35

Бгг

преди 9 месеца

Митева, вие вече сте облъчена, пожелавам ви само полезни храни да ядете.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Облъчват билки за да не може да се изпозлват семената им. Подобен е подхода за ядливите кестени, например.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Зачитам актуалното заключение от националната библиотека по медицина на САЩ. Специално за ваксаджии-доброволци---------"Освен това е доказано, че гама радиацията генерира свободни хидроксилни радикали и други радиотоксини. Това добавя допълнителни рискове от токсигенни и мутагенни ефекти, които потенциално биха могли да предизвикат рак. В заключение, необходими са повече проучвания за безопасност, за да се дефинират ясно рисковете от метода на стерилизация с гама лъчение." Хайде на гама храните!

32

До 31

преди 9 месеца

До От български учениИ къде пише, че в тези храни ще се добавят радиоактивни изотопи слабоумнико? Идеята е храните да се стерилизират чрез излагане на радиоактивно облъчване, което няма как направи тези храни радиоактивни и опасни за здравето на човека. Но човек трябва да може да чете и разбира текста, а не да е функционално неграмотен като теб.

31

Анонимен

преди 9 месеца

До пияница мистикАми те хората масово са дебели в световен мащаб заради Е-тата и консервантите и химията в храните,а сега ще почнат да ходят и с генни мутации,от една страна за джебчийките ще им е добре да имат по някоя трета ръка на тайно място,ама за обикновените хора ще има и генетично изменени болести и изменения

30

Ми тогава

преди 9 месеца

що ми проповядвате за екологично чистите храни? Какво ще стане с био-модата в хранителната промишленост?

29

От български учени

преди 9 месеца

да те пази господ и най вече да не стават министър председатели! След Чернобил не препоръчваха гъби заради радиоактивността кумулирана в тях! А ми направо от уран 236 да си направят салатка и малко цезий и стронций за подправка! Леле колко ненормални има вече в България или това беше новата безпомощност пред физиката? Язък, че съм следвал 6 години физика в чужбина! Ако бях в България щях да съм господ на науките, а не просто академик!

28

Анонимен

преди 9 месеца

Тук става въпрос за наука, но Пешо чул че радиацията била вредна и сега разлива мозък колко абсурдно била тази технология. Както Айнщайн правилно е предположил, само човешката глупост е безкрайна.

27

пияница мистик

преди 9 месеца

Лелееееее, е сега вече нашите комунисти и пенсионери ще изпаднат в мозъчен ступор...хахахахах :))) Първо им сервираха, че ГМО се използва и ще се използва все повече, сега пък се оказа и че ядем облъчени храни. Най-лошото е, че няма как да разберат какво има в продукта, защото на етикета не пише дали е ГМО или облъчен с радиация. ЕС е казало, че няма да използва логото на Radura по етикетите :))) А идват и 3D принтираните продукти. Те всъщност вече се произвеждат, но са още скъпи. Ще се поболеят

26

До 22

преди 9 месеца

Не знам дали са измислили нова физика, но ти определено нямаш представа какво представлява радиацията.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Дайте ги на ваксаджиите да ги тестват. Те вярват в науката.

24

Нов Световен Ред

преди 9 месеца

Облъчените с гама радиация храни са полезни за нашата кауза.

23

Behemoth

преди 9 месеца

Честно казано не разбирам колегите си сатанисти които не са българи те би трябвало да обичат Бог и да ву благодарят за това.А тие имаве правото тук в Църгария да бъдем сатанисти.

22

Абе

преди 9 месеца

Да си се облъчват колкото искат джендърята! Току виж произлезли още няколко пола.

21

Анонимен

преди 9 месеца

ахам. нова физика. Те и в Чернобил само преминаваха през зоната за 10 минути. После цял живот умрели. В оловен ковчег

20

Анонимен

преди 9 месеца

До Ха-ха. Комунистическите облъчвания са лошави, а западните са добри облъчвания.

19

Шефа на Карлуково

преди 9 месеца

19 Прегледай се.

18

Ха-ха

преди 9 месеца

Ново двайсе! За какво тогава крякаха за Чернобил? Па то било много хубаво!

17

До 3

преди 9 месеца

Това е различно. Тук облъчват храната с лъчите и след края на облъчването храната не е радиоактивна, защото източникът на радиация не остава в нея, докато при Чернобил радиоактивни елементи влизат в състава на храната и така ти облъчват вътрешностите, първо докато преминават през храносмилателната система и след това също, когато влизат в състава на тялото ти.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Той и Чернобил облъчи какво ли не ...