144

Анонимен

преди 5 месеца

в съвременната история българите са имали само един период, когато са били уважавани. по време на НРБ

143

Володя

преди 5 месеца

До Яснотези, които създадоха кирилицата, са уважавани хора. няма значение дали са българи или македонци. отдавна ги няма. а тези българи, които се гордеят със създаването на кирилицата, вече нямат нищо общо с нея. те са жалки комплексари. освен гастарбайтерите по света няма значение.

142

Ясно

преди 5 месеца

А кирилицата кой народ я създаде "някъде по македонските земи", Володя ?

141

Анонимен

преди 5 месеца

КРАЙНА Е РУСКА! - ТОЧКА. ЗЕЛЕНИЯ ЩЕ БЪДЕ ОБЕСЕН ДО КОЛЕДА СЛЕД КАТО "УГОВОРИ" МИЛИАРДИТЕ.

140

Анонимен

преди 5 месеца

ВЪВ УОЛСТРИЙТ ЖУРНАЛ ИМА СТАТИЯ ЧЕ ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ ПРЕЗ 1980 Г. Е ИМАЛА 7 000 ТАНКА, А СЕГА ИМА ОКОЛО 200 И ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА НЕ СА ГОДНИ. И ПИШЕ ЧЕ ГЕРМАНСКАТА АРМИЯ Е СРАМ ЗА АРМИЯТА.

139

Де Пра Се се снима

преди 5 месеца

С поповете за да се отблокират еврофондовете с които се финансира цялата мюфтийска пасмина живеещи на Българска територия.

138

оффф

преди 5 месеца

Ще му се на Путин да са един народ, защото от земите на днешна Украйна е тръгнало православното християнско преобразяване на Москва, ако мога така да се изразя. Княгиня Олга не е московчанка определено, каквито и да са легендите за нея

137

Русия щяла да победи

преди 5 месеца

За да победи Украйна в тази война, Русия трябва да победи Пентагона, а това никога няма да стане, колкото и да фантазират българските русофили...

136

Украинците са

преди 5 месеца

Същите като Се Пра Се-тата,които живеят на чужда територия и са объркали майчината си родина.

135

гостенка

преди 5 месеца

Черноморието не е Руско, правилно Путине думаш!

134

Анонимен

преди 5 месеца

След като украинци и руснаци са един народ и КРИМ няма нищо общо с Киев значи Крим не е и руски. Чий е тогава

133

Мед. лице

преди 5 месеца

Утре този stultos ще измисли друго.

132

Анонимен

преди 5 месеца

Др Путин съвсем изтрещя

131

Психиатър

преди 5 месеца

Толкова са еднакви украинците с вас, че и *** не биха си хвърлили по вас. Изобщо никой не ви иска, а скоро и вие няма да се искате един друг. Щото сте много еднакви.

130

Grom

преди 5 месеца

Даммм Когато приказваш, вече те и записват и лесно могат да ти припомнят.

129

Нищо общо

преди 5 месеца

Украинците са славяни,а московитите игри-фини с монголски партньори.

128

Анонимен

преди 5 месеца

Какви ги бръщолеви. Москва си присвоява историята на Киев, защото московчаните са били едни прости племена, крадат историята иа на старобългарския, самопровъзгласяват се за славяни, при положение, че са фински племена, измислят и изопачават историята на десетки други народи. За Българя да не говорим как е унищожила всичко българско в рамките на днешната Руска държава, за измислената Македония, за размяната на Добруджа и т.н.

127

Анонимен

преди 5 месеца

В Финландия ,Швеция и Украйна ,ще издигнат паметник на ПУТИН .Благодарение на него трите страни влизат в НАТО ,а Украйна и в ЕС !!!! А България бутна паметника на руските поробители !!!!! Може и ние да му вдигнем паметник ,след като изгоним крадците от Лукойл и Газпром !!!!!!!!!!

126

Анонимен

преди 5 месеца

Ха.ха.ха.ха.ха.ха....Удобно Е да си чисто луд ,като дяволското изчадие и кагебейски убиец ПУТИН !!!!! В ХАГА ГО ЧАКАТ ...

125

джо

преди 5 месеца

до анонимен >>>А зеля какъв е ???? майка тереза, а колко деца и цивилни избиха в донбас от 2014 г. А речта на порошенко за донбаските деца пред радата,,,,, сега ревете , като усетиха дебелия край.....