31

Странно

преди 5 месеца

Аз се чудя бившата /настоящата съпруга защо не каже истината за агресията на Юлиан и как ходи на психотерпевт заради него. Всички знаят за проблемите му .

30

100%

преди 5 месеца

България е единствената страна в Европейския съюз и сигурно в Европа, където насилникът може да съди жертвата за "обида"- чувствал се обиден, че е разкрила пред цялата страна, че е побойник, и то над жени, а не пита нея как се чувства след побоя?! И съдът застава на страната на насилника, а не на потърпвшия. Ужасяващо е!

29

Анонимен

преди 5 месеца

Не съдебно дело, а публичен линч и бездарната митутка

28

Анонимен

преди 5 месеца

Тези неща трябва да си ги решат между тях. Сега нещата приличат на залагания за конни надбягвания и сондаж кой колко фенове има.

27

Анонимен

преди 5 месеца

На такива дела не би трябвало да се дава ход , защото отнемат време и внимание от по сериозни проблеми да бъдат бързо и правилно решени.

26

Лики

преди 5 месеца

Ти ли *** дето след години пускаш слуха че те е бил. Като си толкова отворена защо не се оплака веднага след като те е бил. Аре махай се въшла търсеща пари си слава след като си залязла!!!!!!!!! Аман от к-рви!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 5 месеца

Мисля че може да не бъде даден ход на делото. Каква е предисторията ? Знае ли някой ?

24

Мда

преди 5 месеца

Трудно е да си мъжкар, иска се смелост, доблест и други качества."Мъжките времена" останаха в литературата и историята, сега са други по-меки.......

23

Alex

преди 5 месеца

Хахавата жена е нещо страшно....

22

Анонимен

преди 5 месеца

добре я напердаши, време е да я осъдиш за това, бноклук неден.

21

Пояснения

преди 5 месеца

ХАН означава КИТАЕЦ.......... Китайски ИСТОРИЦИ са написали:"Хуните живееха близо до Пекин и Шанхай и след това се преселиха в Монголия"............Съюзниците Чингиз Хан и ИСЛЯМА се скарали преди ХОРЕЗЪМ заради отказа на Чингиз Хан да приеме ИСЛЯМА......Доводите на Чингиз Хан са ЗАШЕМЕТЯВАЩИ нещо от сорта:"Вие пък сега мюсюлманите!Моята оная работа на Чингиз Хан ли била АЛЛАХ? Дори аз,Чингиз Хан НЕ ГО ВЯРВАМ..........и станал УНИАТ на Една *** Религия ......ДОБРИЯТ МИР Чингиз Религиякомунист

20

тончо

преди 5 месеца

Диана, казва много истини, Вергов трябваше да се изправи мъжки и даде яснота по случая.Но присъща за нас черта повечето от гилдията знаят, но се изпокриха като мишки.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Кой прав, кой крив не знам,но нямаш право да обиждаш, клеветиш и тормозиш хората. Важи за всички!

18

Анонимен

преди 5 месеца

В средите много неща се знаят за Вергов. Повечето обаче никога няма да проговорят.

17

SEX CRIME

преди 5 месеца

ЗВЕЗДАТА СЕКССИМВОЛ,разбивачът на сърцата на десетки милиони влюбени в него жени,можещия в кревата и велик забременител с над 45 Милиона поколение по ДНК ЧИНГИЗ ХАН също ще съди конкуренцията от семитите,мюсюлманите,Комод,Дон Жуан,Казанова с обвинения че са недоносени некадърници и в правенето на секс и като забременители на жени............Големият ти червен цесекарски селски вожд и кумор Слави Трифонов ти каза Юлиян Вергов да си направиш "ШАТ операция за смяна на пола"

16

Юлиане

преди 5 месеца

Юлиане бива ли да си такъв djendyr?не стига че си посягал брутално над жената и не си плати Ами си и долен пари ще търсиш за обида/клевета!ако си повече жена от колкото мъж да дойда да ти разпоря дупката пенделче

15

Анонимен

преди 5 месеца

Да припомним че тази сама каза че си е търпяла заради кариеркатта.С една дума тя си е продала *** за кариерата.И години по-късно рязко се сети за измисленот от нея насилие.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Естествено, че ще я съди.Не може някаква да си измисля лъжи с една единствена цел да стане по известна.

13

Юлия

преди 5 месеца

В Турция една жена се оплака от мъжа си, който беше известен, че я бие. Ахмет Курал се казва и го осъдиха. Повече не се чу за него. А тук този го канят навсякъде. Извод: По-зле сме от Турция в това отношение. Анадолци по природа, европейци по принуда.

12

ъъъ

преди 5 месеца

Като го обвини, мълча, сякаш има нещо *** в гащите. След като го поумиха, не без помощта на уважаемите му колеги, някои от които знатни боркини срещу насилието, почна да пита кой му бил **** в гащите.