73

Анонимен

преди 5 месеца

Кога и къде ше е протеста - ще дойда от провинцията.

72

Анонимен

преди 5 месеца

И, какво предлагате, кадърно и некадърно с по 150 - 200 лв. , е това е социализъм. Да, ама не и дано никога повече. Демокрация и капитализъм, бъдещето на България

71

Гражданка

преди 5 месеца

В тази държава много богаташи,щом всеки е доволен.Ще ви вдигнат със 100 лв парите те за 2 дена не стигат

70

Гражданка

преди 5 месеца

До БобиВсичко скача от денс.Лека,полека и храната пак.Инфлацията е страшна,но на *** не му дреме.Като хвърлят 100 лева ще търка ръчички.Ако някой следи цените ще види.Мед.услуги(нищо че си осигурен)30 %,адвокатски 50 за Мин година и още и още.Поне 2000 трябва да е минималната на тези цени,но в България винаги има телкаджии и пенсионери,които на 700 лв .ги устройва.

69

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Тези пари вече са изгубени от инфлацията Сега мин заплата трябваше да е 1200 лв другото е заблуда

68

Анонимен

преди 5 месеца

Ниски пенсии получават две групи пенсионери - осигуряващите се на ниски доходи, най-вече укривалите доходи и пенсиониралите се преди повече години. Който не е укривал доходи и се е осигурявал на сума над средната, сега си получава пенсия над 2000 лева.

67

Един

преди 5 месеца

До Все още незнаетеКак може да си толкова неграмотен! Пишеш неверни неща.

66

катя

преди 5 месеца

Едни получават 10 000 лв. заплата, а други едва 1000 лева. Първите убеждават вторите, ча са много добре и трябва да се радват. Това е демокрацията. Радвайте се.

65

Боби

преди 5 месеца

А цените с колко ще скочат? Замислете се. Щом се увеличават разходите на работодателите за заплати, ще увеличат и цената на това, което произвеждат или продават, за да излязат на сметка. Ето и реален случай: Шефът на фирмата, която почиства каза, че иска увеличение на таксата за почистване, защото ще трябва да увеличава минималните заплати на чистачките, а и другите му разходи скачат. Не е толкова трудно да се досети човек, че правят инфлация с увеличение на минималната работна заплата.

64

Анонимен

преди 5 месеца

До поназнайващия историята: Май си чел руската версия, русолюбци промити. Япония, как се беше подготвила за разходка на запад.

63

Гражданка

преди 5 месеца

По-тъпо племе няма.Всичко скочи миналата година-услуги,здраве ,адвокати с едно 30,50%,никой не протестира.Снимате софрите да видим до кога.От 1 Януари почти всичко с 30% нагоре,ама пак софрите и фойерверките важни.

62

Анонимен

преди 5 месеца

Състоянието сега е следствие на 45 години измислена тъпня. Как се радвах, като се срина съветската чума. Никога няма да се откажа от Европейска България. Бъдещето ще отсее русолюбската непригодност. ЕС и Нато

61

Анонимен

преди 5 месеца

Продължението - ................, която няма нито един ден трудов стаж, но освен социалната пенсия си е уредила и инвалидност, макар че е здрава и пъргава, хапва си свински и сланинка без да пази диети, пийва си алкохолец и по цял ден припка до тази и онази съседка да разнася клюки. В Абсурдистан живеем, няма спор.

60

Така значи?

преди 5 месеца

Жена с висше образование и с почти 40 г. трудов стаж (без няколко месеца) получава пенсия равняваща се точно на 50% от актуалната от днес минимална заплата и е с 59 лв под линията на бедност! Как ли щеше да живее, ако ме нямаше мен да й помагам? Цял живот стриктно и честно е изпълнявала задълженията си, а натоварването й хич не беше малко, работеше с хора. Държавата е определяла какви осигуровки да й се удържат за пенсия. Не искам да съпоставям с пенсията на комшийката, която ............

59

Анонимен

преди 5 месеца

Откакто преди 34 години паднахме под американско робство, България върви само надолу. Факт!

58

Чебурашняцииии

преди 5 месеца

България е ЕС и НАТО!

57

Демократ

преди 5 месеца

Ивропа им виновна на копейковци че живеели като скотове .Не нито сме в Шенген още нито сме приели Еврото за да има реален контрол от Европа!Не като сега да ви клатят как си искат БеГе плебеите с инфлация с обезценената абуригенска хартия бг лев!Искат да съботират европейското развитие на България и после ревът че живеели в мизерия!

56

Анонимен

преди 5 месеца

Господството на САЩ над България ни докара до там да сме най-бедни в ЕС.

55

Анонимен

преди 5 месеца

Не е лошо да се поназнайва историята. През Втората световна война, СССР победи Германия и изнесе на плещите си цялата тежест на войната. САЩ и Великобритания се намесиха, когато всичко вече беше решено, за да могат и те като победители да участват в подялбата на света.

54

Анонимен

преди 5 месеца

Принципно по-високи доходи, означава по-ниски цени. По-високи заплати, означава и по-висока производителност на труда и по-големи печалби за дебеловратите бизнесмени демократи, макар че те не го осъзнават .