56

Анонимен

преди 5 месеца

2023 година както и предната са най-лошите в историята на БГ, аз съм доволен единствено че вече не дава и 1 ст. на скапаната държава, а вие бягайте щото ние преди 20 години направихме грешката да останем тук.

55

Анонимен

преди 5 месеца

По-успешна означава по-малко неуспешна от предишната година.

54

Анонимен

преди 5 месеца

Айде бе в Зазибар и Лесото по успешни я не лажети

53

СМЕХ...

преди 5 месеца

АЗ СЪМ СИ ДОВОЛЕН И ЩАСТЛИВ ....А , НЕДОВОЛНИ НЕУДАЧНИЦИ , ВИНАГИ ЩЕ ИМА!!!

52

Ало,ало!

преди 5 месеца

А за контрата-пак нищо...Що така стана?

51

Я па ти..

преди 5 месеца

До Референдуми 39 Какво президентска република с този президент ? Я виж Путин с президентската република какви ги сътвори.Никога да не се дава власт на един човек.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Успешна, оптимизъм и... най-нещастни.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Докато не направите промени в съдебната система, която ни убива - няма да бъдат щастливи българите ! Това ви го казвам след години борба на възрастната ми майка. Вярвам, че и вас майка ви е раждала и бихте защитили семейството си !

48

Дядо Соци

преди 5 месеца

Разбира се че е успешна , щом дават по 8 000 лева за празнуване на Нова година , а бездомниците да умират по пейките от студ и глад.Спасете хората.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Успешна,да бе,да!С инфлация над 50 процента за храните,направо си е успешна.Всеки го знае това.

46

до 45

преди 5 месеца

Дори и авторката на статията няма да може да ВИ ПРЕВЕДЕ ПОДЗАГЛАВИЕТО НА БЪЛГАРКИ!

45

читалище заря

преди 5 месеца

некой да ми преведе на български подзаглавието

44

морски

преди 5 месеца

Трактор беше оптимист, лошо горския очисти го.

43

Христо

преди 5 месеца

Доволна беше 2023. Програмист съм, няма да крия. Три пъти ми вдигаха заплатата за тази година и стигна 23 хиляди на месец. Отделно съм си наел и два ресторанта да падат и оттам по 12-14 хиляди лева пасивен доход на месец. Взел съм и една баничарница, и оттам 7 хиляди на месец пасивен доход. 3 апартамента по 2400 лева на месец от наеми ми носят. Та общо взето 23 хиляди лева заплата и 21-22 хиляди още на месец от странични бизнеси. Мисля и гаражи да купувам в центъра и тях да отдавам под наем.

42

Оптимист

преди 5 месеца

Може и да стане хубаво през 2024г. Идват президентски избори в Русия и САЩ. Както вървят нещата ,като нищо НАТО може да бъде закрито,а ЕС да се разпадне. Демек кожодерите на българския народ ще страдат,все пак трябва да има възмездие за нашите страдания!

41

Честита Ханука

преди 5 месеца

Стават Такива Чудеса - като Отида в ХиперМаркета, вече не виждам огрижени лица на хора броящи стотинките на касата, за да изкарат поредният ден със сух хляб, виждам засмени, усмихнати с препълнени колички и банкното от по 1000 лева - Честна Евреиска, казвам ви!!

40

БГГТФ

преди 5 месеца

До вчера голямо мърморене , че сме последни във всичко, че сме недоволни , а сега обратното. На кого да вярвам? Не си струваше да чета цялата глупотевина надраскана в статията. Загуба на време.

39

Референдуми

преди 5 месеца

Аз лично желая през 2024 г. да има повече референдуми и пряка демокрация с управление директно от народа.Политическите партии да бъдат разтурени и да станем президентска република. Явно от различните партии няма полза,защото виждаме че след изборите стават като една.

38

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 5 месеца

беше Страхотна - колко Милиарда Изпарих - не е Истина! ДГДБ!!

37

Била е успешна?

преди 5 месеца

Значи "homo homini nadegus est" е била работата. За 1% е била добра, за 99% - хич. Българите тези неща ги умеем.