС да отидат да живеят в Етиопия,в Иран,Индия и другите изброени.Кой нормален ще предпочете тези страни,някои от тях спадат към Третия свят пред страна от ЕС? То много е лесно да се пише.Аржентина много добре се усети!

186

Еха

преди 5 месеца

Това са най нещастно бедни и изостанали страни. Това е една много "страшна" заплаха за световната икономика. Ужас, изпитвам смях и презрение. Но съм сигурен че в Русия ще проговорят на китайски.

185

Н.П. 21 век

преди 5 месеца

До Путин 175. ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СЪНУВАШ,***!!!!

184

Анонимен

преди 5 месеца

като е такъв брикс микс, защо Бразилците го начуххват на целия оопек мек и добиват на макс, а? защо, нали са брикс-микс? Гледайте ги какво провят, а не какво говорят политиците.

183

Анонимен

преди 5 месеца

няма преспективи, ще е още по-безполезна организация, колкото повече толкова повече.

182

Анонимен

преди 5 месеца

Е дръпнатите очички си осигуриха ресурси от полезни изкопаеми за столетие напред. А какво да каже ЕС, ще става много зелен, а чините уж зелен лидер, хързулна всички. Май светът ще се управлява по модел на дръпнатите очички, коварният Си.:))

181

Анонимен

преди 5 месеца

БРИКС стремително се разширява и разпростира на всички континенти. Само преди няколко години БРИКС беше клуб на 5 държави. Миналата година се превърна в политическа и икономическа платформа. След 9 месеца в Казань, Русия, БРИКС ще прерастне в мощна организация.

180

Анонимен

преди 5 месеца

Само Русия , Китай и Саудитска арабия са по силни от целия запад . Повече пари за инвестиции ,повече ресурси и по големи пазари .

179

До 1111

преди 5 месеца

Прилича ми ето така. Китай е фабриката, Индия са нивите, Бразилия е там неква регионална сила в ЮА, а останалите са бензиностанции. Най-голямата бензиностанция дори не е Русия след като вкараха страните от Близкия Изток. В този ред на мисли, колкото повече държави вкарват толкова по-незначителна става Русия!

178

1111

преди 5 месеца

Дядо ми казваше "На прехвалени ябъли с голяма кошница не ходи!".БРИКС , що е то ...китай и индия бачкат като откачени , за което се нуждаят точно от две неща : повече ресурси и още пазари или обощено - донори.Опитите да ни се представи тази организация като нещо модерно и мощно лидирано от русия , леко бият у лево.Мястото на русия в БРИКС е предопределено и то е периферия! Някой попита как ще казва валутата на този съюз , според мен най-вероятно БРИКЕТ .

177

д-р Дрегер

преди 5 месеца

... а денег нет. От всички предполагаеми институции на такъв съюз БРИКС има само банка и тя е до ушите в ДОЛАРОВИ дългове. Що така?

176

Анонимен

преди 5 месеца

Има две гледни точки. Първата е от гледна точка на интересите на САЩ и слугите им за запазване на световното господство на САЩ. Втората гледна точка е на останалия свят борещ се за независимост от САЩ.

175

Анонимен

преди 5 месеца

На български се казва ЮАР, а не РЮА и Южноафриканската република, а не Република Южна Африка.

174

Татул

преди 5 месеца

До 182Историята ни е показала как свършват големите амбиции и апетити от запада към Русия. И наполеон и Хитлер са приключили с имперските си амбиции, както сега ще приключат и американските. Хубаво е да познаваш своята история и да помниш, че именно балгодарение на тези руснаци сега се наричаш Българин. На американците не сме им нужни ние, нужни са им териториите ни. Глупаво е да се наричаме партньори. Все едно да наречеш партньори вълк и агне в кошара.

173

Христо Христов

преди 5 месеца

ЕС умре. Оле, оле, оле!

172

Новогодишно желание

преди 5 месеца

Ми ето, иБРИКС се развива, нови членове, нова емоция, всичко е стабилка. Русофили, не искате ли да потеглите към тези страни които ще се развиват? Хайде, чемодан вокзал Техеран или Пекин, какво чакате? Какво правите в света на застоя и дори упадъка? Хайде, другари!