12

Христо Христов

преди 6 месеца

Трябва да се уреди и мобилизацията на про'с'таците, които на 2 Април гласуваха за ЕС и НАТО. Ако може на всичките.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Той вдъхва страхопочитание на теория, но е безсмислен и неприложим на практика. Развитието на въоръжения конфликт в Украйна показа, че американците са напористи до момента, в който не се покаже на хоризонта руската ядрена дубинка. Тогава дават рязко ход назад и избутват на предна линия омаяните от чл. 5 шумни стратегически съюзници от типа на прибалтийците. И дотук!

10

Анонимен

преди 6 месеца

За мокрите сънища наречени член 5!Често превъзбудени фенове на НАТО попаднали пред обектива на телевизионна камера започват да размахват вълшебната пръчица, подарък от Северноатлантическия съюз на страните членки, а именно член 5-и. При това без да са вникнали сериозно в текста. Езикът на чл. 5 е ноншалантен и подчертано незадължителен.

9

ИВАН

преди 6 месеца

УТРЕ ИЛИ СЛЕД НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ГОДИНИ КАТО СЕ РАЗПАДНЕ ЕС ИЛИ НАТО, РУСИЯ ТОВА ДЕТО ГО ПРАВИМ НЯМА ДА ГО ЗАБРАВИ! ПОСЛЕ ЩЕ НИ ГЛАСЯТ! НЕУТРАЛИТЕТ СЕ ПРАВИ В ТАКИВА СИТУАЦИИ, НО НАРОДА СПИ!

8

Анонимен

преди 6 месеца

До дфа -"И ако ги почупат?" Ще си купин други ,богата страна сме все пак :) А и трябва да се въоръжени ,да сме с модерна армия :))))

7

Анонимен

преди 6 месеца

"Дава се разрешение за обучение на украински пилоти на самолети F-16" Това обучение на нашите F16 ли ще е ? :)

6

дфа

преди 6 месеца

Обучение на нашите несъществуващи ефки ли ? И ако ги почупат?

5

Ппп

преди 6 месеца

В момента българите се интересуват къде да похарчат пари за празниците, за да покажат благосъстояние. Друго никога не ги е интересувало. Всеки ден виждат в какво "общество" живеем и .. нищо

4

Бай Дрън

преди 6 месеца

Спокойно, ще ви дойде времето.

3

НАРОДА

преди 6 месеца

ВЪРВИМ УВЕРЕНО ПО ПЪТЯ КЪМ ВОЙНА, ОВЦЕТЕ ОЩЕ СПАТ!

2

радев

преди 6 месеца

може да се скрие в миша дупка.За пореден път му доказаха,че вече не е фактор в България.,дори и на длъжността президент.

1

Анонимен

преди 6 месеца

още ги търпете! на края еничарите ше сменят и името от България на окрайна....