63

Анонимен

преди 5 месеца

Където няма автомобили няма и хора. Това продажбите политици ще фо разберат по трудния начин.

62

До63

преди 5 месеца

Ооооо сулно съм впечатлен как сметките то били 2 бона кат на гладна въшка щот си имал термопомпа, хахаха смехурко, а е после ла ни разкажеш и как хитро си си купил колибка в софето, а е ве стани докер ша изкарваш повече и ша си позволяваш и над 2 бона режийни да плащаш, няма да се налага да се стискаш.

61

Майстора

преди 5 месеца

"15-минутен град", което означава, че като организират тези напудрени гета, ще почнат полека да ограничават излизането извън тях на живущите. Както е казано - с "комбинацията от морков и тояга". И като дигиталните парички не ти работят извън гето-15мин зоничката., а дигиталното ID не ти дава достъп към други зони, приятно бъдеще. Замислено е, организирано е и се гради в момента. Бавните мозъци не забелязват.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Като ликвидираха индустрията и оставиха само рентиери, учащи и туристи!

59

Анонимен

преди 5 месеца

До До 62. Не сме изревали привижда ти се комсомолски тролингене. Просто се бъзикаме с тебе.

58

До 62

преди 5 месеца

Е бедняците като тебе се впечатляват и моментално изревахте :)

57

До 57

преди 5 месеца

Сега ни разкажи и за хитрата термопомпа, хитри мотокаристе, няма кого да впечатлиш с п,р,о,с,т,о,т,и,я,т,а си.

56

Анонимен

преди 5 месеца

До До 58. Моа карам квот си искам. Пий си апчеата.

55

До 58

преди 5 месеца

Карай F-10ката или каквото там е модерно сред бедните бачкери и се радвай на живота ;)

54

Ил дьо Франс

преди 5 месеца

До Анонимен54,еми аз отдавна мисля да ходя да поработя в Марсилия въпреки престъпниците,е,свикнал съм да съм хамелеон и да се сливам с околните и да не се набивам на очи.Като се сетя как криех торбичките в черни чували като се прибирах от супера или изхвърлях в контейнера да не ме наръга някой наркоман....

53

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 57. Пий си аповете бе

52

Анонимен

преди 5 месеца

Въпреки че имаме по 2 чисто нови премиум автомобила в гаражите си, хитрите програмисти отдавна им обърнахме гръб. Роб на автомобила осма употреба немска бракма на 10 години е бедният софийски или провинциален бачкатор. За него автомобилът е смисълът на живота, с него показва успехите си (дъното) в живота си.

51

Анонимен

преди 5 месеца

До Европа. Е па те ората да не излизат и от градовете и да ги държат заключени с катинар.

50

Цвета Караянчева ПКП

преди 5 месеца

Що ходят пеша? Да не би да не харесват метрото на Бойко?

49

Анонимен

преди 5 месеца

Марсилия е страшно, по тъмно хич не ти трябва да излизаш, утре ша видя как е и в Тулуза, че сега съм в едно село на гости ама е на 50 км от града и е спокойно.

48

Европа

преди 5 месеца

Спасението е в 15 минутните градове. Кадето хората да не им се налага да напускат зоните в които живеят и да патуват из целия град.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Вече пеша одят викате ? Особено *** впечатлиха първите редове...интересно кои европейски градове при създаването си са били предназначени за автомобили след като повечето не са били ?

46

Албанеца

преди 5 месеца

Колега, дето рекламираш китайските бегачки. Що така нещо им нямам доверие на тия китайчета дето ги рекламираш? 100% имат нещо гнило по тях, никак им нямам доверие. Ама я кажи ти като толкова ги рекламираш, да не си си купил китаец, разкажи добре ли е? Или караш някое опелче и нямаш пари за катък "Веселина"?

45

Анонимен

преди 5 месеца

Няма ресурси,няма нефт ,желязо....затова всички са настръхнали срещу Русия ,просто им трябват ресурсите и

44

БМВ капут

преди 5 месеца

БМВ вече не може да произвежа. На сайта им може да се види, спрян е култовия модел М5 не може вече да се купи, а от цялата серия 5 са останали само електрички по 100 хиляди евро и две мизерни бензинови конфигурации с двигатели като на Дачия. Вече няма материали, няма алуминий, енергията скъпа. Да правим скъпи електрички, тях така и така никой не може да ги купи на тези цени.