55

Анонимен

преди 5 месеца

До 70 Така ли и що тогава министъра на отбраната на Великобритания си позволи да го нарече нагъл неблагодарник

54

Анонимен

преди 5 месеца

Леле колко сте продажни и какви дупедавци сте,вие на тоя гном от Украйна и с... и ще му правите само и само да ви погалят по главата

53

Ха,

преди 5 месеца

...какво общо има ,между "Боко", украинският"наркоман" и палестинците? Обикновена смрад на жълти копейки! Зеленски е от най-уважаваните лидери в света днес, а Путин се събира само с такива видни демократи, като Ким Чен Ун, аятолясите, и други "демократи"- превратаджии из Африка!

52

Боко с кюлчетата

преди 5 месеца

украинския наркоман пак започна да обикаля света.Тоя не вижда ли,че в Палестина се Убиват деца всеки ден. Защо Палестинците не обикалят, като просяци? Защо няма Палестинци в петзвездните хотели по морето ???????????

51

мак

преди 5 месеца

Пак раздават, пак зеления командори.

50

До 60

преди 5 месеца

Това са разсъждения на пасивен софиискиГендар роден след 2008 година щастливо омъжена за африканец

49

Анонимен

преди 5 месеца

Сега умират да се снимат с евренациста. След няколко години ще крият снимките и ще избягват темата ако ги питаш.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Омбрело знаеш ли какво значи братушки ? Понеже си украинец като тагарев ще ти го кажа на украински. Братушки значи братухи. Каквото пожелаваш на братушките това се отнася и за братухите !

47

Я па ти..

преди 5 месеца

До Само за няколко дни 43 Кви братушки бе ? Ай сиктир.Аз такива пияни и пър.во-бит-ни братя нямам.Нашественици ръководени от ху-лиг-ана от Кремъл.Навлякоха си омразата на целия мирен свят.

46

Анонимен

преди 5 месеца

До 60 Само дето разни путинофили можеш да си ги търсиш в хамериката ние искаме да ни оставите намира.Аде като почнеш да ми плащаш сметките и да сипваш ти горивото тогава ми давай определения

45

Лейди Кристал

преди 5 месеца

Шалом товариш Зеленский! Как дела?

44

Анонимен

преди 5 месеца

Все едно на улицата да се сбиеш със световния вицешампион по бокс (втората армия в света) и след няколко часа млатене ти да продължаваш да си на крака и да имаш просто 2 синини повече.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам дали путинофилите (защото нашите не са русофили) се усещат как постепенно ,,мельчают". Ако си спомним речите на Путин от декември 2021 и януари 2022 става ясно какви задачи си е поставил. НАТО вън от региона, на границите от 1993, ако не аз ще ви накарам да го направите и ако някой си помисли да ни пречи, такъв апокалипсис ще му се случи, какъвто не си е и представял. След почти 2 год. фронтът е все още под Донецк и се радваме на взимането на две градчета като Карнобат. И по 20 000 убити

42

Анонимен

преди 5 месеца

Бившият водещ във Fox News Тъкър Карлсън обяви, че министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин е заплашил конгресмените, че ще изпрати чичовците им, братовчедите им и синове им да се бият с Русия, ако помощта за Украйна не бъде одобрена.Това разкритие идва дни след като служителят на дома на Белия Джон Кърби каза, че американската кръв ще бъде цената в подкрепа на бъдещия Владимир Зеленски, ако не бъдат изпратени пари на Киев.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Я наркос

40

82-ОМБР

преди 5 месеца

Напред герои малко остана, ще празнуваме нова година в Севастопол. Ще унищожим всички кримски предатели и донбаските също няма да пощадим. Напред горди наследници на СС отрядите и Великият Степан Бандера, ние ще разчистим земята от азиатските нашественици, бялата раса винаги е била по-силната.

39

Христо Христов

преди 5 месеца

Последните два дни руснаците напредват здраво във всички посоки край Артемовак. Дано продължават все така и без жертви!

38

82-ОМБР

преди 5 месеца

Съгласи ме! И какво от това? Украйна си върна 650 кв.км. лятото,но офанзивата и не донесе успеха на който всички се надявахме!

37

до 82-ра ОМБР

преди 5 месеца

Ами виж картата на Специалната военна операция как се развива през последните няколко дни, сега поне всичко го има в интернет. Докато Зелю бръмчи из Южна Америка да си събира качествен бял прах с дипломатически имунитет, Украйна загуби общо 150 квадратни километра територия в местата, които съм написал, това са ФАКТИТЕ

36

82-ОМБР

преди 5 месеца

Повече убити"братушки"-по щастлива коледа!