79

Iran Meidan

преди 5 месеца

До 1984Абе да чуем и другото мнение, ама когато то е открита пропагнада на абсолютно недопустими за целостта на държавата ни позиции, май е по-добре да си ги запазят за тях тия мнения. Карбовски със Захарова май беше говорил, има и други канали да си ги разпространяват идеологиите човеконенавистни.Ти представяш ли си, че тия любими наши братя славяни в техните национални ефири разправят как нямало украинци, имало нацисти и да ги избиели заедно с децата барабар. Какво да и слушаме на Митрофано

78

Анонимен

преди 5 месеца

Това ми идва малко много смешно! То не бяха повредени ракети,то не бяха попове шпиони,то не бяха нови БТРи за изхвърляне,то не беше нарязване на паметник за реставриране,то не беше спряно интервю на посланник! Какво още,бе?

77

Анонимен

преди 5 месеца

Утре ако нареди пеевски да ни спрат тока по гадовете , енергото ще изпълни ли прищявката му ? Чудна работа , това ли е истинската демокрация човек да е свободен в изразяване на действия и дууми или ще питаме като децата дали може или ни е забранено .

76

До 60

преди 5 месеца

А вие не отричате ли живота на поколенията преди и след вас??? България е държава от близо 2000 години, от които НРБ заема незначителните 45 години. Спрете с необоснлваните претенции! Вашето време отмина...

75

Анонимен

преди 5 месеца

Цензура беше,цензура е и сега! Пеевски маа бос през просото! Аферим!

74

Анонимен

преди 5 месеца

Да взимаме пример от Русия - световен център на свободното слово.

73

Анонимен

преди 5 месеца

Господин "Възмутен"! Май вие сте за частна болница с тези възгледи! Освен вашите предпочитания има куп хора,които имаме съвсем други! И ако за това радио плащаме всички,тогава е редно освен вашето мнение да чуем и нашето!

72

Анонимен

преди 5 месеца

Този господин се взе много на сериозно и той коли и беси наред . \може би мислено се е върнал в онези векове , когато народния поет Христо Бтев е изрекъл в стих думите " Да гледаш турчин как бесней над бащино ми огнище..."Има ли български души тук , или ги продадохме и тях ?

71

Анонимен

преди 5 месеца

Колкото руснаците правят пропаганда у нас,толкова и украинците! Че тия последните ни се и карат като сбъркаме! Какъв е проблема да изслушаме и тия и тия! Ще ги разберем,говорят на един език,който учехме задължително в училище!

70

Възмутен

преди 5 месеца

Волгин е много добър журналист, с явни проруски възгледи. Нека си създаде частно радио и да си говори каквото си иска, да си кани за интервюта който си иска, но в БНР не. Не може когато България е взела официална позиция, каквато всички европейски страни членки на ЕС, някой си на държавна хранилка да си прави каквото си иска не може и не трябва!

69

бла-бла

преди 5 месеца

Кога пак станахме комунизъм?

68

Анонимен

преди 5 месеца

Не можах да разбера това радио обществено ли е или партийно!? Хората които работят там,зависят ли от партиите или силните на деня!?

67

1984

преди 5 месеца

Кой сега е биг брадъра? Свободата на словото е на ниво северна Корея, или не...то и там излезе, че са по-свободни от нас "свободните" от западналия демoноkpатичен свят. По принцип подкрепям Украйна, но не ми пречи да чуя и другата страна, така е демо-кратично. Да ми се пречи да чуя и двете гледни точки е дeмoнo- kpатично. Не е справедливо.

66

Анонимен

преди 5 месеца

А пасольство кога ще затворят?

65

Анонимен

преди 5 месеца

Сигурен съм ,че някъде и някога ще се публикува това интервю! Тогава ще бъде по голям резил!

64

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо можете да гледате интервюто на карбовски от април . Ако не беше тази раздувка е момента аз никога нямаше да гледам интервюто на карбовски и никога най вероятно нямаше да знам за това на волгин, ше го търся все ще изплува някъде

63

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо не се е променило за съжаление от едно време! За цензурата ми е мисълта! Вожда каза и свалиха интервюто! Смеете се на корейци и руснаци,ама вие сте бетер!

62

Anonim

преди 5 месеца

Жалки

61

Анонимен

преди 5 месеца

Извинете,това ли е новия идеологически комитет!? Ще избираме ли нови политруци или ще караме с тия? Пеевски нареди и днес се самосезираха! Хахаха!

60

Обективен

преди 5 месеца

/ цитат от друг източник / - Волгин е попитал Митрофанова защо в Русия има цензура за изказвания против властта - По цял свят има определена цензура ,отговорила Митрофанова - Ето в България няма такава цензура.... и часове след това СЕМ е забранила излъчването на интервюто. След обаждане на "министъра в сянка" ,Свинчо Пеевски.