6

Стар

преди 5 месеца

Корупция има в цял свят от както свят светува.Най голямата у нас беше по времето на тройната коалиция-. Симеон,Станишев и Доган. Къса памет и невръстни мушмороци забравят а младите не знаят това .Ами позаинтересувайте се бре -за португалската концесия,за създаването и фалита на КТБ ит.н.и т.н.Бръкнете в Гугъл да си припомните а вие пубери да научите и как ДСБ беше глашатай срещу корупцията ,а днес самата тя е вътре.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Мисля,че тези където спечелиха в Словакия изборите са контролирана от хамериканците опозиция.Като спечелиха никой от онези платените от разкрачено общество не мрънкаше и ми направи впечатление.Сега странен законопроект за корупцията искат да приемат,за да я улеснят.Никой нормален няма да реши да прави това освен ако не иска да дразни народа.Следва преврат,военно положение и диктатура.Да им е честито!

4

До 2

преди 5 месеца

Ти наясно ли си кой икак се бореше за премахване на прокуратурата и смачкване на длъжноста главен прокурор. Я се пообразовай и виж дано ти стане ясно.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Баси проблемчето!? Ако в Словакия пишат статия за нас, ще е над 100 страници

2

Анонимен

преди 5 месеца

А при нас като премахнаха специализираната прокуратура никой не протестира,дори се радваха всички и най-вече героите от Магнитски,Буци и Шиши....

1

Сърбия,Словакия...

преди 5 месеца

Никой не иска комунисти,поклонници на пуин,на власт.Спечелили с измама,почват чистите на неудобните им.