5

Италия

преди 5 месеца

С разгръщането на общонационалната кампания за ваксиниране, насърчена от уверенията на правителството за безопасност, на преден план излизат различни нежелани ефекти, някои от които с мрачни последици. Настоящото разследване ще се занимае с твърденията за убийство и тежки телесни повреди. Твърди се, че както Сперанца, така и Магрини са издали директиви до местните здравни власти да потулят съобщенията за непосредствени смъртни случаи и тежки странични ефекти след поставянето на ваксината, с цел да защитят целостта на кампанията за ваксиниране и общественото мнение.

4

Италия видео

преди 5 месеца

https://aussie17.COM/p/former-italian-health-minister-roberto 0:00Роберто Сперанца, министър на здравеопазването на Италия по време на мерките срещу коронавируса, е разследван от прокуратурата в Рим 0:09Той е отговарял за кампанията за ваксиниране 0:11Разследването е в резултат на жалби във връзка с т.нар. имейли AIFA от Италианската агенция по лекарствата.0:20Бившият директор на AIFA, Никола Магрини, също е обект на разследване 0:25Публикуването на тези вътрешни имейли разкрива, че те са знаели за опасностите от ваксинацията с коронавирус от самото начало.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Ковид е измама. Пандемията също. Жълтите ви статийки не хващат дикиш и никой не им вярва.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Добре.

1

и тая

преди 5 месеца

дупка ли се бори за грантова хранилка, че споделя тва ... колко били болни от една обикновена коронавирусна инфекция превърната в пландемия за пари от глобалистите и убили хиляди като затвориха болници и създадоха психоза с пропагандата си