95

Зелен чорап

преди 8 месеца

Ха ха ха!!! Сетила се мара да се побара! Фигуранта е срам за институцията президент!

94

Анонимен

преди 8 месеца

Има грешки, които никога небива да се правят.

93

Анонимен

преди 8 месеца

Хаах, Радев си посипа главата че вкара аматьори и шарлатани ПП във властта, Нинова, че предложи Радев за президент...ТЕ с посипани с пясък коси, а българите плащат за грешките им от скъпо, прескъпо.

92

Анонимен

преди 8 месеца

БСП и Нинова имаха уникален шанс да минат в добрия отбор, но го пропуснаха безвъзвратно. Втори такъв няма да имат.

91

от ЮАР

преди 8 месеца

Демек, Нинова е пишман станАла, дето е издигнАла Зелен Чорап за срам и резил пред Европа или за послушно куче на Путинските бклуци. Значи има надежда за Нинова. И един съвет от мен (а аз съм умен човек и мога да давам полезни съвети) - а бе Нинова, зарежи ги тия Руснаци. ВлезнАха в същия капан като се-се-се-ре-то и нема измъкване за тех. Нема и алъш-вериш с тех и са живи загинАли. Да обърнеш палачинката Овреме, да да ти оцелее партийката, да не се пишманиш после.

90

Анонимен

преди 8 месеца

Кой разбрал - разбрал!

89

Гумичка за триене

преди 8 месеца

Тя съсипа България ! С пепел си посипа главата?ама оооо ти не спре да плюеш тва онова все нещо то ти е криво! Яд те че кокала го оглозгаха без тебе а? Рак нема ли за тебе че още стъпваш по земята бре? Гад братче кво да го правиш!

88

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен, к.66 Престанете,привърженици на дебелия продажен Пожарникар, който се смята за политик, но по душа е милиционер с всичките негови подмолни игри,интриги, та дори смачкване на ГЕРБ,но да бъде на гребена на вълната.Тази партия я създаде не ББ, а Цв.Цв.,но банкянският херой изчака своя миг и го изгони,както стори с Ц.Цачева.В ръководството на ГЕРБ има млади хора - Т.Дончев,Д.Добрев, Петкова,преди Дариткова, но ББ влетя като хала в НС,сдружи се с Пеевски и сега мачка Денков,кабинета и БГ

87

Анонимен

преди 8 месеца

Да, но на срещата през 2023 Радев единствен се опъна в НАТО за повече оръжие за Украйна! Ако България не е директно въвлечена във война, това се дължи и на Радев.

86

Анонимен

преди 8 месеца

ТАЗИ ОСОБА ПО НИЩО НЕ СЕ ОТЛИЧАВА ОТ ДНЕШНИТЕ ФАШИСТИ С ТЯХ БЕШЕ В КОАЛИЦИЯ, АМА ТАКА Е КАТО НАРОДА СПИ И ТЯ СЕ СРАВНЯВА С ПРЕЗИДЕНТА ОХ МАМО

85

Анонимен

преди 8 месеца

За президента: По време на кампанията за втори мандат на Р.Радев Нинова си затрая за издигане на кандидатурата му. Хора от ръководството на БСП, които впоследствие властната лидерка изгони - Кутев, Лечева, К.Добрев, Паскалев и др. формираха инициативен комитет и изнесоха тежестта по агитация сред членовете на БСП и техни съмишленици, а Нинова обидено мълчеше. Не каза 'не', защото щеше да си изгуби авторитета, но сетне ги разпръсна. Да каже колко пъти само нейния фаворит Ченчев беше депутат в СО.

84

Анонимен

преди 8 месеца

Нинова провали партията наречена БСП , след като стана по комунист от комунистите Що и трябваше да реабилитира стария режим , като строй от ,,светлото минало " на България .Трябваше да обнови партията и да въведе модерно европейско социалистическо мислене.Повече да говори за социална справедливост и по малко да се отъждествява със старата БКП.Също голяма грешка направи ,че подкрепи Путин и войната Сега можеше да бъде над Радеф.

83

нинова егото и посре

преди 8 месеца

Ти си в отновата да няма ефективна опозиция , трудно ти е с осъзнаването , но е факт.

82

Анонимен

преди 8 месеца

Тая властолюбива *** успя да се намъкне за председател на БСП. За 4 години подмени състава на ИБ на НС на НСП, изгони тези, които показват независимо държание, чрез процедурни хватки при определяне на депутатите от БСП в отделните области и вмъкна навсякъде свои доверени хора.Примери: смени уважаваната във Велико Търново В.Лечева със свой любимец, който сега е депутат от друга партия, не БСП. На два пъти чрез ИБ отхвърли кандидатурата на Лечева от листата също там.Накрая Лечева напусна БСП.

81

Анонимен

преди 8 месеца

Войната в Украйна ви освети и скоро ще ви премахне Който е в съюз с убиец е негов съучастник а всички знаем що е БКП Пилота с тая уста да стяга руския самолет че можи да излети от президенството

80

Анонимен

преди 8 месеца

Нинова издигна и ванчето за кмет на София :) по същата причина като радев просто да угоди на митрофана е паметника падна няма го БСП схеми явно не излиза сметката

79

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен,,Повечето президенти в Европа са абсолютно неизвестни,, - КАТО МАКРОН ПУТИН ОРБАН МЕЛОНИ ВУЧИЧ ЗЕЛЕНСКИ И ТАКА НА ТАТЪК :))) Пълни глупости . Няма такава държава като наща и такава конституция няма дето да е приета от велико народно събрание а не от народа на референдум който сам да реши дали иска президентска нормална държава или парламента да е като пазар за интереси и хранилки а на властта да се гледа като на стока за продан .

78

Анонимен

преди 8 месеца

Корнелке се не обяснявай много за президенто. Задръж обясненията и извиненията за пред Мутрофанова, за гдето, не опази паметника на червеноармейците. Уши ще ти дръпа злобната Мутрофанова.

77

Рендету

преди 8 месеца

нИнова, издигането на кандидатурата на Радев за президент на Бг беше и си остава единствената ти правилна постъпка!!! Ти унищожи "лявата идея" на социалдеморацията в Бг! Надеждата ти, че ген. Радев ще ти бъде марионетка както "недоразумението" Плевнелиев беше к////та на Тиквата, се изпари! Радев се оказа човек с принципи, за разлика от тебе, Радев отстоява принципите си в рамките на Закона и Конституцията на Бг, и отново за разлика от тебе Ти се оказа най-провалният лидер на БСП, след Лилов!

76

Анонимен

преди 8 месеца

Президента има представителна власт Радев реши да окупира и изпълнителната власт чрез служебни кабинети( без парламент) и си повярва че е велик държавник :) Нинова ти го избра с цел да бъде марионетка на Кремъл и да ни изкара от Нато и ЕС Ще си платите за това подмолно поведение спрямо България Кухия фалшив юмрук излъга и хората от протеста яхна ги за втори мандат