8

До 12

преди 5 месеца

Ти изтрепа рибата. С какво образование си и от кой век пишеш? Със 100% се доказва чрез кръвна проба, но се съдържа и в слюнката. Добрутро! Събуди ли се?

7

Инглишман

преди 5 месеца

Изключително манипулативна публикация. Цялото ми семейство беше имунизирано и реимунизирано, никой не ритна камбаната, нито го хвана Ковид 19.

6

Анонимен

преди 5 месеца

До 7: я вече аутопсии ли се правят на болните от ковид? Откога?

5

Теди

преди 5 месеца

аз имам 3 ваксини

4

Анонимен

преди 5 месеца

До 5:Ах колко удобно. На този "тест"ли се крепи всичко и как точно теста показва причината за смъртта? Значи всеки диагностицираб с този тест и почине, задължително от това е починал? Така ли? Не се наядоха ей. Махнат ли статута на търговските дружества с таргети за пациенти и рязкооооо ще оздравеят много хора.

3

Дo 1

преди 5 месеца

Така както се доказват леталните случаи на починалите от рак, пневмония, туберкулоза, хемофилия, мозъчен инсулт, холера, чума, менингит, диабет,... Ти май живееш в - и пишеш от - каменната ера.

2

Анонимен

преди 5 месеца

До Един въпрос Какво има толкова да доказваш. Има тест.

1

Един въпрос

преди 5 месеца

Ураааааа! Любимата "справка" пак е тук! Вълната направо ни залива. 5000, 10000 на ден! Ех тези българи - "плос ко земци", бе! Притеснявах се по Празниците дали ще я публикувате справчицата. Само един въпрос: как се доказа, че починалия човек е починал ОТ ковид?