23

Пак ли?

преди 5 месеца

Горката Мая, пак се качи на черешката! То от нещо трябва да се яде! Зимъска е, а тя си остана горе горе на черешката. И какво друго и остана, ни срам ни морал а за принципи и ум. . . Нека не говорим. Подкрепете я, да си виси горе горе на черешката за славата на безумното лицемерие за прехрана.

22

Нео

преди 5 месеца

И Галевица, като папагал повтаря спуснатите опорки. Защо бъркат страх с отвращение!

21

Анонимен

преди 5 месеца

Преди няколко дни в БТВ Мая Манолова от Левицата истерично заплашваше в студиото на Цветанка Ризова, че ще съди столичната община за паметника на СА. "НИЕ ще осъдим общината и ще върнем паметника! - каза тя, а Ризова вика - Кои сте ВИЕ?:)) Манолова: Ние сме тези, които скоро ще дойдат на власт! Ризова: "О, ама вие мислите, че ще дойдете на власт ли?!" Така се смях!:))))

20

Анонимен

преди 5 месеца

Само не разбрах, кой изяде тортата?? Боко яде ли от нея? Тодева от коя партия е? Пишете, това е интересно!

19

Анонимен

преди 5 месеца

Никой не бива да бъде с.неограничена влст, защото властта разваля човекът, когато дълги години стои в нея!

18

Анонимен

преди 5 месеца

Правилно е разбрала Мая - пчеличката! Взеха й работното място за назидание!

17

Анонимен

преди 5 месеца

В управлението на държавата се намърдаха само мутри и всеки е зависим от някъде и от нещо , от което зависят много тяхните пари и имоти. Страхуват се , защото той единствен от тях е чист и сега рият и плюят като камили срещу него.Народът му вярва и го уважава и пак ще го подкрепи , защото друго спасение за нас няма , докато ни управлявят такива с история зад гърба си.

16

Вин

преди 5 месеца

Въх, не думай! Остана му да вдига флага и да прави вечерна проверка в прерогативите на Мундьо, от кое по точно да ги е страх?! Да не говорим, колко пъти наруши Конституцията и превиши правомощията си! За един бъдещ съд подсещам!

15

Анонимен

преди 5 месеца

Мая Манолова вече е десета употреба политик. Всяко студио което я приема си плюе върху рейтинга не разбират ли!?

14

Анонимен

преди 5 месеца

Достатъчни са няколко негови думи, за да провали поредния им пъклен план!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Прави впечатление че речника който употребяват е един и същ. Изпълнен с цинизми. От Москва говорят за разчленяване, Радев говори за изнасилване а Манолова за измамници. Речника на Костадинов , Слави и Тошко е още по цветущ.

12

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Тази госпожа вече много се излага Божков вече не плаща системите ги няма отровите са никой свърши тази пропаганда

11

Анонимен

преди 5 месеца

До 7:Знаем ви вече...за вас всеки,който ви пречи да изнасяте държавата на безценица е "русофил","путинист" и какво ли още не...

10

Анонимен

преди 5 месеца

Не се страхува,а им пречи да изнесат цяла България и да обявяват войни.Искат да инсталират някоя надрусана марионетка и за целта плащат за пропаганда да настройват срещу него.Дразни ги,че защитава обикновените българи вместо да сме им абсолютни роби.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Кирчо е зле, Кокорчо е зле, Ицо Иванов е зле, Бойко е зле, Пеевски е зле. Всеки един от тях обаче е сто пъти по-добре от льотчика или копейките.

8

Общественичката

преди 5 месеца

Манолова все още се изявява като съдник от последна инстанция. Мая май забравя, че вече не е онбутсман. Не ме учудва истеричната и защита на президента. Учудва ме, че аргументите дават предимство на епитетите. А това вече е плашещо. Хора, които губят самообладание са способни на убийство.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Цяла България се страхува защото неконтролируемия русофил Радев работи ползу Русия и в ущърб на България. Сглобката ще съществува докато не свърши мандата на руския агент, това е.

6

...

преди 5 месеца

Прелъстена и изоставена! Всички вече и научиха номерата и вече е непотребна! Няма ги "Отровните", няма ги майките с "уврежданията" ,и няма вече кой да налива пари в похабената активистка! Странно,защо всички *** приемат Фелдфебела като някакъв селски пъдар, от който всички трябвало да ни е страх? Или още сънуват,че ще станат фаворити на тандема Радев-Мадуро ?

5

Анонимен

преди 5 месеца

Радев е история, сам си го направи, но и сам си каза, че не става за политик, тъй като може да следва само една цел. А политиката не е цел а средство за всички цели.

4

Анонимен

преди 5 месеца

А ми това *** в качеството на каква се изказва.Тя е никоя.Защо и се дава гласност.