209

ТОВА Е ЯКО

преди 5 месеца

Запада заяви, че не извращава източна европа с гейовизъм, слабоумна култура и необразованост - "Ставало въпрос за трансформация на пространството" !?

208

МДАА 2

преди 5 месеца

Аз съм ОК паметниците да не са съветски - но да са български военни. Сега под предлога, че са съветски всъщност удрят по символа "войн". Има скрити подмолни цели всичко това.

207

Паню Баирски

преди 5 месеца

Най-после да се маха и този позорен паметник, символ на руските поробители! Направо да го взривят!

206

МДАА

преди 5 месеца

В КРАК С ВРЕМЕТО! Вместо оръжие - букет цветя, устните с червило а косата лилава. Като дойдат лошите ще им вика - "аууу, недейтье беее". Паметниците са символ на идеалите на обществото - мъже бранещи народа не им трябват на метрополията.

205

Реалист

преди 5 месеца

А в Бургас Альошата кога ще го махат?

204

Мнение

преди 5 месеца

Махайте Альоша и в Пловдив, и в Бургас, и сложете Левски, Ботев или Раковски!

203

Анонимен

преди 5 месеца

Всички съветски паметници в цяла България, трябва да бъдат преместени, или премахнати. Те са свидетели на мракобесния комунизъм, признат от света за еднакво престъпен, като фашизма.

202

Анонимен

преди 5 месеца

Над хилядолетен град, какъвто е Пловдив/Пълдин/Филипополис... небива да стърчи никоя фигура. Ще заприлича по-скоро на Батман. Един зелен хълм е по-величествен от която и да е човешка фигура.

201

Божил Божилов

преди 5 месеца

Не бързайте дами и господа пловдивчани,защото скоро на софийските умници и красавци от жълтите павета ще им поднесем нова торта само че,този път изготвена от бронза на Паметника,който те разрушиха със сатанистка наслада.

200

Пак стана бъркотия

преди 5 месеца

"Истината" стана N212.

199

До Истината № 213

преди 5 месеца

Проблемът е, че след идването на тази армия у нас властта взимат едни наши сънародници, които започват да прилагат и фашистки прийоми. На много хора обаче щеше да допадне идеята дадена от 190 ("Защото са глупави"), но тази идея трябваше да се популяризира в навечерието на промените или най-късно през 1990 г. Сега вече много неща се промениха. Пловдивчани се опитват да използват инерцията от случилото се в София. Това пък създава напрежение, защото в момента Русия воюва и става омагьосан кръг.

198

Anonymous

преди 5 месеца

Един ден те ще платят

197

Анонимен

преди 5 месеца

Бутайте паметници и се надявайте да ви вземат в Шнген . Хихихи. ООН дори забрани рушенето на такива паметници, и сега в очите на Европа сме просто варвари. А пък ако е излязла и историята с тортата направо незнам в каква категория попадаме. В същото време и скандал с наркотици. Яката ни се подиграват с този въздушен и морски Шенген, ама едва ли тези дето крякат "флекса, флекса" ще се усетят. Щото трябва да имат поне една мозъчна гънка а не само тази на ***.

196

.

преди 5 месеца

Бутай , една Австрия само ни остана за шенгената , ако се подма ем убаво ще влизаме и ние на шенгената , нищо че сме най бедни и най болни , на свинче звънче , сега като бутнеме паметниците мед ще текне и автоматично ставаме пак 9 милиона , като по време на альошата !

195

Истината

преди 5 месеца

ООН прие забрана за разрушението на паметници символи за борбата против фашизма.По нашите медии не го казаха,но може би затова запънаха с тоталното разрушаване на паметника в София.Подлежим на наказание и това не е от Русия, това е от ООН.Западняците не си бутат паметниците

194

Зозо

преди 5 месеца

Альоша плаче за тротил от четирите страни и да го омотаят с ДШ :)))))))))))))))))))

193

От Пловдив

преди 5 месеца

Бутай! Цар Симеон чака за мястото.

192

Денхаг

преди 5 месеца

На негово място издигнете паметника на Парапета и на Кокорчо

191

Подривчик

преди 5 месеца

Взривете го и не се мотайте. Европа вази гледа. И... накрая пасольството карашик с Мутрофанова аут от Република България. Стига са мърсели пространството с руски пръцконтийки.

190

Анонимен

преди 5 месеца

Поредната греда в гза на русофилите. Първо изМОЧА сега и Альоша, няма да го понесат горките. А междувременно чакаме подобни новини от Варна, Бургас, Стара Загора и всяко друго място, което помещава окупационни паметници! Слава!