60

Да на Еврото

преди 6 месеца

Искаме Еврото!

59

Изказа се

преди 6 месеца

Експерта по икономически схеми и банково дело от отдел"Тука има-Тука нема"!

58

1 качествен

преди 6 месеца

*** се произвежда от чисти и качествени продукти а не от такива копилйеета като на снимката.

57

Анонимен

преди 6 месеца

Много специалисти по банково дело! Човек когато има много пари него интересува каква валута че харчи,важното е от 25 година на колко че се купувава еврото ,защото българина е ял тая попара преди години

56

Анонимен

преди 6 месеца

Стига глупости, левът си е лев, вързан е за ДОЙЧЕ МАРКАТА, която вече я НЯМА, така че е ЛЕВЪТ Е СВОБОДЕН, не е зависим ог Германия, за това искат да се смени с еврото.

55

Анонимен

преди 6 месеца

До 57: Батенце и социализма ви видях, и това, което го мислите сега за демокрация, ви видях. Щом сте последни пред всички и по всичко, нямате думата. Евро, Европа, Шенген. Неизбежно е

54

Анонимен

преди 6 месеца

За, къв *** ви е тоя лев. Нито го имате, нито някой ви го иска. Махайте тая котва и приемайте еврото. Искаме да сме богати, не държим да сме българи.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Кой има сметка от въвеждането на еврото в България. Нашите врагове защото тогава ще ни отслабят а слаба държава лесно се краде и завзема.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Няма защо да приемаме еврото. Място за сравнение с Хърватска Словения и Словакия няма защото те не са имали своя валута нито държавност. Ние си имаме лева от Освобождението до сега. И не ни трябва еврото. Имаме си валутен борд и това е най доброто нещо от демокрацията. Лева е вързан за еврото и то е официално резервна валута. Това е другото добро нещо от малкото добрини на демокрацията. И сега искат тези две предимства на България да ни ги вземат. Не трябва да си даваме лева той е нашия Левски.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Този капацитет сам обясняваше че нямал икономическо нито финансово образование а техническо но се издигна като седесар и гербаджия не си спомням точно и стана някакъв шеф , забогатя и почна да дава акъл. Но то ей на затова стават войните. Защото некомпетентни хора се месят навсякъде и най вече където не им работата. Лесно е да си банкер.

50

Анонимен

преди 6 месеца

Ние докато го приемем, някои държави ще тръгнат да го отхвърлят ! След Нидерландия остават само Франция и Германия да гласуват масово за крайнодесните и с еврозоната е свършено !

49

Анонимен

преди 6 месеца

Верно ли.:)):)):))

48

Анонимен

преди 6 месеца

Еврото е задължително. Простолюдието няма думата. Приемайте и не се съобразявайте.

47

Анонимен

преди 6 месеца

До 43. Стига глупости, левът си е лев, вързан е за дойче марката, която вече я няма, така че е свободен левът, не е зависим ог Германия, за това искат да се смени с еврото, пак зависимост от някой и ако се разпадне ЕС губят всички с евро. Левът си е лев.

46

Този иска

преди 6 месеца

Само Траншове от МВФ да има да тегли МИЛЯРДИ ЕВРА като ББ,дуган и свинския образ.

45

До 43.Питай

преди 6 месеца

Иван Костов КАК направи да фалира всичко Българско и родно.

44

Анонимен

преди 6 месеца

На светъл празник, лоши неща сервират. На Бг евро не и трябва, икономиката на цяла западна Европа е зле от зелените политики. С евро Бг ще е още по зле, ще има заеми без край,трябва ли да си причини това Бг. После мърдане няма. Уж референдум щеше да има.

43

До43.Твоя вожд

преди 6 месеца

Толкова разбираше от икономика колкото и ти.Икономика и си Ганин,няма нищо общо с тука има-тука нема?

42

до тоя ли стигнахте

преди 6 месеца

Уж празници , а каквото разполагахте отвратно ни го изредихте .

41

Анонимен

преди 6 месеца

До Ние Българите Имаш купон с наименование лев и фиксиран номинал в евро. Отразено е дори в международната търговия - BGN - номинал, не лев. Колкото и да ви обясняват на вас, дебели глави - копейки. Валутният борд датира от 1997 година и е време да се разделим с него в еврозоната.