58

Анонимен

преди 5 месеца

На 50 и кусур би трябвало да имаш поне малко акъл и себеуважение, Филя!

57

Анонимен

преди 5 месеца

Телефонна любов на Васко Кеца от кого е крадена, мейби имаш предвид певачките в чалгата, не имаш предвид българската естрада :))) Киркоров е много зле за певец, но щом в блатная е идол, значи си заслужават съдбата рашките :)))

56

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен В блатнаята има повече обратни и спинозни от всяка друга държава, ама не се публикуват данни и не лекуват спинозните. Лъжат, че в блатная е рая на земята, а русоробите им вЕрват. Странно защо русоробите не емигрират в блатнаята, ами цапат Европа и Америка ????

55

Ха ха ха

преди 5 месеца

До Анонимен ... Крадец на български песни ??? .... Които са крадени от сръбски или италиански песни. Което за нас не е никакъв проблем. Ама да "крадат" от нас ..... Възмутително.

54

Анонимен

преди 5 месеца

Йоване няма значение кой е мола. Повечето са по анцузи. Факт.

53

Анонимен

преди 5 месеца

До анонимен. А може би българите крадат руски хитови песни и си ги пеят като за български.

52

Анонимен

преди 5 месеца

Хубавите рускини и руснаци могат да ходят голи защото има какво да покажат. Донякъде и за украинците се отнася. Тук там има хубавици и от тях. Българите са гола вода. Думи нямам колко *** народ. Срамувам се.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Много са зле рашките, щом родения във Варна им е идол... Известен е най-вече, че краде български хитове и ги пее на руски, съответно рашките си мислят, че това са руски хитове... хахахаха :)

50

Йован

преди 5 месеца

До Г.Ъъъъ кой е мола? Тоя на Сердика ли?

49

Анонимен

преди 5 месеца

До вчера в мола.... Българите не ходят голи в мола те ходят по анцузи и евтини китайски маратонки от по 13\14 лева. Иначе са гола вода прав си.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Добре че се е извинил. Българските певци и артисти никога не се извиняват.

47

Г

преди 5 месеца

По голи хора не съм виждал. Невероятен скандал. Извратени същества. Вчера в мола имаше повече зърна и дупета на показ, отколкото на това парти.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Русия е най големия противник на ЛГБТ. Там това е забранено със закон и подлежи на наказателно преследване. Хората на Копейкин, Цомчо и Волгин в Русия са си направили леко парти. Хахахахахахахахахахахахахахахахахаха. Аааааааааааааааахахахахахахахааааааа.

45

Ха ха

преди 5 месеца

Брей, колко целомъдрени изведнАж станаха джендърастчетата в България... Какви пазители на семейни ценности се извъдиха за някакво си "полуголо парти", което както се вижда за рузнаците означава - без балтон и без ***. Хайде, възмущавайте се още малко че София Прайд идва.Там ще се наложи да възхвалявате "сехуалната свобода" на разни "мъже" обути в прашки едва прикриващи единствено лявото им мъ до и "жени" с тиксо върху зърната и бикини по-тънки и от връвчици и да ги защитавате от лошите хетеро

44

Анонимен

преди 5 месеца

Киро Брейка, Цанов - Напред и Отзад, Копейкин, Митрофанова ... какво казват по въпроса?

43

Москва потъна

преди 5 месеца

Няма какво да се извинява. Навални за по малко лежи. И той ще трябва да лежи в концлагер сега.

42

Аууууууууууууу

преди 5 месеца

Какъв срам! Сега да се извини, че влиза гол в банята! На нищо не прилича това вече! Срамота! Падение! Какво стана с човешките ценности? Къде е християнското семейство? Как ще живеем от сега насетне? Господи, на кого ни остави? Шегата на страна. Малко се прекалява вече с възмущението на разни индивиди. Дори не говорим за голо парти(а и какво, ако е било голо?). По-скоро изглежда като "гроздето е кисело". Хайде всеки да си живее както му е угодно? Или е ПР кампания?!?!?!?!?

41

Русоробски фронт

преди 5 месеца

--------------------------------------------СКРЪБНА ВЕСТ---------------------------------------------------------------------------------------на 25.12.23г почина корабът ,,Новокузнецк,,------------------------------------------------------------------------------(1987-2023)--------------------------------------------------------------------погребението ще се извърши в териториалните води на Феодосия----------------------------От опечалените:myтя,Адмиралът,Контрааадмирал и моряците

40

Анонимен

преди 5 месеца

Евразийскии нежнии ценности . Пълно с меки китки в рашистан

39

Анонимен

преди 5 месеца

Може би трябва да организират посещения на артистите на фронта, където с подобни изпълнения ще предизвикат повече емоции.