508

Анонимен

преди 6 месеца

През 1998 г. Бонка Шаламанова също е вписана като управител на Прокон ООД. Интересно е, че това съвпада с издигането на съпруга й за заместник-министър на отбраната в кабинета Костов. През май 2000 г. Тодор Тагарев е заличен като управител и ръководството остава в ръцете на Шаламанова и Стоян Аврамов. Три години по-късно, през юни 2003 г., Тагарев прехвърля своите дялове на съпругата си Петя. Размени има и в семейство Шаламанови Бонка дава дяловете си на Велизар. Управител остава Стоян Аврамов, но е добавена и Петя Тагарева.

507

Анонимен

преди 6 месеца

Фирмата Прокон ООД е основана през 1995 г. В решение на Софийския ГС е записано, че фирмата се регистрира с капитал от 51 000 лева, разпределен в 51 дяла, който се разделят поравно между трима съдружници Стоян Аврамов, Тодор Тагарев и Бонка Шаламанова. Дружеството се представлява и управлява от Аврамов и Тагарев. Бонка Шаламанова е съпруга на добре известния Велизар Шаламанов бъдещ служебен министър на отбраната в кабинета Близнашки, депутат от ДБ в два парламента и инфлуенсър в областта на отбраната и сигурността.

506

Анонимен

преди 6 месеца

Министерство на отбраната подписва договор за доставка на безпилотни летателни апарати на стойност 9 млн. лв. без ДДС т.е., близо 11 милиона лева. Изпълнител е обединение от две български фирми Контракс АД и Телесис ЕООД. Собственик и управител на последната е Стоян Аврамов, който от своя страна се оказва дългогодишен съдружник във фирмата Прокон ООД, където основният капитал се държи от Петя Тагарева, съпруга на настоящия военен министър Тодор Тагарев!

505

Куку

преди 6 месеца

В Рашка 100 години едно и също-лагери,голодомор,войни със съседите,трепане на журналисти и политици,експерименти.Накрая виновни са американците,евреите,тайните общества.Пародия на държава!

504

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да си напълно безмозъчен, за да твърдиш, че Украйна ще победи, след като укроармията пет месеца контраофанзива нищо не направи и след като съотношението на силите е в полза на Русия - и по жива сила, и по оръдия, и по РСЗО, и по танкове, и по дронове, и по изтребители, и по зенитно ракетни системи, и по снаряди и т.н.

503

просто крадец

преди 6 месеца

петя тагарева и бонка шаламанова жените които движат военната промишленост

502

Анонимен

преди 6 месеца

по-голяма заплаха за българия от нейните безмозъчни, продажни политици няма!!!

501

кубанская столица

преди 6 месеца

НЕ разбирам, колко е печалба в лева на България, ако уркаина ще победи? Ала това не се случи никога

500

Анонимен

преди 6 месеца

Безвъзвратни загуби на Украинските въоръжени сили от началото на СВО: 383 хиляди убити и ранени украински бойци, унищожени - 2521 танка, 11556 бронетранспортьора , артилерия и миномети - 8500 ствола, РСЗО (ракетни системи за залпов огън) - 1189, БПЛА - 9867, самолети - 553, вертолети -259, ЗРК (зенитно ракетни комплекси) - 442. В сметката трябва да се включат и осем зенитни комплекса Пейтриът, унищожени от руските сили

499

Интересът ни е

преди 6 месеца

да получиш удар. Сърдечен, мозъчен или стрелкови. Когато и да стане, все е късно за клетата майка България.

498

Анонимен

преди 6 месеца

Каква заплаха .смях абе какви са тия пионки настанени в министерствата и парламента!

497

Анонимен

преди 6 месеца

Заплахата за България се казва: ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС, Тагарев, А. В. Денков

496

r

преди 6 месеца

Магарев, Украйна не може да победи. Никога.Зеленски да отстъпва територии, иначе оня ще му избие народа.1 млн. украинци до сега са избити.Не ме интересуват нито украинци, нито руснаци. Най-потърпевши сме ние.Веднага да подписват мира.

495

Хан Крум

преди 6 месеца

Оставка, съд , затвор!

494

Опа

преди 6 месеца

Щом интересът му е Украйна да победи да ходи де се бие.

493

и още

преди 6 месеца

Българското правителство даде коридор за самолетите на САЩ за войната на САЩ в Югославия. И какво получи насреща - едно голямо нищо ! - Визите си стоят

492

121

преди 6 месеца

Алкохола и наркотиците не прощават никому...

491

Мишо

преди 6 месеца

Украйна вече е загубила! Без помощта ЕС и САЩ бойните действия отдавна да са приключили. Но руснаците не бързат, на тях не им е изгодна бърза победа, искат запада максимално да е "All In" и тогава ще пищят къде са ни паричките.

490

Мишо

преди 6 месеца

Задачата ти е България да процъфтява и да се развива, хората да стават по-богати, по-уверени в своето утре! Но вие изпълнявате платени чужди интереси. Това е съвременното робство "Робството на българските политици"!

489

Анонимен

преди 6 месеца

Сега като даваме мило и драго с решение на управляващото мнозинстео какво получаваме. Нито един външно политически въпрос на Бг не е решен.