73

Ха така

преди 5 месеца

Аксиома 1 - хората са различни.Аксиома 2 - хората не могат да бъдат еднакви.Теорема 1 - Изказаното в горните аксиоми не е проблем по самосебе си.Теорема 2 - Изказаното в горните аксиоми става проблем когато хора започнат да насилстват други хора.

72

Анонимен

преди 5 месеца

Как може да си съгласен с такава каша?Явно нивото ти е също толкова ниско като на този шарллаттанинн.

71

Анонимен

преди 5 месеца

Държавата ще се закотви на дъното ако продължавате да работите с подобни хора. Та Вие сте медия, не е необходимо на всеки който Ви плати да му публикувате приказките. Не се излага само този ,който се публикували ,а и Вие. Та Вие сте медия, трябва да подбирате кое да публикувате и кое не. Така ще се издигнете пред хората и ще имате по-сериозна аудитория.С тази статия се излагате,нищо повече.

70

Анонимен

преди 5 месеца

Много объркан човек.Според мен всичко идва от нивото на интелект. Не е работа на човек без общи познания да говори каквото и да е. Интересно е че използва популистки език, но не му се отдава. Няма вързка между темите.Нито в ЕС, нито в България има цензура на думите му. Проблема в България е че не сме достигнали необходимото ниво на ЕС. Другия проблем е контрола на медиите и по-скоро платените медии. И най-големия проблем е че подобни хора са на ръководни позиции от години наред.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Това се слупва като давате възможности на хора без интелект да се изразяват..Не даже и смешно, а е пълна драма.

68

Анонимен

преди 5 месеца

Пълен ***!!! Кой ще те арестува в Брюксел ако кажеш ,че има два пола(мъжки и женски)? По -скоро никой няма да те забележи. Та ти си никой в България ,а там с твоя външен вид най-много да получиш пари.от съжаление. И Вие давате възможност на този да говори каквото и да е?

67

Анонимен

преди 5 месеца

Само в Северна Корея при Ким свободата е пълна.

66

Анонимен

преди 5 месеца

До Тео А къде можеш да говориш открито по много теми? В москва ли? Или в Китай? Или в Турция?

65

Що за безсмислици

преди 5 месеца

И кой по какъв начин му е забранил да казва, че харесва москва?

64

Евала на

преди 5 месеца

Устата едно време слушахме контрол и други които се бореха срещу лицемерната система, сега хора като устата и милена пак са срещу лицемерието на либералното. Пичове губите обърне ли се изкуството срещу вас .

63

Тео

преди 5 месеца

С всичко съм съгласен, може би без последното изречение. Него мога да подложа на дискусия. Но ако има някой с поне малко ум в главата ще разбере, че ЕС не е място, където можеш да говориш открито по много теми!

62

Лъжлив Съби

преди 5 месеца

Да, в Русия можеш да говориш каквото си искаш. Само да не те чуе някой... А глупостите на този борец против gendera могат да бъдат опровергани от всеки непредубеден българин, който се е поразходил из ЕС. Просто никой вече не му обръща внимание и човекът е решил да вдигне малко шум около себе си, като спекулира с наистина проблемни теми по доста специфичен начин.

61

Хахахаха

преди 5 месеца

Ами да отиде побелелият дядка рапер в Брюксел и да каже, че има 2 пола. Съмнявам се нещо да му се случи. Ама дядковците рапери с побелели коси и обличащи се като 15 годишни деца, не могат да разберат колко смешно изглеждат. Този отдавна са го забравили и няма пари, а като няма пари е готов на всичко, та и в сайтове за възрастни тролеи ще се запише, само да му дава някой парички. Тъжно е, скоро ще е охрана в Лидл, ама да е мислил докато е бил млад и да си е инвестирал парите, а не да ги харчи.

60

Анонимен

преди 5 месеца

До 41. Това си го е представял Ленин тогава. Но нещата се променят, човек израства. Аз скачах навремето и вдигах двата пръста, но сега искам да вкарам в затвора Костов и сие.

59

истина

преди 5 месеца

Браво на Устата за тази песен, както и тази за джендърите - този човек казва истината чрез песните си и чест му прави, че не се продаде на политиците както направи Ицо Хазарта.

58

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя чалгар за какво точно реве, иска истински, автентичен комунизъм ли?

57

Малко за политика

преди 5 месеца

"Това означава, че в България има свобода"? Отговор: "Все още могат да се казват някои неща на глас, защото все още имаме не евроатлантически, а християнски ценности". ........................................................................ Да, така е. Евроатлантизмът е агресивна идеология, което не носи свобода. Всеки евроатлантик е задължен да харесва Зеленски и да е съгласен да помагаме за продължаване на войната в Украйна например. Който е против, го обявяват за "национален предател".

56

Анонимен

преди 5 месеца

Браво! Пиперлив е към гейлиберастийската сганщина!

55

Нема нужда от този

преди 5 месеца

Този да се погледне? С шарените си палтенца и *** 130 кг на кого се прави на големия мъжкар? Ясно е, че е взел някой лев от масква да закърпи семейния бюджет. Да си пее чалгиите със софка и да не дава наклон на нацията. Не се ли взима прекалено на сериозно? Отговорът е ясен от самосебе си

54

Пак по опорката?

преди 5 месеца

До Анонимен 65: Много плоско дори за р'усофобски т'рол. Беди на България са донесли доста от нашите съседи (и ние на тях).