336

Анонимен

преди 5 месеца

Този като се изживява от ДПС -вече обрязан ли е ? Стана ли от християнин мюсли , върна ли кредитите към КТБ ??? Сещам се за Илко Искенази , Луканов и още 160 парчета по трасето ...да не забравяме и Вальо Танов Мишо бирата .. Сусинка и Варнеския Владика .А и никой не е питал със Референдум народа дали иска в Шенген , Еврозоната . Предлагам всички политици като им свърши мандата да им Даряват органите и каквото остане да се изгаря в пещите на Стомана Индъстри )))

335

Някой

преди 5 месеца

Абе тоя защо постоянно го дават по медиите, какъв всъщност е тоя, някакъв фактор в държавата ли е що ли !

334

Железният Феликс

преди 5 месеца

Геслера си мисли, че може да забранява... Пич, времената на БКП и Работническо дело отминаха! Ерата на интернет е - има сто хиляди начина да гледаш това, което искаш. Друсай сланините и не си завирай зурлата в неща, в които не разбираш

333

Анонимен

преди 5 месеца

Забранената Русия 1 в ЕС е забранена само за излъчване. Никъде не пише, че е забранено за екипите и. Да не ми се прави Делянчо на разбирач!

332

ДС или мисирките

преди 5 месеца

Тази нали е в схписъка на Магнитски. Колкото е дебел, толкова е и нагъл. Обикновен доносник като майка си ИренКръстева. Както и почетният ив на тези от ДПС. Те и за това го убиха. Такива са и сегашните депутати от Герб-СДС, а дори и от ДБ. Известни като мутрата Буда, Мравояда, Гнома и много др. Честита 2024 г.

331

Анонимен

преди 5 месеца

Интересно, тоя с "тънката" талия, "високия морал" и богатствата, спечелени "изключително и само честно" поради което беше намагнитен, целия в бяло ежедневно ни изумява с чудесата на "добрия тон и възитание" които демонстрира... обаче все пак е нарушил дрес кода на ДПС - къде му е такето? Защо не го носи на официалните мероприятия, на които се преструва, че му пука за турския етнос в България.

330

Мастър шеф рецепта

преди 5 месеца

Дебелян Змеевски - на всяка манджа мерудия! Експерт по всичко, "живата съвест на планетата"?

329

Оруел:

преди 5 месеца

В разгара на "борбата с тоталитаризма" и за "демокрация", след викове до прегракване по всички медии и трибуни за "свобода на словото", "свобода на вероизповеданията" и " свобода на съвестта", също и след отварянето на "досиетата на доносниците"... в "независимата" и "свободна", "демократична" България се надминаха всички тези неща, срещу които уж се бореха. Наложиха тотална цензура, отрекоха морала, налагат евро-гей-атлантически "ценности", поощряват доносниците1 службите са насочени да слухтят

328

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя па Дебелян - стана хипер активен и хипер противен. Сигурно първо е оттърчал в посолството, да пусне донос. Понеже се държи неестествено, започвам да се питам дали има луда крава по глиганите, главно нерезите?

327

Аз

преди 5 месеца

Че някой да ме е питал дали исакм евроатлантическа принадлежност? Не, че тогава защо трябва да се събразяваме с тях? Ето Орбан прави само добро за унгарците и не се съобразява с евроатлатиците. Дано да се намери поне един такъв наш политик.

326

абе

преди 5 месеца

тоя ш-опар много го е страх от русия бе, душа бере! руснаците свинско не ядат бе, имат си водка и сельодка! ама ти и за мезе не ставаш, като те претопят ще стане чудесен ***!

325

Деди

преди 5 месеца

Този Прасчо защо се излага като селска кифла - голям многознайко по всички въпроси под слънцето на БГ, само че много, амо много греши по въпроса за руската медия у нас - аланкоолу Прасчо, забраната на медията е за излъчване ("пропаганда"), а не за ппребиваване и вземане на интервюта! Анадънма, Прасчо. Старанието ти е напразно, Посолството няма да те "извади" от Магнитски, това не ти е нашата сглобка - тука има, тука няма!. Айде, холан със здраве за празниците, успокой се!

324

Анонимен

преди 5 месеца

Поради магнитна аномалия, на средни вълни 999 мхц, се лови руско радио. Какво да правим?

323

Анонимен

преди 5 месеца

Да живееш в държава, в която Дебелия е фактор, означава, че не живееш в държава. Живееш в пещерата на четирисетте разбойника,и без Али Баба.

322

Грух грух

преди 5 месеца

Куииииии!

321

Анонимен

преди 5 месеца

Руската пропагандна машина в действие вън вън от свободната ни страна мизерници блатни руски. България е европейска страна !

320

Анонимен

преди 5 месеца

Пеевски е правно неграмотен, но и изобщо неграмотен

319

точно така

преди 5 месеца

Не бяхме съгласни да е шеф на ДАНС, чакахме да ходи в затвора а то какво стана, пак казва на ДАНС какво да правят!!! Благодаря ти Кире!!!

318

Ангеларий

преди 5 месеца

До къде я докарахме хора? Този да ни дава акъл. Ужас.

317

тя

преди 5 месеца

Ог както го изтипосаха в "магнитски" ,стана" маша "1 !