175

Анонимен

преди 5 месеца

До185 Да бе ад ,за това всички имаха апартаменти нали,я си ходи в Украйна и не не занимавай с нея.За социализъм за комунизъм можеш да си хленчиш колкото си искаш ,ама него го няма вече ,сега ще се редиш пред фирмата за бързи кредити

174

Анонимен

преди 5 месеца

До Баба чичолина Бабо Тъполино престани с комунистическите глупости. Социалистическия ад няма как да стане рай освен в дъртите ви лъжи. Вечната дружба приключи с нарязването на руския тотем, влизайте си в дупките и млъквайте.

173

Баба чичолина

преди 5 месеца

Точно обратното е долния.При Бай Тошо България още селска страна стана промишлен гигант с индустрия 28% от тази на ФРГермания,за да има какво да се краде след "Голямата промяна".И в най-затънтеното село имаше промишлени цехове на завод от областта.,нямаше кражби,просяци клошари.Стандартът по-висок от гръцкия,а здравеопазването напълно безплатно.Дори с футболистите от онова време станахме ,1994 четвърти в света.26% бе делът на военния бюджет и всеки почиваше 14 дни на планина и 14 дни на море.

172

През соца

преди 5 месеца

Добре че нацистите построиха заводи и царя също в България че некадърните комунисти един завод не можаха да построят.А само да ги фалират от некадърност.

171

Анонимен

преди 5 месеца

Хехехе, Путин всеки ден разказва вицове. Според една част от *** запада е виновен за протестите и са организирани от сорос. Другата част от русоробите пък казват че Вучич е пионка назначена от лошия прогнил запад. Еййй господа за вас няма истина, всичко е лъжа въртите си задните части както ви е кеф но винаги запада е виновен за нещастното ви съществуване и мизерия. Кога ще се научите да поемате отговорност или чакате вождовете от Кремъл да ви кажат, които се хранят от вашата наивност ?

170

дипломат та дрънка

преди 6 месеца

"подкрепата и насъскването...." катоИдиотХрущоФф, който беше по трибуната на ООН с обувките си...

169

Анонимен

преди 6 месеца

Паткин, Маркуча не само, че ще падне, но и всички руснаци ще бъдат натикани в Сибир на топло.

168

До Нео

преди 6 месеца

Това са двойните стандарти на Кремъл. Русофилите да обяснят защо постоянно се оплакват от двойни стандарти докато Русия винаги и за всичко си има свой собствен двоен стандарт!

167

Нео

преди 6 месеца

Какво стана с принципа "това е вътрешен въпрос на държавата"?

166

Анонимен

преди 6 месеца

Вучич бие собствения си народ. Влизаме с НАТО да накажем диктатора, който бие собствения си народ. Демократичната опозиция на Сърбия взе съдбата на народа в собствените си ръце. НАТО ще помага на демократичнатра опозиция да се бори с всички средства с диктаторския режим на Вучич. Вучич, ако не избяга в Русия, ще бъде съден за биенето на собствения си народ, както осъдихме Саддам Хюсеин, Муамар Кадафи, Милошевич. Хага го очаква.

165

Анонимен

преди 6 месеца

Сърбия е наша, влизаме с танковете на НАТО. Демократизираме я и я правим евроатлантически партньор. Който не иска да влиза в НАТО, НАТО влиза в него.

164

Анонимен

преди 6 месеца

До 173 Комунизма умря преди 35 години само ти не си разбрал.Сега всеки е капиталист и си гледа интереса ,за това няма оръжия за Украйна или поне не това,което е нужно да изтлашкаш руснаците,то и да имаше не се знае дали ще успееш.Много здраво си се объркал,ако си мислиш,че някой ще ги произвежда и ей така ще ти ги дава щото си много убав

163

Анонимен

преди 6 месеца

До 173 Да бе щото в Русия няма успели хора нали.Аре ходи си в Украйна или краварника и не се напъвай с евтини лозунги

162

Анонимен

преди 6 месеца

До 169 Ами такъв дето и Украйна го спретнаха не ти що се набутваш тук ,а .Какво точно търсиш освен един шут да получиш накрая

161

Анонимен

преди 6 месеца

До 777 Да бе всички ги знаем такива ,ама що се напъваш тогава да я пробутваш тая Украйна.Нещо не се връзва в цялата работа.Щото аз познавам и украинци ,и бесарабски българи и само украинците дето са избягали много милеят за Украйна,а що не са там на фронта не се знае.Арец живей си добре и не ги набутвай тук А като гледам колко,акъл имаш си ми ясен

160

до Тошо

преди 6 месеца

В каква Сърбия живееш ве платен центаджия? Сърбия никога няма да клекне на сащ и платените превратаджии. "Република" никога няма да има както "Майдана" в Киев. Република е площад в Белград, Майдан също е площад там Укропите решиха да си затрият страната.

159

Анонимен

преди 6 месеца

Руските интриганти опипват почвата как да вкарат Сърбия в схемата Украйна (сравняват с Майдана). Вероятно вече планират Специална военна операция за денацификация на Сърбия.

158

Жиката

преди 6 месеца

Очаквам Додик ,да направи ход.

157

777

преди 6 месеца

Да ти кажа ,живея в пъти по- добре от колкото през комунизма.Ходя на Круизи ,на море в чужбина, имам кола ,имам всички удобства.Мога да ходя на църква ,мога да псувам и американци и руснаци ,купувам всякакъв вид стока.Не търся връзки за телевизор и дънки.Имам всичко ,и съм го постигнал с труд и честност.Не доноснича и не съм член на никаква партия .

156

Тошо

преди 6 месеца

Недей да бъдеш толкова сигурен ! В момента съм в Сърбия - никой не ще и са чуе да руснаци !!