24

До 21

преди 6 месеца

Искаш да кажеш, че "журналистите" от днес.бг работят за без пари? Хахахааааааааааа

23

Анонимен

преди 6 месеца

Тройнобустерираните ми колеги се скъсаха да боледуват. Аз съм здрав и неваксиниран Въпрос: аз ли ги заразявам и защо те се заразяват като са с по 100 бустера, а на мен нищо ми няма?

22

Анонимен

преди 6 месеца

До 19: Какво означава ли? Означава, че човек, който е бил ваксинирам с две дози и се е разхождал насам натам, перчейки се със своя сертификат е можел да заразява други хора през това време - и ваксинирани и неваксинирани. Това бе доказано. Означава, че неваксинираните са били дискриминирани и принуждавани да правят неща против волята си. Стопли ли, или да ти нарисувам картинка със стрелки?

21

Анонимен

преди 6 месеца

До До 16 Бабче, никой не плаща за такива "статии". В маломерните ви мозъчета все "парички" сънувате.

20

Анонимен

преди 6 месеца

До 19, търчи си набий поредния бустер, за да си сигурен и защитен. Не ми пречиш. Не ти давам и акъл какво да правиш. Няма да ми даваш и на мен, ясно ли ти е? Прз три месеца се боди!

19

Анонимен

преди 6 месеца

До До 12И какво трябва да означава това? Аз тъй, аз онъй. Аз, аз, аз...друго не знаете. И си живеете във вашия свят на лъжи и измами. Да сте чували изобщо за "управление на риска"?

18

До 16

преди 6 месеца

Да разбирам ли, че днес.бг публикува справки, а не статии? Т.е. не са медия, а справочник и източник на недоказана информация? Може и да си права бгмайче...

17

Анонимен

преди 6 месеца

Справка или Стъгмистика?

16

до 13

преди 6 месеца

Кви "статии", бе ***. 4-5 реда справка наричаш "статия". Нищо чудно, че в главите ви е пълно с лъжи и измислици.

15

До 12

преди 6 месеца

До 12: сигурно заради такива като мен, а? Давам пример: на шефа му предстоеше пътуване в чужнина преди време. Беше ваксиниран с две дози. Прави си теста и оооо положителен и не замина. Вика ми върви си вкъщи да не те заразя. Същият ден преди да излезе резултата със сертификата си яде в стола на сградата с още 200 човека. Мен не ме допуснаха. Предната вечер бил на заведение с жена си. После на кино. Аз си бях вкъщи. П.П. Моят тест беше отрицателен.

14

До 10

преди 6 месеца

Набодените вече виждат резултатите от глупостта си. Но....няма връщане назад. Дано тази измама послужи за урок на вечно послушните и да започнат да мислят със собствените си т.икви.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Кой плаща тези статии? Стадото се очовечи и не се лъже лесно. Никой не ходи с парцали, не се боде, не спазва дистанция и не вкъществува с лидъл. Измамата лъсна, ще лъснат и виновните!

12

Анонимен

преди 6 месеца

До Няма да простя Дано вие си платите, че заради вас близо 40 хиляди ги няма. Не знам как спите. Нямате ли съвест?

11

Няма да простя

преди 6 месеца

Не мога да забравя тормоза с т.нар зелени сополи, пардон сертификати. Това беше дискриминация. Не мога да им простя. Не мога.Дано си платят някой ден! Дано!

10

Анонимен

преди 6 месеца

Да му мислят набодените

9

за сектата иглофили

преди 6 месеца

Биофармацевтичният комплекс е издигнал светска религия, като ваксината предлага обещание за избавление от нашата слабост и уязвимост:globalresearch.ca/faith-immune-facts-nobel-laureates-express-worldview-vaccinated-from-reality/5842641Вайсман и Карико са първосвещеници, които правят изказвания за инжекциите, които НЕ са предложения, произтичащи от емпирични наблюдения и тестове, а са аксиоматични членове на вярата. Те представят тези символи на вярата на репортера на Глобус, както римският император Константин I и неговите епископи представят Никейския символ на вярата след Първия Никейски с

8

Още много

преди 6 месеца

Оставете това да потъне в съзнанието ви. Кингстън обяснява: "Това, което Пакстън и екипът му ще направят, е да разкрият хиляди и хиляди лъжи, които са ви били казани от "Пфайзер" и по-специално от главния изпълнителен директор Алберт Бурла. Алберт Бурла е провел кампания на измама и лъжи, която е довела до убийства, и Бурла е знаел това.Кен Пакстън и неговият юридически екип обвиняват Pfizer по Закона за измамните търговски практики на Тексас. Има пет точки, по които са обвинени в общо 18 нарушения. Ефикасността от 95 % не е това, което си мислехте, че е. . . .

7

Файзер на съд

преди 6 месеца

Искът към Pfizer за масовите убийства с ваксина CV19 събужда САЩ - Карен Кингстънhttps://usawatchdog.COM/pfizer-lawsuit-awakens-us-to-mass-cv19-vax-murders-karen-kingston/ Карън Кингстън е биотехнологичен анализатор и бивш служител на Pfizer. Тексаския прокурор Кен Пакстън обвинява Pfizer в много "лъжи" за това, че тяхната ваксина е безопасна и ефективна. Кингстън твърди, че това ще стане началото на голямо пробуждане за убийствата и болестите, причинени от тези инжекции. Много лекари сега казват, че ваксината CV19 не е помогнала на нито един човек.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Стига шляпало глупости, ей!

5

САЩ

преди 6 месеца

Карен Кингстън започва да предупреждава за смъртта и опасностите от тази ваксина CV19 преди повече от две години на сайта USAWatchdog.COM Тя нарече ваксината CV19 "отрова" и милионите смъртни случаи и наранявания по света доказват нейната правота.За съжаление Кингстън ще продължи да бъде права.Тя казва, че пикът на уврежданията няма да настъпи преди 2025 г., а пикът на смъртните случаи от инжекциите с ваксина CV19 ще настъпи след това.Кингстън казва: "Аз също така предсказах, че хората ще умират от агресивни ракови заболявания и големи ракови тумори от нищото.