233

Само четете

преди 5 месеца

Коментарите на руските провокатори и ще ви стане ясно що трябва ПЪЛНА МИЛиТаризация на Европа

232

JERRY VASSILATOS

преди 5 месеца

Навремето хунтата в Аржентина РЯЗКО обърна посоката, и от про-САЩ, станаха крайно Анти-ЗАПДНИ..ЗАРАДИ ВОЙНАТА ЗА МАЛВИНСКИТЕ ОСТРОВИ, които МАЛКАБРИТАНИЯ ОКУПИРА ОТ АРЖЕНИНА НА 8 ЮНИ 1982 ГОДИНА..Те си бяха официално британска коллониа от 200 години, но Аржентина ги броеше за свой...САЩ ПОДКРЕПЯХА БРИТАНИЯ..И САМО КРАЯ НА ИЗТОЧНЯ БЛОК, СПРЯ АРЖЕНТИНА ДА СТАНЕ СУПЕР ВАЖЕН САЮЗНИК НА СССР В ЮЖНА АМЕРИКА...СЛЕД 1982г. Хунтата прие Комунистически елементи и имаше мноого по-силни контакти със СССР .

231

Анонимен

преди 5 месеца

Само прочетох 'нейното непровокирано нахлуване в Украйна ' и се отказах. За 20+ години опитаха всички възможни провокации, накрая стана войната

230

Обективен

преди 5 месеца

Шиши веднага да сезира ДАНС - какви са тия съюзи без негово разрешение.

229

Крим не е руски

преди 5 месеца

кво стана с БРИКС ... микс..ха.ха светът с рубли ли купува.ха.ха Ще им се на руснаците да въвлекат в своите престъпления към човечеството Велик Китай. и да им се подчинява.... руски мечти. Китай не се подчини по време на комунизма та сега ли. Китайците си гледат собствения интерес а тези съюзи са за вътрешна пропаганда в руския клозет..ха.ха

228

Анонимен

преди 5 месеца

Брей да му се невиди.Значи говеждите отвъдокеански навлеци могат да правят военни съюзи и да си врат смрадливата гага навсякъде по света,а другите не могат.Е,оказа се,че и руснаците могат.Скоро светът ще си отдъхне от американската наглост.

227

Русобил

преди 5 месеца

Путистан се превръща в китайска провинция .

226

Анонимен

преди 5 месеца

Дано се случи този военен съюз между Русия и Китай, че да се кротнат янките, а тях и ЕС. Лошото е, че ЕС е толкова зависим от САЩ във всяко отношение, че се държи като тъмнозелен лакей пред белия си господар. Дано скоро и Йелоустоун да се включи в играта.

225

Анонимен

преди 5 месеца

Всички знаем, че Късия в Кремъл е лична мажоретка на император Си.

224

Реалист

преди 5 месеца

Принципно САЩ виждат като заплаха всяка държава или съюз, който може да ги конкурира в икономическо или военно отношение. Така беше с Япония преди около 45 години и САЩ яко ги треснаха. Така е с ЕС и Русия и САЩ измъдриха как да разедини ЕС и Русия. Така сега е с Русия и Китай, които САЩ пак ще се опитат да разделят и да тъпчат поотделно.

223

баба мара

преди 5 месеца

от това световно зло не трябва да остава и следа

222

Бивш

преди 5 месеца

Ако критикуваш Путин,макар и основателно ,те трият Но лайномета може да остане. Значи,какъвто Ви е сайта,такава Ви и миризмата.

221

Анонимен

преди 5 месеца

Чайните по-принцип мразят рашките, нема начин да се съюзят с тех :)))

220

Мм

преди 5 месеца

Дано и *** я разделят на две, защото за мен и други е невъзможно да се разбера или приема половината ми сънародници

219

Анонимен

преди 5 месеца

През последните месеци киевският режим, който беше успешен от гледна точка на психологическите специални операции, изпадна в някакъв омагьосан кръг. Представителят на Главното разузнавателно управление се опитва да внуши на обикновения човек, че изявленията на Буданов за превземането на Крим през 2023 г. (и други) са били... информационна операция. Господи, какъв срам.

218

Мм

преди 5 месеца

Въпрос на време е поднебесната да поведе света към нов модел и да остави ястребите и техните васали да плащат за престъпленията към човечеството

217

Анонимен

преди 5 месеца

Донецко направление, Авдеевски участък. През последните 24 часа основните боеве се водят на северния фланг на Авдеевка. ВС на РФ продължават методичното си настъпление по жп линията към Очертино. Продължават опитите за настъпление към Новокалиново. Водят се боеве край Степовое, селото се намира в "сивата зона". Като цяло не е необходимо да се говори за сериозен напредък в тази област.

216

Анонимен

преди 5 месеца

Онзи ден режимът в Киев обвини ВС на РФ в разстрел на украински военнопленници, които се предадоха в посока Запорожие. Вчера имаше коментар от руска страна. Оказа се, че "заградотряд на киевският наркокартел, състоящ се от поляци и грузински наемници, е застрелял украински бойци от 117-та механизирана пехотна бригада, които са отказали да отиват на месен щурм".

215

Анонимен

преди 5 месеца

Соледарско направление, Лимански участък Продължават ожесточени боеве в района на Серебрянското горско стопанство и Торския подстъп. ВС на РФ напредват, а зомбитата на киевският наркокартел периодично контраатакуват. Няма промени в линията на съприкосновение. Северски участък. В югоизточната част на Северск ВС на РФ разшириха зоната на контрол близо до Спорни. Като цяло от този район практически няма новини и може да остане впечатлението, че тук като цяло е тихо и не се водят военни действия. Просто в момента тази част от фронта е с нисък приоритет.

214

Анонимен

преди 5 месеца

Старобелско направление. В Купянския сектор продължават боевете в района на Синковка. Има съобщения, че ВС на РФ са успели да отвоюват няколко опорника от зомбакнацистишените, но като цяло напредъкът тук е изключително труден и ситуацията не винаги работи в полза на руските бойци. Струва си да се отбележи, че зомбираната по натовски стандарт биомаса успя да спре настъплението на ВС на РФ в този участък на фронта.