40

Хахаха

преди 5 месеца

Тоз по долу си мисли че 3 март оставал !!! Буахахаха

39

Трябва да е

преди 5 месеца

22 септември . Когато България става независима и свободна държава -царство -22 септември 1908. Та дори съединението не е лоша дата

38

Анонимен

преди 5 месеца

А бе Конституцията не се ли променяше с Велико народно събрание? Или Пеевски каза, че няма нужда от него?

37

Анонимен

преди 5 месеца

Това НС е избрано с много ниска избирателна активност. В момента нямат моралното право да правят кардинални промени шарлатаните, които дори не са спечелили изборите. Накратко тези хора са нелегитимни. Оставка!

36

Анонимен

преди 5 месеца

29-ти февруари да го направят национален празник направо. КpeтeНи! Намерили с какво да се занимават. Какъв ти Шенген, каква ти Еврозона? 10 дена преди Коледа най-належащото е да сменят дати на празници и да махат някакви си паметници. И това ли е важното? Десетки българи ще прекарат празниците на студено с чудесни гладни спомени за миналата година. И все са останали улични лампи да ви избесим всичките хрантутници по Цариградско до паметника на Левски и да ви украсим шкембетата с коледни лампички

35

Анонимен

преди 5 месеца

Това за 24-ти май беше за отвличане на вниманието и тълпaта им се върза.

34

3 ти Март остава

преди 5 месеца

Ревете евроатлантически еничари! Мухаха!

33

Боби

преди 5 месеца

Кирчо го свалиха и пак дойда на власт да прави бели. Забравихте ли как падна от власт с вот на недоверие? Тогава и Бойко гласува За на вотода и така падна Кирчо, а сега са заедно. Защо така? Явно са се събрали да правят бели и да разпродават държавата. Няма ли история, няма и държава. Сами знаете колко трудно се състави правителство. Изобщо не трябваше да има правителство, а преврат на цялата система. Казх ви. Сегашната система променя Конституцията, а трябва те да паднат и така да се променя

32

L.

преди 5 месеца

Тези имат нужда от пистолети с по един патрон!

31

Анонимен

преди 5 месеца

Дано ги тръшне чумата до девето коляно.

30

Бизнесмен

преди 5 месеца

Жестоко отмъщение ги чака управляващите и голоеми последствия. Трябва едни милиони да се хвърлят и Бойковци заедно с Кировци в затвора или разтреляни и убити от народа. Догодина предсрочни избори. Така не може да се управлява. Не може полицията да пребива хора на протеста за събарянето на паметника и премахването на национални празници. Ще си получат засулженотно. НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ И ПП!!!

29

Анонимен

преди 5 месеца

24 май е най-стария и истински български празник.

28

Striker

преди 5 месеца

3 март е като М ОЧА - спорен. Датата да се чества, но за мен 6 септември е най- българската дата. Извоювано напук на тогавашна Русия съединение. Докато не се промени, винаги ще има търкане.

27

Боби

преди 5 месеца

Вече ще гласувам за Възраждане и Костадин Костадинов. Само той предизвика протести, подписки и вотове на недоверие, но тройната коалиция ДПС, ГЕРБ и ПП си прави каквото си иска.

26

Демократ атлантик

преди 5 месеца

Отмяна на кирилицата и въвеждане на латиницата за да сме в крак с Европата.Стига с това руско влияние

25

Боби

преди 5 месеца

Събарят паметници, махат национални празници, в същото време дават и много пари на Украйна и на капак на всичко ГЕРБ и Продължаваме промяната се карат и после пак се сдобряват. Ще има предсрочни избори, но вече ще се напарвили голяма бела.

24

До 13

преди 5 месеца

В България 3-ти март е бил национален празник и в царска България. Идеята е както при всички други държави. На 3-и март символично с подписването на договора се слага начало на 3-та Българска държава. На коя дата са били втората или първата никой те знае. На 11-ти май е църковен празник. По нов стил 24-ти май. Това е.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Но септември ще бъде май! ще бъде рай!

22

000

преди 5 месеца

Рамазана ще е национален празник.

21

Чувствам се объркан.

преди 5 месеца

Вече нямаме история..