320

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 5 месеца

Това не е луд човек , а човек докаран до лудост от деца ! И пак е станал техния инат . За мен те са виновните !

319

Анонимен

преди 5 месеца

Психично-болните не са престъпници и полицията не е съд. Държавата да си дойде на мястото!

318

Мен

преди 5 месеца

Някакъв луд дядо, който заплашва деца с нож и бяга от полицията - ще е един по-добър сеят без него. Честита НГ на всички, полицаи, изпълняващи своя дълг!

317

КОНСТАНТИНОВ

преди 5 месеца

ИМА СИ ХАС УБИИЦИТЕ ДА СИ ПРИЗНАЯТ.

316

Анонимен

преди 5 месеца

a защо е бягал ??????!!!!!!

315

Митьо

преди 5 месеца

Сега не е момента нито да се хвалят и одобряват действията на полицията, нито да се наричат убийци (все още, макар че на това прилича), не се знае какво е станало, може да се окаже, че децата са го заплашвали, на не той тях. Преди три години едни деца така 30 декември ме заплашваха мен, че ще ме гръмнат с римска свещ (фойерверк), затова че им правя забележка да не гърмят пиратки. Не е професионално да го бият, трябвало е да го задържат, не е тяхна работа да решават дали е виновен и да пребиват.

314

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 326ГРЕШИШ СИ, НАРКОМАНА Е В МОСКВА...

313

Анонимен

преди 5 месеца

В Украйна всеки ден умират хиляди заради егото на един изперкал наркоман в Киев...

312

Парадокс

преди 5 месеца

Цялата правораздавателна система е тотал щета. Имаме най-много милиционери на глава от населението, но престъпността процъфтява. Когато има показна престъпна дейност от един определен етнос или от т.нар "бежанци" не смеят нищо да направят, дори когато колегите им умират. Въпросния загинал престъпник е опитал за убие полицай и е заплашвал хора с нож. Заслужавал е да *** камъни в някоя каменоломна, но тъй като съда не работи това е последния начин за налагане на справедливост.

311

Анонимен

преди 5 месеца

До Сата НАТО 309Щом полицай те спира, си длъжен да спреш. Дагуй сме на тоя хал, защото всеки през просото, ама иска да живее в подредена и сигурна държава.

310

Анонимен

преди 5 месеца

До Сата НАТО 312Сигурен ли си, ме не би бил опасен за никога? Знаеш ли дали е бил въоръжен, с взривно или друго? Защо не е искал да излиза? Какво е очаквал? Че ще го пуснат да си тръгне по живо по здраво? Нокакво подчинение в никаква ситуация, после рев. А ако беше убил няколко, после мечета и "ах, защо все на нас и защо полицията не ни пази, некадърна". Угодия няма. Все недоволни от всичко и все за правата се борим, а задължения йок.

309

Анонимен

преди 5 месеца

До 25 321И възпитание трябва да има, че на полицаи се спира, особено ако си чист. Не е оправдание, ако има превишаване на правата им, но не може да оставят човек, за който не знаят какво може да направи. Преди седмица в Чехия имаше масоно убийство. Знаеш ли кой аа какво е и какво би направил? Мислете и че, ако се съпротивлявате, може да ви гръмнат. Не е слободия все пак демокрацията.

308

25

преди 5 месеца

Нападат един човек както хиените нападат и разкъсват жертвата си!Къде са обучавани и кой им е дал дипломите ?Явно е , че смъртта му е причинена от петимата ,които го бият и задушават като се стоварват върху него-вижда се добре , който не е кьорав!

307

Анонимен

преди 5 месеца

Убит е от полицията,на клипа се вижда.

306

Бил русофил

преди 5 месеца

да не е координатора на възраждане за СТ. Загора?

305

Анонимен

преди 5 месеца

До Сата НАТО 315..Борисов беше им сложил камери, не помниш ли. Ама тогава друга песен пееха гладните "умници " и им ги свалиха. Затова ще слушате бате ви Бойко, като сте неграмотни

304

Анонимен

преди 5 месеца

В Украйна всеки ден умират хиляди заради егото на един изперкал дъртак в Кремъл...

303

Из куфяла копейка

преди 5 месеца

Казаха, че е щото си сложил бустер наскоро. Питайте копейките. Случая е приключен. Полицията и тази вечер ще ви пази от мародери и мигранти,а вие ще се плюнчите по форумите

302

Сата НАТО

преди 5 месеца

В САЩ шерифа щеше да го гръмне и никой да не се занимава с това. ----///----- В САЩ полицаите имат нагръдни камери и нищо такова не може да се случи. Да, имаше случай, когато затискаха един и той умря, но да нанасят удари на задържан е абсурд. Камо ли пък да счупат главата като некви животни.

301

Анонимен

преди 5 месеца

Ами ако беше умрял Гринго, сега де що има ЕС правозащитни организации щяха да наскачат срещу куките-башибозуци! Това щеше да стане.