95

Анонимен

преди 6 месеца

До Шопендар - Какво ще им показва Бакърджиев, и той бая се озори с тоя мавзолей. Гръм, а да падне, не пада. Пак, не ще, и пак, и пак....Добре си почива Бакъра, чака компанията от събарянето на паметника.

94

СМЕХ....

преди 6 месеца

А, БЕ СТАЛИН И ХИТЛЕР , НАЛИ БЯХА СЪЮЗНИЦИ....????А, ПУТИН, КЪДЕ СЕ Е УЧИЛ НА " НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ", АКО НЕ В ГЕРМАНИЯ, И НАЛИ, ЗАТОВА ЗАПОЧНА ВОЙНА С УКРАЙНА!!????

93

Подмяната

преди 6 месеца

Паметника ви разбрах, че бил символ на "окупаторите". Кажете ми на кого е символ името на най-високият връх в България и защо още не му е сменено мюсулманско-турското име? Списъкът на географски обекти с турски имена е дълъг. Да подчертая, че нямам нищо против турците като народ, имам против периода свързан с османската власт по нашите земи.

92

БЪДЕЩНИК

преди 6 месеца

СЪБИТИЯТА ОКОЛО ПАМЕТНИКА ПОКАЗВАТ, ЧЕ СЕЕЕРСЕЕЕМ ГЕЧИ ЕДНАКВО ДОБРЕ СИ Е ПОХАПВАЛО ОТ БЛАГИТКИТЕ НА КОМУУУНЯГИИТЕЕ И СЕГА ОТ БЛАГИНКИТЕ НА ФАШИСТИТЕ!!!...

91

Шопендар

преди 6 месеца

Тия управници за нищо не стават.ако имаше един умник,щеше да извика евгени бакърджиев който взриви мавзолея,да им покаже как се прави.и вече щеше да е забравен тоя паметник

90

Чичолина

преди 6 месеца

В началото на годината Илона Сталер направи оферта на Путин - мир срещу една нощ с нея.Путин - бъди мъж!

89

Анонимен

преди 6 месеца

Никой не ги е канил да ни освобождават. Нагли комунофашисти!

88

ФАШИСТИ СА...

преди 6 месеца

...КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ , ИЗБИЛИ МАСА БЪЛГАРИ СЛЕД 9.09.44г.И ЗАЩОТО ВСЕКИ СОЦИАЛИЗЪМ/..национален или интернационален/....Е КЪРВАВ И ФАШИСТКИ!!!!

87

Анонимен

преди 6 месеца

Трябваше да се демонтираъ самият лозанов и другите предатели. На части.

86

Анонимен

преди 6 месеца

Русофоби, я кажете Ньойският договор, кой ни го наложи и има ли пръст царска и болшевишка Русия в това?!

85

Анонимен

преди 6 месеца

Проявй малко благодарност! Поне си замълчи от кумова срама!

84

Чичолина

преди 6 месеца

На мястото му ще е добре да се издигне паметник на Илона Сталер - унгарката станала депутат в Италия и моя пътеводна светлина

83

Анонимен

преди 6 месеца

Русофоби, я кажете войнишкото въстание през 1918 година, какво е според вас опит за метеж, преврат или наистина въстание на унижената българска армия и войник!?

82

До :)

преди 6 месеца

Като имам предвид как преиначавате историята, представи си, че прочетат (много се надявам да са четящи, не опоркаджии, приемащи наготово мисли) какво е било и ти зададат обратните въпроси. Четящи хора трудно ще убедиш в твоята "истина". Колкото и да се промиват мозъците на нечетящите, книгите ги има, спомените и мемоарите на съвременници също. Ако днешните умници-управници след паметниците не подберат и тях. И все едно, ще останат.

81

Анонимен

преди 6 месеца

Българската армия при пристигане на червената армия остава цяла целеничка и това показва, че съветската армия не е окупатор, защото щеше да я унищожи или разформирова най-малко. Нещо повече след това българската армия се сражава рамо до рамо с червената армия и допринася за победата над Хитлер, което дава основание на Сталин след това да накара другите две велики сили да бъдат по-снизходителни към нас и да не ни отнемат територии!

80

Анонимен

преди 6 месеца

До Самарин - Точно гьозбояджие си е, не се нерви. Утре да ни се смени строя, той пак ще пее в хора. Това е Лозанов!

79

:)

преди 6 месеца

До Подполковника 76 Какво ще ни питат? Например, защо в столицата на държавата България няма паметник на основателя й, а има огромен паметник на окупатора? Роби ли са живели тук или хора, които тачат историята си?

78

Самарин

преди 6 месеца

Всичко друго е хващал този льохман,но до оръжие не е допускан.Вместо да ломотиш глупости,ти аланкоолу,кажи къде си живуркал преди 1989 година, като имам предвид,бялото ти поясмо върху кратуната? Мразя гьозбояджиите,които си въртят задниците на където им е удобно.

77

До

преди 6 месеца

Маьора,ако са те направили маьор със връзки,аз и за калфа не ти давам звание.айде в ада да горите,всички използвачи на комунизма.

76

Анонимен

преди 6 месеца

Фашистите в България избиха маса българи и най-прогресивната част от него между периода 1917г. - 1944г. и затова си получиха заслуженото! Днес техните ge6u/\Hu наследници се опитват да изопачават историята, прикрити зад маската на демокрацията, но не им се получава и няма да им се получи!