182

Анонимен

преди 5 месеца

Ботев: Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да изтрие от лицето на земята българските държави по земята. в-к "Знаме" бр.13 апр. 1875г.

181

Анонимен

преди 5 месеца

Защо в България не се издигне паметник на българският генерал Колев? Кажете комунисти ..защо? Значи така а? Генерал Колев воюва за своето отечество - България срещу руските войски и вие комунистите по времето на окупацията на България от Сталинската СССР - унищожителя на Ковбоите в България - селяните и българската интелигенция .... нарекохте славния български герой ген. Колев - фашист? !?! Бравооо, браво Сталинисти -Сатанисти - комунисти!

180

Анонимен

преди 5 месеца

Един от потомците, за които Ботев пише, преселени в Бесарабия от пловдивските села през 1820 г. след нахлуване на руски войски, ще се върне в България, ще се сражава срещу Сърбия през 1885г. и през 1916г. знаменития ген Колев, ще разбие в Добруджа руските войски, ще плени цялата Оренбургска девизия, барабар с командира и бойното и знаме, за да се случи най-сетне историческа справедливост - на 3 март 1918 г Русия ще капитулира пред България с унизителен мирен договор - Брест - Литовская!

179

Анонимен

преди 5 месеца

Смърт на Сталинизма - свобода на народа!

178

Анонимен

преди 5 месеца

Смърт на Ленинизма - свобода на народа!

177

Анонимен

преди 5 месеца

Смуърт на Комунизма - свобода на народа!

176

ЬЬЬ

преди 5 месеца

"Благодарение"на този паметник-символ на руския окупатор- България е била в калта цели 45 години и сега-какво страшно има,че реват русоробите?-ще се потъркаля в калта за няколко дни,а най-добре е ако отиде в пещите за претопяване.

175

Ясновидеца

преди 5 месеца

До АКО НЕ БЕ СЪВЕТСКАТА... и нямаше да съществува Северна Македония, безроднико!

174

Ах, горките!

преди 5 месеца

Ах, горките!

173

Анонимен

преди 5 месеца

До ДО 210 Първо вземи почети история и класика. После се върни и започни от първи клас, защото пишеш неграмотно. Няма понятие европейска нация - мозъка ти ли някоя чавка изпи? Какви поробителите са руснаците? Ти наведен руснак видиш ли - да знаеш, че си връзва кубинката. Поробителите са твоите управляващи, които продадоха родителите ни, нас и децата ни, а те си живеят и пеят. Искам да сравниш твоето дете с едно от техните - давай, нали си смел, ех ти смехурко!!!

172

Анонимен

преди 5 месеца

до кога медийте ще радухват противоречиви чуства и ще ни вменяват вина за това че искаме да скъсаме с поробителите си и да станем независима, демократична и европейска нация и държава. Нация която не се кланя на поробители а може да кове собственото си бъдеще.

171

Анонимен

преди 5 месеца

Тоо паметник е ясен, кога ще махнат оня черният в центъра? Пълна злокоба!

170

Анонимен

преди 5 месеца

Българската армия се е била срещу фашистите в края на войната. Това е български паметник, направени от българи, за българи. Русофобията ви трябва да има граници. Човещина трябва да има под тази омраза. Дори да не сме съгласни, поне уважение към сънародниците си трябва да имаме. Иначе не може да живеем заедно. И няма.

169

Хелоу

преди 5 месеца

Е добре защо трябва да се дразни така преднамерено народа? Има други начини. Очевидно е че голяма част от Българския народ има привързаност. Някой като чели нарочно иска да ни подпали чергата... Не осъзнавате ли?

168

Анонимен

преди 5 месеца

На пропагандните паметници мястото им е в калта или по прашните складове. Този монумент е крайно унизителен за българите и ако го възстановят на нивото на земята ще видите, че окупаторът-болшевик с автомата е две глави на българите, които са някакъв негов съпорт, просто в ролята на слуги!

167

Анонимен

преди 5 месеца

Колко патрони могат да се направят за Украйна от тях. Те ще ги върнат на руснаците!

166

Анонимен

преди 5 месеца

Бетон не се претапя!

165

Ватник

преди 5 месеца

Защо паметникът е там на студено и влажно? А можеше да е в суха и топла пещ...

164

Пешо Върлината

преди 5 месеца

О, каква красота! Да изгният там, както изгни СССР!

163

Анонимен

преди 5 месеца

гледам по телевизията една реклама на Екометал, защо не ин звъннат - пари от нищо