40

Анонимен

преди 6 месеца

До Тодор Живков 11 ___ Байно, по твое време се заквасиха такива. По твое време бащите им се почувстваха недосегаеми, а дечицата им - безнаказани и за мнението на околните пък хич не ги беше грижа. В Царство България нещата стоят по-иначе. Тогава доброто име е било едно от най-ценните неща, които може да има човек. Тогава почти във всеки български дом е имало поне по една пушка или пищов и такива кeлeмeнцa са си опичали акъла, защото не се е знаело каква случка може да им се случи вечер по тъмно.

39

да го вържат

преди 6 месеца

Този май се напъва да го изкарат луд, за да не е съдебноотговорен! А иначе си е завършен психопат като татенцето.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Защо е набил съкилийника си? Ако не е имало сериозен повод за това, момчето май има психичен проблем. Защото възниква въпросът защо е било нужно да пали одеялото? Нека все пак да чуем неговите обяснения относно случката.

37

Неясноти

преди 6 месеца

Този тренер наистина ли е нарекъл "платена" някоя девойка? Тази девойка дала ли е повод да я определят като такава? Ако не е дала повод, тогава как да обвиниш прокурорския син за неговата реакция? Докога разни npocтaцu ще си въобразяват, че след като е жена, могат да се подиграват и оскърбяват безнаказано, а тя да е длъжна да отмине с наведена глава? Съсем друг е въпросът защо българският мъж е смазан психически до такава степен, че си позволява да накаже наглец само ако има силна протекция.

36

Ученика

преди 6 месеца

Малко живак оправя работата...

35

Съкиликилийник

преди 6 месеца

Детето, по описания изглежжа психопат. Не е проблем, такива сме повечето. Не се лекува, а и не е болест. За сега вие сте мнозинство, но нещата ще се променят.

34

Ангелина

преди 6 месеца

Такива ,като баща и син Бисер и Васил Михайлови - олицетворение на злото и деградацията на индивидите на два крака ги има в изобилие в "обществото" от преобладаващи скотовете. Прокурора - баща, който във всяка друга Правова държава ,отдавна нямаше да е такъв показват нагледно кадровият състав и причините ,за да няма справедлив наказателен процес ,а безскрупулна ,брутална и агресивна наглост от страна на правораздавателните и правоохранителните органи ,които са придатък на престъпността.

33

Атмаджа

преди 6 месеца

Докато спи това "синче" не може ли да му се случи нещо в тъмното?

32

Анонимен

преди 6 месеца

Въпроса не е в това, че няма кой да му натроши мутрата, а че е прокурорски син - полиция, следствие, прокурор, съдия - всички са "синджир марка". Без протекцията на баща си, този е просто "ходещ труп".

31

Анонимен

преди 6 месеца

сопа трябва, сопа

30

бай работник

преди 6 месеца

Скоро ще получи инсулт или остър инфаркт в килията докато спи. Сметта трябва да се почиства овреме!

29

Ганди

преди 6 месеца

Ако зависеше от мен ,направо го вкарвам в газовата камера тоя келе ш ,без да се замисля и миг дори

28

Анонимен

преди 6 месеца

Който нож вади, от нож умира.

27

Анонимен

преди 6 месеца

До 31 - Искаш да го убие някой? Ок, ама кой ще е тоя убиец?

26

Анонимен

преди 6 месеца

До 20 - Не всички сме убийци, нали се сещаш?

25

Лики

преди 6 месеца

Абе на този няма ли кой да му играе един винкел????? Толкова ли е силен!!!!!!

24

Анонимен

преди 6 месеца

До 25 - Този обича да оребива хор аи да се гаври с тях и е ГОРД от това. Въпрос на време е, да запопне да убива. Еднине да пернеш шамар на разбеснял се keлeш, друго е на някой, който е готов да влезе у вас и да заколи в съня ти. А и татю е прокурор. Мюмюните да не са луди?

23

Леля Мара

преди 6 месеца

Буйно е момчето, ама родителите му добри хора. Само на добро са го учили. Одеялото само се е запалило. Пуснете го барем за Коледа.

22

Анонимен

преди 6 месеца

До 26 - Таткото е причината. Ако беше Васко - син на местния бояджия, а не Васко Прокурорски, нали се сещаш, че щяха да го пукнат от бой първо на улицата, после в ареста и вепе щеше да е орекарал година и нешо в централния софийски...

21

пффф

преди 6 месеца

Тази грешка още ли я храните?!!