59

ко?не!

преди 5 месеца

Обединение около глобалистката секта ли?

58

Анонимен

преди 5 месеца

Обединени сме срещу Продажниците и Двойните граждани на Новия фашистки ред на Новите варвари и Старите талибани от Сглобката.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Мишката-фашист пак ни лъже. Уж евроатлантическите ценности проповядваме и им се молим, днес ни лъже с християнски ценности. Делян Пеевски ще му напомни за ислямските ценности на Мишката-фашист. Мишката-фашист Денков се прави за 1-2 дни на Орбан.

56

Анонимен

преди 5 месеца

Да се обединим в името на България в този Свят ден и да кажем не на вътрешните предатели като Румен Гумен Радев!

55

Анонимен

преди 5 месеца

Нали ценностите,с които ни приглушиха ушите тези от сатанинската сглобка бяха евроатлантически?! Сега този лисугер,се сетил,че има ХРИСТИЯНСКИ ценности,в името на които трябва да се обединим! Ние,Българите си ги тачим и сме обединени около тях! Само,че предателите,които ни управляват,начело с този нямат нищо общо с нашите ценности! Затова обединение не може да има между изтерзания народ и тези,които го предават и унищожават! Да си пожелаем БОГ да ни помогне и да ги разкара колкото може по-бързо!

54

кукла на конци

преди 5 месеца

Трудно е да си признаеш , е не ставам , пък и достойнство си требе , а у Денката къде такива екстри ?

53

Анонимен

преди 5 месеца

Хората се сплотяват около някаква идея която е добре за сички както беше комунизма. ЕС и капитализма живеят само няколко човека а другите мизерстват и няма как.

52

така не става

преди 5 месеца

Обедини се бе , обедини се .......... ще ти се , ама си требе друго , а ти го немаш в които и да са му предпоставки

51

ВИТОШКА

преди 5 месеца

Оставка отиваш при пЛевналиев -мишока.ВЗЕМЕТЕ ОГЛЕДАЛО ДА СЕ ОГЛЕДАТЕ .в Руски затвор да те виждам

50

Анонимен

преди 5 месеца

Щял моля ти се да ме обединява с лизaчите на крaварски зaдници. Не благодаря.

49

тоя въобще не е наяс

преди 5 месеца

Странна птица е специалистът по пенливите препарати и пълзенето пред чужди фактори , аз не мога да го " дишам " , а той за някакви си негови обединения ми приказва , какви обединения , около това което ти си си наумил , ако въобще си си наумил , а не ти го нареждат . Путин го нема у тая моя схема , това за малоумняците вече " обединени "

48

Увълхамптън

преди 5 месеца

60 Какво искаш да кажеш?Че вие ру ши зо идите ще помагате на Путин да окупира България?

47

да

преди 5 месеца

не ти! путин ще ни обедини като дойде на дунава! а вие, предатели, зад океана-в памучните плантации!

46

Анонимен

преди 5 месеца

Боян Буков за премиера: "Денков за тортата с човешки останки: Не съм бил там, но хората се радват на премахването на ПСА.Реакцията на Денков е абсолютно неадекватна. Нещо повече коментарът на българския премиер е една огромна свинщина. Показва, че този индивид няма елементарен морал и базови християнски ценности. А Денков на какво се радва..."

45

Увелхамптън

преди 5 месеца

Русшизоидната и з м е т почна да заплашва и да се заканваВкрючително и Превиера заплашват!Гака е като бг службите са пробити от руски слуги!Иначе нямаше да си позволяват това!А можеби това са те?

44

Георги Илиев Митев

преди 5 месеца

" Крадеца вика , дръжте крадеца ." .Терор , репресии и заплахи . Това сте вие управляващите ни след 9- ти Септември 1944 година. След 10-ти Ноември към вашите действия се присъединиха успешно и банките и още по-лошото е, че и техните служители и юристите . Осъждате невинни хора и в най-добрия случай ги правите вечните роби . За вас трябва да има народен съд и доживотни присъди за затвора .

43

Ето пак

преди 5 месеца

Този премиер раздели хората с грозното демонтиране на паметника! Подигра се с загиналите във втората световна война! Той разделя, а не обединява.

42

не бръкай манджи

преди 5 месеца

До Анонимен Кой какви ги приказва въобще не ме интересува , интересува ме действията , в този мухъл не откривам ни едно действие предполагащо някакво обединение . Аз нямам интерес от съсипване на държавата , от лишаването и от суверенитет , от предостъпването и на чуждо управление и интереси .

41

Анонимен

преди 5 месеца

Това е премиера на всички Българи! Трябва да се обединим около него и срещу Русия и русофилията в България!

40

Анонимен

преди 5 месеца

Разделителите призовават за обединение и то в тоя свят ден. Срам нямат, за чест изобщо дума не става. Лицемер!