18

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 6 месеца

Накратко: Влизаме в Шенген в замяна приемане на бежанци . Пускат ни еврото за да може държавата да тегли без проверка дали сме способни да връщаме парите (досега се правеше проверка в лева към евро ).Освен за обикновените неща здраве, образование , пенсии, бизнес , ще се теглят заеми да се изплащат и проценти от заемите на нашите нови роднини които не могат да си ги плащат .Ще плащаме и процент от заема на Украйна (като всички в ЕС) .Накрая в ЕВРО ще се теглят заеми за издръжка на бежанците .Затова ще има и ПОСТОЯННИ увеличения на данъци и услуги за да си плащаме в евро- заемите!

17

ало ало

преди 6 месеца

яко мачкат братушките в украйна - сайтовете са в недоумение какво да пишат! все лоши новини за ПП /продажното правителство/

16

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 6 месеца

Защо за България е важно да влезем в еврозоната? -за да теглим заеми в евро без проверка дали сме способни да връщаме парите (досега се правеше проверка в лева към евро ).Колкото повече теглиш заеми толкова повече печаташ. Не стигат печатните банкноти? Измислено е - пускаш дигитално евро , пускаш колкото ти иска душата. Важното е да се теглят заеми , народите да връщат с лихви .Нещо като КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ ОТ 90ТЕ в дигитален вариант (този термин го пояснявам за по малките 200--20XX родените )А Шенген е свързан с пускането ни на еврото за да може да се теглят евро заеми за издръ

15

Гадна Твар

преди 6 месеца

За какво и е на България да влиза в Шенген или пък да приема Еврото като валута!? Това са два опита за самоубийство. Няма кой да седне и сметне положителни и отрицателни последствия от това. И в двата случай с добра дипломация може да се намали вредата, но няма добри дипломати в БГ от десетилетия.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Уронва кое?!?! То останал ли ни е някакъв, че нещо като Шенген да го уронва.

13

абе

преди 6 месеца

абе, то големия имидж който го имаме....на гол тумбак, чифте пищови!

12

Анонимен

преди 6 месеца

А не, бе, уважават ни..Ох, ще умра от смях..И ужас!

11

Анонимен

преди 6 месеца

"УКРАСАТА" НА СТЕНАТА ВЪВ БРЮКСЕЛ НАПОМНЯ НА НЕМИТИТЕ КАКВО ПРИЕМАТ.

10

Анонимен

преди 6 месеца

до 2 - нито пари нито ШЕНГЕН. Тук се говори едно, а на запад друго. ШЕНГЕН НАНАЙ.

9

България

преди 6 месеца

Полу-Шенген за полу-европейци. И то само при условие, че България приеме бежанците от Афганистан, Сирия и Африка.

8

Дедо Пинто

преди 6 месеца

Румба, неща които не ги схващаш по- добре си прави тихо и моля те, не се обаждай.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Този зализания много ги разбира

6

Рендету

преди 6 месеца

Ние отдавна загубихме държавния си престиж си нейде по пътя на бай Г///новската ни "демокрация" !

5

Анонимен

преди 6 месеца

В Европа цари абсолютно безумие, при това нарастващо. Безумие на поведението, в решенията, в омразата. Това което правят Финландия е икономическо безумие, в Германи - военно-икономическо. Съюзната държава Русия-Белорусия днес е последния остров на нормалността в Европа, последния остров на здравия смисъл, на нормалните човешки отношения, рационалността и човечността.

4

Реалист

преди 6 месеца

Какъв в престиж.......с президент руски агент, с цяло звено в МО руски агенти, с шпионин на русия пуснат на свобода,да се разхожда и да получава ордени от военнопрестъпника путин, с прокуратура и съд ,които за 10 г. не могат да завършат с осъдителна присъда производство срещу лицата ,агенти на ГРУ взривили воените ни складове и направили опити да убият българи. Лично мнение...само Украйна ще ги оправи....рашистите и нашите фашисти.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Време е да отидат до Брюксел и да си признаят провала, имаме нужда от помощи, ако не ни дадат сметките на Кокорчо няма да излезат и ще направим дифолт, помнете ми думата!

2

Един Българин

преди 6 месеца

Връщайте таксата на унгарците и без половин Шенген. За какво са ни върнати май му ни? Поне пари да има.

1

Румен

преди 6 месеца

Не ми трябва Шенген!