74

До аналлизатор

преди 6 месеца

Е тука съм с жена ти. Като и го набивам до сливиците и пищи като разпрана *** майка. Много доволна остава, че я черпя за празниците. Вика - Добре че ме дърмолиш така, че моя обърна резбата, хвана си ром любовник и почна да гласува за ппдб сектата.

73

пияница мистик

преди 6 месеца

До Чичолина === Хахахахахахахаха :))) То и гаджето на моята любовница постоянно и следи телефона къде се намира, ама аз нали съм и съсед и му показва, че си е вкъщи :))) Ей, това някои мъже са много пp0cти хора. Така и не могат да се научат, че една жена реши ли да си го сложи, в асансьора ще го направи докато я изпраща :)))

72

Анонимен

преди 6 месеца

И защо крият че кораба дето хванаха хероина е на Кирил Домусчиев няма такава държава дори италианците казват че Италия си има мафия, а мафията в България си има държава

71

Чичолина

преди 6 месеца

И моят постоянно ми рови в телефона,но това не ми пречи да ходя където си поискам.

70

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя да не е прекалил с пицата и с парапетите с онова шафрантийче Лесна Бориславова че е толкова неадекватен? Гордее се с неща които те не са направили и не са се случили уот дъ фак?

69

Анонимен

преди 6 месеца

Шансът да се избиели бил огромен. Нищо чудно-Киро е побойник. Киро бие министри в кабинета си. Киро се снима с обратен гард. Киро каратиста много иска да пребие някой и заплашва наред. Най-много му се иска да пребие Борисов и Пеевски, но не му стиска. Нищо чудно да прати хора да пребият по поръчка някой. Заплашвал е семейството на министър Йоловски. Престъпник!

68

до 85

преди 6 месеца

***,теб за паметника на цъветските ваатенки ли ти е тежко бе:)))))шушон,от такива селинджъри като теб,тая държава върви надолу.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя е напълно невнятен, не сме имали по-голям малоу мник за премиер никога. По нито една от темите по които се е изокал няма представа какво се случва всъщност. Лепилар.

66

Анализатор

преди 6 месеца

Престъпника Румен Радев най-накрая направи нещо полезно за България.Успя да обедини две враждуващи десни политически сили,които дебнейки се взаймно помагат на България.

65

Анонимен

преди 6 месеца

Тръгвайте си с мир, че да не стане лошаво. За цялото си управление спешно демонтирате паметници, променяте конституция, приемате бюджети. Всичко на тъгъдък, сякаш се опасявате, че някой може да поиска дискусия. Вие само вредите и то спешно. Всичко е спешно и се питам що така?

64

Анонимен

преди 6 месеца

Оправдава се за пред избирателите си, които драстично намаляват ден след ден. Кирчо няма как да обясни на хората, че изгради предизборната си кампания в говорене анти ГЕРБ и анти Пеевски. В момента ясно осъзнава, че партията им е на трупчета и бърза да замазва очите на хората. На кой ги говори тези врели-некипели?? Никой не му вярва. Дебнели се!? Издебнаха го как опипва Бориславова под полата. Имат още интимни записи с Киро. Държат го на каишка. Влиза в обяснителен режим.

63

Боби Михайлов

преди 6 месеца

Наздраве, Кире!

62

Двойно гражданство

преди 6 месеца

Великия Путин, ако има 8 гражданства, не е ли достоен за президент на Русия?

61

Анонимен

преди 6 месеца

Заглавието прави внушение! Цялото интервю, имаше друг смисъл!

60

Пази, Боже!

преди 6 месеца

Може ли шайка цаpвyли да променя, реформа конструкцията ни??? Едва ли имат знания, мисъл и ОТГОВОРНОСТ за това. Светила в правителството, конституционалисти нямат подобни претенции, но видите ли Киро умния, еднокнижника, ловния, двупръстов лоб на ДПС и компания ДБ плyжeци, с префърцунения оцетен консултант кроят, реформират конструкцията ни. Жалка история от смърдящия ни блатен политически елит. Тъмни времена са за България завладяна от алчни продажници.

59

Думата дебна:

преди 6 месеца

Значение1. Следя, наблюдавам тайно и внимателно. Котката дебнеше мишката до дупката ѝ.2. Изчаквам подходящ момент, за да направя нещо.3. Прен. Заплашвам постоянно. В джунглата на всяка крачка те дебне опасност.

58

Анонимен

преди 6 месеца

Дебнат се като престъпници. Крадецът вика дръжте крадеца. Абсолютна шизофрения. Отклоняват ви вниманието. Народът не пасе трева.

57

мда

преди 6 месеца

Всички работите за Глобалистите. Разигравате театър на противопоставяне на партиите, но всички следвате глобалисткия план.

56

До 74

преди 6 месеца

Не само се очудваш, а направо се ококорчваш.

55

Анонимен

преди 6 месеца

До 62....Учудвам се на такива индивиди като тебе , които виждат фашизъм в България.Но не виждат фашизъм в Русия.За мене ,твоите думи са празни и лишени от правда.Говориш подтикнат от чужди интереси ...Безполезен си по важни теми.Зашото липсва отговорна гражданска позиция.