55

Анонимен

преди 5 месеца

Управляват ни мозъчни инвалиди! Кукловодите нарочно ги инсталират такива за ни се подиграват!

54

Анонимен

преди 5 месеца

Това са признаци на безсилие от страна на ЕС. Жалко, грозно. Никакви санкции не могат да спрат победата на Русия и то не само в СВО, но и в икономическата сфера. Жалкото е, че ни сме потърпевши заради такива продължаващи налудничави изпълнения на ЕС

53

Км

преди 5 месеца

Навремето имах доста респектиращо мнение спрямо Западна Европа,но като гледам сега как от безсилие постоянно си стрелят в краката,тези ку,х.и л,е,й.к.и не усещат как след 10-20 г.ще си имат Европейски халифат,а тръгнали да се репчат на ядрена държава с най-голямата територия и ресурси в света.Борелчо(началника на райската градина) беше казал че въпроса ще се реши само на бойното поле,но май доста са му омекнали простреляните дърти коленца.

52

Каква част от тези

преди 5 месеца

4-5 милиарда долара печалба от търговията с диаманти, стига до руския народ? Или това става само под формата на оръжия и бойна техника, боравейки с която синовете му загиват по фронтовете? За какво се води всяка война? Ами в крайна сметка, за дебели пачки, които ще отидат в джоба на шепа хора. Преди да започне която и да е война, се прави сметка колко ще се похарчи за нея и колко ще се спечели. По-точно, някои вече са пресметнали колко ще спечелят. Народът само губи - обеднява, гинат синовете му

51

Анонимен

преди 5 месеца

Да не си дават много зор с преследването на танкерите, че тъкмо виж акостирали в някой Американски порт. Ще стане много неловко тогава.

50

Анонимен

преди 5 месеца

В резултат на санкциите икономиката на Русия нарасна със 5.5% за 2023г. За същият период икономиката на ЕС намаля със 0.1%. Това сочат официалните данни от западните агенции. Всеки може да ги провери.

49

Чичо

преди 5 месеца

Със всяко действие по ограничаване на Русия, ЕС всъщност си вкарва автоголове. Мога само да се надявам, че тези действия ще доведат до по-скорошен разпад на тоя отвратителен съюз.

48

По същество

преди 5 месеца

Знаем как ги преследва тия "призрачни" танкери. Ако идете на море в Гърция колко кораба призрака ще видите на близо в морето как си разменят петрол. Тя Гърция върши мръсната работа на ЕС.

47

Км

преди 5 месеца

Настрадин ходжа се скарал със съселяните си и в знак на протест и от инат си отрязал инструмента.Познайте кого е заболяло.Та тъй и със п,*р,ъ.д*л"и,в*и,т,е санкции.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Херсонско направление, Кринки. ВС на РФ продължават да унищожават зомбита в с.Кринки на левия бряг на Днепър. Обстрелвани са и съоръжения на десния бряг на Днепър. Има засилване на действията на дронове на киевската хунта в този район. Вчера Путин в годишната пресконференция отдели немалко време на Кринки. Основното което той каза е: "Казах на НГЩ (началника на ГЩ Герасимов): не бързайте да ги изтласквате оттам. Нека пращат зомбита там. Това е от полза за нас. Но от ГЩ казват, че постепенно ще ликвидират плацдарма. Мисля, че всичко ще приключи скоро."

45

Анонимен

преди 5 месеца

Направление Запорожие, Ореховски участък. Зомбитата на киевският наркокартел атакуваха района на Вербовой, опитвайки се да си върнат наскоро загубени позиции - безуспешно. ВС на РФ провеждат настъпателни действия край Работино, където през последните дни бяха отвоювани няколко позиции от зомбакнацистишена. Зомбитата на киевската хунта потвърждават настъплението на ВС на РФ и обявява тъжна ситуация за себе си в този участък на фронта.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Донецко направление, Маринка и околностите. ВС на РФ са максимално близо до пълното освобождаване на града. Само няколко къщи остават зад зомбакнацистишените. Южно от Маринка настъпателните действия се активизираха в посока Победа, където се намира важен укрепен район на киевската хунта. Зомбитата на киевският наркокартел в този район контролират тактическите височини и укрепения район "Зверинец". На юг от Маринка ВС на РФ напредва, а зомбакнацистишена яростно контраатакува. Той има тази възможност, докато владее тактическите височини.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Донецко направление, Авдеевски участък. На северния фланг ВС на РФ продължават да напредват по жп линията към Очертино. Потвърдено е настъплението на частите на руската армия в близост до сметището - в района на пречиствателната станция. Руските бойци продължават да настъпват към Новокалиново. На южния фланг основните събития се развиват в района на индустриалната зона, където ВС на РФ притискат зомбираната по натовски стандарт биомаса във винпром СНТ Виноградники.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Старобелско направление, Купянски район. Боевете се водят близо до село Ивановка в източната част на Купянския сектор. Руските бойци продължават да се опитват да прогонят зомбитата на киевският наркокартел от с.Синковка. Зомбакнацистишена отвръща на удара и не възнамерява да отстъпва. Периодично провежда контраатаки. В сравнение с други области темпът на напредък на ВС на РФ тук не е толкова висок. ЛБС практически не се движи.

41

питам се аз

преди 5 месеца

С какво ще украсяват короната на императрица Урсулка , или ще и бием шута на предстоящите избори .

40

Анонимен

преди 5 месеца

Как да се простреляш сам, няколко пъти XD

39

Анонимен

преди 5 месеца

Пишете как Русия потъвала. Пишете да се посмеем.

38

Бай Дрън

преди 5 месеца

Е точно за да си оДреже кутрето. Неграммотник.

37

BUAR 110th OMbR

преди 5 месеца

Путин е звъннал на Орбан и му е казал, че го очаква в Кремъл, за да си одреже кутрето като извинение.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Обратното броене за ес е в ход , те не санкционират -а са санкционираните - клуба на богатите ли - клуба назадлъжнелите - или минават на китайски релси като икономика или край,завинаги