95

Айде без!

преди 5 месеца

Тук няколко човека (или един няколко пъти) се изказват в стил "елате ни вземете/колонизирайте, да се свършва" и т.н. АЙДЕ БЕЗ! Ако те искат, да ходят, където мислят за добре, но БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ДАВА! Мъчителите ИСКАТ да ни превземат, действат и почти са успяли, но няма да стане! Не и без да ги вземем с нас в А Д А ! Допускам, че авторите на тези коментари може да са трролове, но НЕ ГОВОРЯТ от името на Българския народ! БЪЛГАРИЯ Е САМО НА БЪЛГАРИТЕ (по самосъзнание)! ВЪН! Мърршите-възмездие!

94

Алоуууу!

преди 5 месеца

Извинете, чуждият грачданин, който искате да сложите да управлява България патриот на чия държава ще бъде ? Ще милее ли за чуждата нему България ? Зашо допускаме подобна идиотщина да се случва в родината ни ???? Останали ли са все още истЕнски българи ????

93

Анонимен

преди 5 месеца

На това му се вика предателство. Тези дето живеят в Турция и имат двойно гражданство, но не знаят дума на български, дали им пука за България. Нямам думи, тези колкото по бързо ги разкараме толкова по-добре. Те ще продадат България.

92

Анонимен

преди 5 месеца

До анонимен 10, не се ли сещаш, че точно затова са се захванали да си пишат конституция, която им изнася? След "правната реформа" и промяната на конситтуцията, КС вече ще говори друго...

91

Историк

преди 5 месеца

Браво,бе, национални предатели ! Вие продавате държавата ми на всеки *** , дошъл да прави далаверки в България. Всякаква *** се навъди напоследък и нищо добро не ни чака, защото тази пап.лач ни управлява ! Ние поставихме пап.лач.та да управлява ! Ето така сме паднали и под турско робство ! По сходен начин .

90

Анонимен

преди 5 месеца

До K6 Па той си има Украинско, нали по същата схема са го пращали там? Може и американско да са му дали, заради натягането, което демонстрира всеки ден във вреда на България

89

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 61 То така и прави, ама за пред света придават "демократичен" вид на сатрапията си, чрез "демократично избрани" органи за управление на държавата. Все пак, плановете им не свършват с България, още други страни имат да поробват по същата схема.

88

Анонимен

преди 5 месеца

Вадете сопите бе овци......

87

Христо Христов

преди 5 месеца

Георги Зайков-Пирински беше и депутат, и министър с двойно гражданство.

86

Ангелина

преди 5 месеца

След като в преобладаващата част депутатите не са"човеци" ,както и техните себеподобни ,които ги избират ,за да ги представляват ,то напълно логично е всичко останало.... да е "нормално"!

85

Ангелина

преди 5 месеца

След като в преобладаващата част депутатите не са"човеци" ,както и техния себеподобни ,които ги избират ,за да ги представляват ,то напълно логично е всичко останало.... да е "нормално"!

84

Анонимен

преди 5 месеца

Поробват ни бавно и постепенно. В началото ни замазваха очите с "престъпленията" на социализма и бъдещата "демокрация" и "благоденствие", докато успеят да си обучат и назначат агентите на всяко ниво в държавата, да подкупят където не може другояче, да рекетират тези, които се противопоставят и да отгледат едно ново поколение малоооумници, които не само, че няма да се противопоставят на поробването, ами ще му се радват. И сега вече са готови да изградят диктатура и да ни поробят, чрез сглобката.

83

Анонимен

преди 5 месеца

Естествено, вие какво очаквахте.

82

Bad Face

преди 5 месеца

Ние американските граждани по закон и конституция си плащаме данъците в САЩ! Ako не устройва оплакванията в Козяк.

81

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 97 Това са глупости. Ако условието да са платели данък, ще им дадат пари, ще внесат данък, а после ще си върнат "инвестицията" стократно за наша сметка. ПРосто трябва да е забранено да имат каквото и да е чуждо гражданство, защото само така се гарантира, че ще действат в полза на България, защото няма да имат друг вариант. Но хората са продажни и така, в държавното ни управление сега е пълно с агенти на чужди интереси, но поне се притесняват, че може да стигнат и до затвора.

80

Анонимен

преди 5 месеца

До Що не ни анексирате? САЩ след голямо натягане от страна на островите Кваджалейн накрая кандисаха да ги анексират. И две години по-късно започнаха да си правят ядрените опити в този архипелаг - ядрени взривове в морето, във въздуха и на островите. Като мисилте за анексиране, първо се сещайте за тези и резултата от анексирането им за тях.

79

Анонимен

преди 5 месеца

Въпросът е къде двойния гражданин е плащал данъци най много щото има такива дето един лев не са вкарали в българия от десетилетия

78

до 91

преди 5 месеца

Именно! Затова довлякоха и главния специалист от Хаити! Мизериите, които той причини за краткото си пребиваване тук, не могат дори да се сравняват с постиженията на предишната кюрдска вещица.

77

Наблюдател

преди 5 месеца

Пришиха на копчето балтон!

76

Ха ха ха

преди 5 месеца

УГАЖДАТЕ НА КИРИЛ ПЕТКОВ, НО УТРЕ ЩЕ БЪДЕ ХАСАН ОСМАНОВ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БГ ВЕДНО С ДВОЙНОТО СИ ГРАЖДАНСТВО. ЗАСРАМЕТЕ СЕ! ЕДНО Е ОСМАН ДА Е С БГ ГРАЖДАНСТВО, СЪВСЕМ ДРУГО - С ДВОЙНО. ПРЕМАХНЕТЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО!!!! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕШ ПОЧТЕН КЪМ ДВЕ ДЪРЖАВИ. НЯМА КАК.