26

Анонимен

преди 5 месеца

Голяма американска пратка за България ,състояща се от окови и камшици .Българина беше човек вече е РОБ на САЩ.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Промените глсаят СТАРАТО СОЦ УПРАВЛЕНИЕ с модефикация КАКВО КАЖЕ КОЛОНЯТОРЪТ от ул. КОЗЯК. Кражбите и будещетото ЗАЛИЧАВАНЕ на териротията НЯМА ДА СПИРА в ИМЕТО НА САЩ

24

Анонимен

преди 5 месеца

До 24...Ако бъде съден по българския закон , няма как да се качи и да замине.Въпроса е , къде живее и се е установил .Освен това не се споменава длъжността по която ще бъде съден.Има много подробности по които не се уточнява

23

Хмм...

преди 5 месеца

Измислените от посолството промени в основният закон и лансирани от Киран, Дебелян, Боко и Бойкикев, могат много лесно да бъдат отменени от КС, стига той да има смелостта да се докаже като истински български съд тълкуващ и бранещ правото и независимостта на НАШАТА, а не нечия друга чужда и натрапена псевдо Конституция!

22

Васко

преди 5 месеца

Трябваше да запишат в новата конституция и текст: за президент на Република България да не се предлага и избира военен с офицерски чин !

21

Анонимен

преди 5 месеца

До 9....И когато те приемат тебе за чужд агент под прикритие , искат ли ти документ за двойно гражданство от агентурата...Що пишеш безмислици.Толковс ли сте интелигентни вие агентурата. Че толкова можете да измислите.Или вашите глупости вървят само за пред членове на ,,Възраждане" и ,,Атака".

20

Анонимен

преди 5 месеца

А ако министъра с двойно гражданство извърши престъпление по нашите закони и трябва да бъде съден, но например има и Украинско или Американско гражданство, какво се случва? Качва се на самолета и по-живо и здраво.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Аре ва Копейка, скачай там, бунтувай се, блокирай, открадни пак кабелите, открадни дограмата както в областната управа... Направи нещо бе Копейка, не виждаш ли че ще приемат промените, и не можем да ги спрем! Бунтувай се бе Копейка!

18

Анонимен

преди 5 месеца

Не е лут този който яде баницата, а този който му е даде! А сега какво! Кой даде власт на тези! И до кога Българина ще мълчи?

17

Анонимен

преди 5 месеца

Комунизма е престъпен режим Но това знае само народа.Както винаги между народ и власт всичко се разминава.За това е този сблъсък и разделение между народа.Докато властниците ядът и пият заедно , и лицемерно се борят по между си.В този смисъл , те не представляват народа.Ако комунизма бъде обявен за престъпен режим , тогава няма да има разправии..Но тъй като на властиците това не им изнася.Дамо пред народа се борят.Но са едни и същи.Комунисти демократи.И демократи комунисти.Това е истината

16

Анонимен

преди 5 месеца

Татко Петко е много горд от сина си Кики, цялата конституция пренаписаха за него, МНОГО МИЛО!

15

Анонимен

преди 5 месеца

На тези хубосници и ем молко боя. Гласуват си закончета за тяхна изгода.Ето ви и промяната, нагла и безочлива.

14

4

преди 5 месеца

И с какво тези "промени" ще повлияят на цените на лекарствата и хранителните стоки?с нищо!Те обслужват само котерийните борби на върхушката и я правят недосегаема за престъпленията й!За да могат да крадат още по-спокойно и ненаказани!Това е положението!Работят за себе си , а не за народа!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Народен съд трябва

12

asd

преди 5 месеца

Досега президента всякак се опитваше да омаскари редовните правителства, за да се добере до изпълнителната власт. Това много спъваше държавата.

11

Анонимен

преди 5 месеца

До 11. А дано! Ще му опростим 2 кюлчета. Съвсем сериозно.

10

Анонимен

преди 5 месеца

ГЕРБ добре ги врътнаха в последния момент за домашното насилие, ( да важи и за еднополовите двойки). Без друго нужните 160 + са на косъм. Бойко не е *** и знае, че ако саботира това, ще му донесе дивиденти. Ще видим

9

Анонимен

преди 5 месеца

Тоест, други държави съвсем спокойно ще могат да внедряват свои агенти в НС.

8

Анонимен

преди 5 месеца

За депутати има изискване,а за министрите не важи.Линейките от Карлуково да палят и да ги прибират тея!Искат да ни съсипят държавата.Това искат.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Двойно гражданство ще могат да имат и министрите, като за тях не важи ограничението да са пребивавали в България през последната година и половина.Демек всеки вербуван може да стане министър веднага,да обяви война и да избега на някой осттов,а ние после да се чудим какво да правим.Вие нормални ли сте?!В другитв държави неслучайно това е забранено!Опасно е за националната сигурност!