203

Анонимен

преди 5 месеца

До 231Да бе само на това ВСУ нещо не му е много смешно,както и на зеленчука като проси

202

1234

преди 5 месеца

Посмали ***! Ако наистина руския флот е напуснал Крим то дупе да ни е яко,може да се е насочил към Варна. Мечтите на авторите на статията са огромни но реалноста няма нищо общо с тях. Един повреден кораб на причал,дето с няколко заварки ще го оправят не значи потопен или избягал флот от стотици кораби и подводници. Същитите тия мечтатили пишеха че вече Леопардите и Бредлитата ще шетат по Севастопол а населението на Крим ще бяга по разрушения кримски мост. Е дочакахме го нали!

201

4321

преди 5 месеца

До 1234 Прочети некой ред преди да критикуваш. Въпреки, че Крим е на Украйна Руския Черноморски флот остава там при обявяването на независимост на Украйна. Поне беше така докато ВСУ не ги направи за смях и се наложи да се изнасят като бити пеер.си.

200

Анонимен

преди 5 месеца

Руснаците станаха за т.шак на целия свят. Държава без ВМ Флот ги съсипа в собствените им пристанища.

199

1234

преди 5 месеца

Пропагандата трабва да се прави от умни хора.Още в началото на статията се дъните много тъпо.Пишете,че от 240г.Русия разполага черноморския си флот в Крим,а в същото време се скъсахте да тръбите как верломно Русия анексирала Крим.Сега последно този полуостров Украински ли е или си е Руски?

198

Алекс

преди 5 месеца

Флагманът "Москва" стана подводница."Новочеркаск" разпръснат из цяла Феодосия.Отлична работа на ВСУ.Може още.Нито минута спокойствие за окупатора.

197

московско = боклук

преди 5 месеца

накарах ги и то без да имат флот..

196

Анонимен

преди 5 месеца

Те затова сега украинците ще си плащат,и то с лихвите!За унищожаването на кораба ще се изсипят безброй ракети върху главите им!

195

Столтенберг

преди 5 месеца

Да поздравим Зеленски с отстъпващата Нова година!

194

Тома неверник

преди 5 месеца

Вярна била приказката, че най-много се лъже по време на война и по избори! Как да вярваме на дописчицата, след като ни поднасяте силно манипулирана и частично невярна информация, а другата гледна точка изцяло липсва!!!?? На това му се вика "платена дезинформация" за консумация на балъците.

193

Гаварит Паравоз Кузя

преди 5 месеца

А SS Кузялникофф с един выстрел и може да потопи целия американски флот, а след вторият выстрел и да потъне без някой да му помага. Джуджетата станаха за смях с този паравозь, а ДНЕС - и със специалната си овенна аперация.

192

Отплувал

преди 5 месеца

Как няма да си преместват военния флот, когато нищо няма да остане от него. Язък за супер-дупер СеСеСеРейските им технологии 10-та генерация. Смях и ташакларама.

191

Smo

преди 5 месеца

украйна- англичанка- наркоманка срещу Путин-Ужас,те сами а той е ЕДИН!

190

Анонимен

преди 5 месеца

Статията е изключително подходяща за българи с изрязан "тунер"

189

BaHга

преди 5 месеца

Ке потъне пPocийката !

188

Реалист

преди 5 месеца

Ми сега Русия ще се напъне да превземе Одеса и Украйна ще свърши с атаките по море...

187

Анонимен

преди 5 месеца

До 214 Ами ходи и питай тия дето бранеха Маринка те със сигурност ще знаят или тия дето се гмурнаха в контрата с леопардите колко бяха над 100 хиляди май

186

Анонимен

преди 5 месеца

До 211 Краварчето почна с бисерите то се очакваше

185

Анонимен

преди 5 месеца

До 209 Ами тук не е със сигурност,а твоите бисери всички ги знаем

184

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Новата стратегия на Путин - да атакува Полша и да провокира НАТО, за да има извинение за загубата в Украйна.