49

ох леле

преди 6 месеца

вие за нищо не ставате камоли някоя да се озърта за вас

48

До 54

преди 6 месеца

Знаеш ли колко си прав? Но с една корекция. За доста по-млади от тях момчета се озъртат разведени каки и лелки, които вече са родили децата си. Не търси в негово лице евентуален съпруг, нужен й е за нещо съвсем друго. Но понякога се случва такава връзка да продължи дълго и той да пропусне най-яките си години за свалки с девойчета. Знам даже няколко случая, при които такава двойка в крайна сметка се жени. Но само в един от тези случаи 39-годишната съпруга роди дете на своя 32-годишен втори съпруг

47

Народна песен

преди 6 месеца

Стар козел млада върба кършеше, кършеше. Със рога здраво, здраво люшкаше, люшкаше!

46

Анонимен

преди 6 месеца

Ясно е, че доста жени не схващат, че остаряват и като станат на 30-40 години се озъртат за някой мъж на 18-20 години. Сметката не е сложна - до колко години мъжа може да създава деца и си колко години жената го може. Това е водещото.

45

Е хей, деде!

преди 6 месеца

До Дядо ви - Много си хитър. Как пък няма да скоча за мъж над 35 г. :)) И млада жена на 30 г. да се хване с увяхващо, оплешивяло чиче над 50 г., на когото шкембето му пречи да види върховете на обувките си? Как не.

44

Старо хвали младо еи

преди 6 месеца

Еи ,еи ,ама на 61 г колко ще ееш . така че и тоя вече е във юноши старша възраст ,а от многото мадами и по стар юноша може да е !

43

Дядо ви

преди 6 месеца

Интересен е въпроса за възрастовата разлика между мъжа и жената. Принципно за жената няма горна граница за възрастта на мъжа, но долната граница се мени с годините и все повече се отдалечава от нейната възраст, особено около 38-40 години на жената. Едно момиче на 20 може да е с мъже над 14 години, но вече на 25 й трябват мъже над 35, на 30 мъже над 50 и т.н.

42

До момченцето

преди 6 месеца

..КойНе е ходилПоЖени? Тези ценностни категории дето ги разстягаш, са типични за част от сегашното младо поколение, най-често неудачници. Имате си обяснението за неуспехите си - липсата на пари и всичко в живота измервате с пари. Е, ние останалите имаме други ценности и не се занимаваме с кифлите, които описваш и не си купуваме любов.

41

Анонимен

преди 6 месеца

До КойНе е ходилПоЖени? Май не се усещаш, че се опитваш да даваш акъл на дядо си ...

40

КойНе е ходилПоЖени?

преди 6 месеца

До Анонимен 45 Най-добре си намери гадже, за да си изясниш какви са нуждите от секс на 28- и 36-годишна. После, когато станеш на 60-69 г. си вземи млада булка, ако ти стиска. Или ако си богат. Ако е второто, мацето ще се опита да устиска, докато прецени дали има шанс скоро да заминеш в по-добрия свят. Ако се окаже, че си здрав и може да станеш дълголетник, приготви се за дълъг и изнервящ развод с претенции за солидна издръжка.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс разлика от 25 години. Женят се през 2000 година, когато тя е на 31, а той на 56 години. Вече 23 години са заедно. Тя сега е на 54 години, той на 79 години.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Да си гледа работата!

37

Анонимен

преди 6 месеца

Малко е старичка за 61 годишен мъж. За 61 годишен идеалната възраст на жената е 28-34 години. На 36 годишна жена й трябва 63-69 годишен.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Сектата плаща, рускинята ще избяга

35

Анонимна

преди 6 месеца

Аз съм на 32, баща ми е на 61...все едно да се взема с негов приятел....нещо не ме кефи идеята...

34

Анонимен

преди 6 месеца

Олеся Фатахова е по-хубава от Елсина

33

Предтеча

преди 6 месеца

И тоя го удари наживот,и няма два лева в джоба.И той тръгна да бяга след Сигал и францето.Те хубаво не ще видят в тоз живот повеке.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Къф тоз кощрамбъл бря. Горкия Том.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Увяхващата холивудска кинозвезда си взел жена втора употреба.

30

Теди

преди 6 месеца

ТРЯБВА И НЕИН НАБОР ОКОЛО НЕЙНАТА ВЪЗРАСТ ТИ АКО ТВОЯТА СЕСТРА ИЛИ ДЪЩЕРЯ Е НА 36 ГОДИНИ СЪС 61 ГОДИШЕН КАКВО ЩЕ КАЖЕШ