11

Анонимен

преди 6 месеца

Да си върнат 40 милиарда, дето ги дадоха като подаръци на Украйна и готово! Втори вариант - да развалят договора за F-16 да съдят доставчиците за неизпълнение и да си върнат парите с лихвите. Трети вариант - да разкарат поне половината чужди военни бази от България, на които ние плащаме всичко и готово. Обаче те са свалили *** по нареждане от посолството и сега се чудят с какво да се прикрият

10

ГАДОРЯН

преди 6 месеца

Обаче пък даваме бетеери и кинти на Украйна. Хаха.

9

Ами

преди 6 месеца

Кокорчо мислеше да ги събере с допълнителна такса за газта от Русия към Унгария, но Орбан каза не. Кокорчо е в патова ситуация. Въпреки че, ако Холандия и Австрия са против Шенгена зй Бг, то Унгария е без значение. Много се изтръби, как Холандия сколасала, ама правителството на Рюте е пътник, а и трябва да се гласува от техния парламент, където ще има йок, че там представителството е на друго мнение. Ококореният трябва по-добре да обмисля нещата, не само да се хвали.

8

Анонимен

преди 6 месеца

да намалят броя на народните деликатеси, парите на останалите и готово, стига с тази средна заплата, ако началник взима 4000лв, а чистачката му 1000лв, то средната е 2500лв, за които чистачката трябва да работи два месеца и половина. Така деликатесите получават несправедливо повече отколкото работят.

7

Анонимен

преди 6 месеца

То когато нява увеличение на производството, няма много начини за увеличаване на бюджетните приходи освен рекет на гражданите. Трябва да даваме за украйна. Бравос на правителството. И най-важното е да бутнат паметника, тогава ще са горди, че са преизпълнили задачите.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Bъpтят cyчaт ga npogagaт (nogapят) зeмятa нa aмepиkaнckи koмnaнии... Имa зagageнa nopъчka...

5

Анонимен

преди 6 месеца

Ми не купувайте старите танкове на сащ и нещата ще си дойдат на мястото

4

Кокорчо е потрес

преди 6 месеца

Кокорчо вече нареди разходи за 3 млрд евро. Колкото каза, че са приходите от такси за пренос на газ за Сърбия и Унгария. Твърдеше, че това няма общо с Шенген, но пак излъга. Орбан скръцна със зъби и нашите утре ще отменят таксите! Въпросът ми е, колко още ще търпим някакъв неуравновесен човек да си играе на бюджетиране? Дори средният българин не си слага имагинерни приходи като си прави сметка. Все едно аз да си наредя масраф 3 млн, защото май очаквам да спечеля от тотото. Докога?

3

Анонимен

преди 6 месеца

Данаците на богатите кога ?

2

Анонимен

преди 6 месеца

Кокорчо ще ни вдигне данъците! Помнете!

1

за чекмедже и бункер

преди 6 месеца

Бюджетната комисия търси начини да увеличи приходите