45

Анонимен

преди 5 месеца

Папата отчаяно опитващ, да се вмети в модерните социо-иономически норми, като ореди свдимица каза, че можело да се благославят хомосексуалистите, но не и брак между тях. С две думи - mid на макс, в жалък опит, да се хареса на всички. От една страна - за гей хората, от друга против връзките им ... Стига да не са "официални". Е, все ока не е толкова лошо, като ония път в които допусна идоли и шамани във ватикана.

44

Ивелин Михайлов

преди 5 месеца

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, папата е атеист!

43

Анонимен

преди 5 месеца

Човека няма нищо общо с маймуните ..... Всеки може като поиска да е ***, магаре... и всичко друго.... но не и човек.... Човека е Вечна Енергия изпълнена с РазУм

42

Анонимен

преди 5 месеца

Ние Боговете - Българите не се Кръстим, ни на лево, ни на десно.... понеже всеки от нас на долната част на гръбнака си имаме Кръст и винаги гледаме на не ни заболи Кръста от робско бачкане, от хапване на химия по магазините... Истината за Торта с която нашите Български Скелетни Кръстове покриват Земята е нашата ИсТория - за Истинската жива Слънчева Енергия в нашите тела с които сме ходили от раждането до края по Земята!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Какво означава символа "Кръст"? Защо Човек - Чо (Енергия), Чек (Вечна) си има в долната си част на Гръбнака - "КРЪСТ"? Понеже ЧОВЕКА носи КРЪСТА в СЕБЕ СИ, още веднага след раждането си до смъртта! какво означава КРЪСТ? Това е Светлинна ЕНЕРГИЯ която поема нашето тяло с консумиране на растения, сътворени с Светлинна Енергия от Твореца - (((Слънцето))) и тази енергия е перпендикулярна на Гравитацията на Земята! Когато повече не можеш да използваш тази светлинна Слънчева енергия - падаш в гроба!

40

Анонимен

преди 5 месеца

Танцът на радостта на ощастливените и заплодени принцеси - щастливи майки от всички племена, опрашени с феноменното Божие семе на Сеяча Павел, от които Богоизбрани принцеси стартират и се развиват и раклоняват новоепохалните кланове на Божия жречески род Дуло сред всички племена, от които за 2000 години са всички духовни водачи и лидери на народите и техния творчески и прогресивен елит, както и изродените им и реакционни управленчески и богаташки елити.

39

Анонимен

преди 5 месеца

Вие как се кръстите? От ляво надясно или от дясно наляво?

38

Анонимен

преди 5 месеца

много красива, дълбока и трогателна реч. имаше смисъл да се публикува на български, дори и да са останали само 10 души сред бруталните и безучвствени *** на тази проклета земя, които да я разберат.

37

Дай 5 лв.

преди 5 месеца

Аз вярвам в бог Шиши и неговият пророк Боко.

36

Хо-хо-хо

преди 5 месеца

Дядо Мраз убил дядо Коледа на кока-кола на фронта в Украйна. И сега потропва с червените ботушки. Терорист-комунист-окупатор-антидемократ!!!

35

Анонимен

преди 5 месеца

Нас нормалните хора какво ни интересува какво е изцвилил коня Франциск Первий.

34

Цецо Елвиса

преди 5 месеца

Аз вярвам в Толупа(Винету),той е нашия Бог.В него ми е надеждата.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Слушайте! Един сеяч излязъл да сее и докато сеел, някой семена паднали край пътя. Долетели птици и ги изкълвали. Някой семена паднали върху камениста почва. Те скоро поникнали, но Слънцето изгряло, изгорило растенията и те исъхнали, защото нямали дълбоки корени. Някой от семената паднали сред трънливи плевели, които избуяли и задушили растенията, пречейки им да дадат зтрно. А някой паднали в добра почва, поникнали и дали зърно. Исус им каза: "Който има уши да чува, да слуша!"

32

Анонимен

преди 5 месеца

А Шиши в кой Бог вярва ?

31

Анонимен

преди 5 месеца

Синът на Исус и Диана - Кан и Цар Авитохол - Павел, в обятията на принцеси от староепохалните кланове на рода Дуло от различни племена от целият свят, в който той в качеството му на мистериозния притчов Сеяч е посял Свещеното Божие Български феноменно генетично семе за новоепохалното рестартиране на първосвещената Божия жреческа линия, от която е Божия син, Човешкия Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасите на Българите и на света - "Българите и човещката цивилизация"

30

Бойкот на ОLX

преди 5 месеца

Не ни интересува папата, той е католик и не харесва Източното православие...

29

Анонимен

преди 5 месеца

Мразят нас източноправославните от сърце тия гадини бог с нами

28

Анонимен

преди 5 месеца

В Българския свръхсекретен съкровищен интимен фолклор, съставен както целия ни фолклор само с шифровани документи за Българските Богове и Божествения генезис на Българите, Павел се е засекретил в култовия образ на пияницата, ухожар, сваляч, женкар и любовник Трифон Зарезан, Свети Трифон, а в кодираната от него Библия и Новия завет в образа на Сеячът от най-секретна и важна новозаветна притча за Семето и Сеяча.

27

Бойко Борисов

преди 5 месеца

Този ме е галил.

26

Бойко Борисов

преди 5 месеца

С този съм се целувал.