360

anonimen

преди 15 години

Защо да е виновна учителката?Тя не е започнала първа, да не би това ***/ ако не е такъв щеше да знае къде, какво да говори/ да си е стояло кротко, а учителката го е нападнала ей така ,за удоволствие.В българските училища 90% от учениците са възпитани и мислещи, на другите не им е там мястото.Един бавноразвиващ се ученик на въпроса ''как ще постъпиш ако на улицата има кал '' - отговаря - '' ще вляза в калта.''

359

Njakoj si

преди 15 години

Учител -пенсионер съм. Избрах тази професия от романтични съображения - хуманна, престижна, изграждаш ХОРА и т. н...Сега, ако трябва да избирам професионалния си път, последното нещо, към което бих се насочил, е тази "високо благородна" професия. Защото деморализираното ни общество унищожи ценностите на младите. Учителят е обект на постоянна критика и подигравка от всички, в т.ч. от монистрите на образованието и на финансите (спомнете си за "седянката"). Ако сега съм учител, не бих издържал подобно унижение. А колкото до обидните думи и побоя - чудесен пример дават първите хора на България. Някои ученици гледат и парламентарния контрол, и "остроумните" престрелки между политиците. "Каквото посееш -такова ще поникне"

358

преди 15 години

родителите ми работят в детски ясли..имам наблюдение върху простотията в зародиш..може ли дете на 2 год да пее "аз съм волна пеперуда и летя от цвят на цвят"..или пък "тигре тигре имаш ли пари"?!?!? аз гласувам да шамарят и родителите по родителски срещи!!

357

преди 15 години

a da i i e izhabena nervnata sistema vse pak e 60 godishna...trqbva da pravqt psihologicheski testove

356

преди 15 години

tctctc pri tozi sluchei vsichki sa vinovni...purvo ot vuzpitanieto, koeto roditelite sa dali na deteto, za da obijda edna 60 godishna jena s dumata krava...a i uchitelkata nqma pravo da go bie!podsudno e ot vsqkakva gledna tochka..az sum uchenichka i vseki den vijdam kak tupo,uligofrenki,idiotski i nadmenno se durjat moite sauchenici...trqbva da ima nqkakuv red! zashtoto obrazovanieto na durjavata e v opasntnost! *zloveshto a?...

355

преди 15 години

В дъното на сасипването на образователната система се крият пак тези "общи" интереси на оправляващите. На тази държава не и трябват мислещи образовани хора... а гладни магарета готови да работят за 200 лв на месец и радващи се на биг брадър.Това общество ако може да нарече така е лестно за контрол манипулация и тн... Освен това да се наливат излишни пари в образование е грешно... по добре да се копуват яхти.

354

Noname

преди 15 години

Защо се учудвате и недовоствате от насилието в класните стаи? То не се е зародило там, а е пренесено от дома, където е старателно отглеждано от същите *** и простакеси, които са имали наглоста да сгрешат и да имат потомство. Същото потомство което е копие на тях самите от преди 14-15 години. А сегашните "учители" също имат деца. Те също ходят на училище, т.е. те също бият и биват пребити. Тогава за какво въобще става дума ..... Трагедита е пълна и повсеместна.

353

подкрепям

преди 15 години

ако тези учители бяха повече сега нямаше да срещам по улицата ученици от 12 или 11 клас които не знаят как да решат едно квадратно уравнение или не знаят закона на Ом или аз щях да мога да пиша без да правя по 5 грешки на изречение. за жалост тези учители са на изчезване а се повече са появяват даскали като тази дет ми беше по Балгарски.

352

дддд ппп

преди 15 години

.....айде стига с тоя бой бе.... днешните ученици заслужават да ядат толкова много бой че ............едно време нас в училище като са на удряли да не сме умрели. станахме хора. сегашните деца никой нищо не им казва, никой не им се кара, никой не ги бие да би да им разстрои психиката и виждаме какво става с тези ***. излезте в центъра на който и да е град и вижте какво се случва в градинките. пълно е с девца на 10-12 години които пушат и пият. дрогират се а ние се правим че това не ни интересува, че като не е на нашето дете това не може да се случи и и нас а когато ни се случи почваме да обвинявамке учители, държава и който и да е само не самите нас.затова по някой шамар профилактично няма да провали децата. само ще им помогне

351

Johan

преди 15 години

Не виждам какво всички реват и оправдават некролога... Не можеш ли да респектираш учениците и да въдворяваш дисциплина значи не си за тази работа... А и уважението се заслужава, то не е by Default... И после същатата тази *** ми реве за по-високи заплати... Трябва да им ги намалят заради такиви ***....

350

Kate

преди 15 години

Що за учител ,който не може да вдъхне респект и уважение и раздава шамари? Нищо хубаво не се постига с насилие! Видяното само говори до каква степен изхабява учителската професия. За мен също възниква въпроса защо психолози не работят и с учителите? Защо се допуска хора с изхабени нерви и болна нервна система да работят деца?А доколкото похвалните коментари по долу...бих попитала авторите им ако тяхното дете се върне нашамарено или издрано от учителката как ще им се видят нещата тогава? Факт е че възпитанието има голямо значение ,но след като от вестниците ,медиите , от филмите и от цялото ни общество блика насилие това ли е начина по който трябва да растат децата ни? Бой навсякъде (понякога и в къщи ) ,та и в училище от хората които трябва да ги учат.

349

преди 15 години

Ега ти и малките дебилни мазохистчета - тя им бие шамари а те се кефят, псуват я и снимат с джиесем сценката :-)

348

преди 15 години

Такова нещо само в България е възможно. При наличието на такова явно доказателство и свидетели, навсякъде из Европа биха я осъдили да плаща за нанесен побой.

347

OF

преди 15 години

Соред мен учителката няма право да бие ученикът каквото и да е направил.Трябва да го заведе при директорката и тя да го накаже,да повика родителите и т.н.

346

преди 15 години

И освен това, ако аз съм съпруг на даскалицата, дали нямам право да му отрежа ушите, на него и на татко му?... Само питам...

345

преди 15 години

Искам да излязат родителите на бития и да кажат на всеослушание: "Да, нашият син я е нарекъл *, но тя няма право да го бие!"Да видим дали имат очи да го кажат.

344

примерен ученик

преди 15 години

Браво на педагожката. Бой на такива педераски кучисинове.

343

преди 15 години

Според мене са и направили постановка и кой знае колко са я дразнили преди това. Не виждате ли, че малкия и*диот не бега, а седи пред камерата да го бият.

342

Коменски

преди 15 години

ЗЗД трябва да се спазва,а той забранява насилие над деца-всякякво и вербално.Общество,родители,учители и държавата трябва активно да работят с деца, като им създаде условия за учене и добра социална среда.Включително с увеличаване издръжката на едно дете в страната.Това разбира се,става с пари,с участието на медиите-с коренната промяна на едно закостеняло ретроградно общество,в каквото се е превърнал българският народ при управлението на престъпната коалиция БСП/БКП-ДПС-НДСВ.

341

3

преди 15 години

Браво на учителката така трябва да всява ред. Един учител трябва да всява уважение ,за днешната младеж думата уважение към учителя е нещо непознато за това трябва да им се покаже морал. В днешни дни само с бой могат да разберат тиинейджърите как трябва да се всява ред в часовете.