32

Анонимен

преди 6 месеца

Компании като BlackRock са изкупили първокласни недвижими имоти и земеделска земя. Други са подписали споразумения с Киев за съхраняване на химически отпадъци на украинска територия. Сега усилията са да се замрази фронтовата линия и Русия да не заема повече нови територии за да могат транснационалните компании да си запазят бизнеса и печалбите. Това е причината да бъде активизирана руската "партия на мира" - войната е ужасна, колко е добър мирът, всички хора по света и майчиците и татенцата и дечицата искат мир, дайте да взмеме да сключим сега едно мирче при условия изгодни за всички.

31

Анонимен

преди 6 месеца

За Зеленски спирането на сраженията е равносилно на политическа и всякаква друга смърт.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна е терористическа организация която провежда терористични актове на други страни по поръчка на трети страни.

29

Президент Зеленский

преди 6 месеца

Простить террористов Путину это дело бога, мое дело отправить их к нему".

28

Анонимен

преди 6 месеца

Европа вече никога няма да е същата каквато досега я познавахме, всичко свърши.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Bloomberg: Приходите на Русия от износ на петрол надхвърлиха предвоенните нива. Месечните приходи на Руската федерация от износ на петрол сега са по-големи, отколкото преди началото на войната в Украйна факт, който подчертава провала на западните мерки за ограничаване на военния бюджет на Москва, коментира Bloomberg

26

ползите от СВО

преди 6 месеца

СВО развенча някои митове. Мит 1: Конвенционалният военен потенциал на запада превъзхожда Русия - оказа се че това не е така, нито като ефективност, нито като потенциал. Мит номер 2: Западът превъзхожда Русия икономически - и този мит беше развенчан.

25

Анонимен

преди 6 месеца

BASF се изнасят от Германия, Michelin затварят 3 завода в Германия. Химическата промишленост - една от основите на германската индустрия с 40% спад.

24

Анонимен

преди 6 месеца

До 16 Ей, лъжлив русороб я, виж в Ytube руснаци живеещи в България как сравняват заплати и цени в Русия и България. Цените на някой продукти действително са по-евтино, но с 10-30%, а не с пъти. Някой пък са по скъпи в Русия. Заплатите и пенсийте са по-добри в България.

23

DerFuhrer

преди 6 месеца

Рус0роби ще ни товариме у конски вагони на влака и ще ни депортираме в концлагера Москау

22

Смърт за Начо

преди 6 месеца

И нас, нормашните, какво ни интересува това?

21

Радослав

преди 6 месеца

До Променяйте: я кажи коя партия печели най много от промяната за двойно гражданство? Ще ти кажа: ДПС! Следващия парламент ще е пълен с ердоганови слуги с двойно гражданство избрани с твърд електорат от Турция! Така както ИТН отвърза броя секции в Турция и ДПС спечели най много, така и това с двойното гражданство е за тях! В следващия парламент говорещите на български ще са дефицит и ония, двойните граждани ще си гласуват каквото им трябва. Султан Ердоган ще възстанови Османската империя.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Владимир Путин: "Простить террористов это дело бога, мое дело отправить их к нему".

19

Анонимен

преди 6 месеца

Абе защо така загадъчно тоя път не се коментира посещението на Урсула и Мишел в Китай? (Забележете, успоредно с куртоазното посрещане на Путин в Меката на арабския свят).

18

Анонимен

преди 6 месеца

До Променяйте-Много си смешно

17

Анонимен

преди 6 месеца

Русия е единствената останала бяла (бяла не в негативния расиситки смисъл) цивилизация в света. Всичко друго и Европа и в САЩ се скапва, всичко се извращава. Смяна на пола, джендърна флуидност, осиновяване на деца от хомосексуалисти - последното вече е чист сатанизъм.

16

Анонимен

преди 6 месеца

До 10 руското впк е пропаднало и не може да произведе и 1/10 от това на НАТО. Руснаците да целоват ходжите в Иран и диктаторчето Ким, за гдето им осигориха боеприпаси.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Един от най "от най-скъпите градове в света - Москва: Ток, вода, парно, стълбища, чистота и жега макс възлизат на 100 лв. на месец - за всичко, през всеки месец в годината, дори най-студените!!! Яйца 0,15ст/бр. Хляб 40-90ст. Българско сирене произв. в Сърбия/Русия-макс.6лв/кг; Картофи 40ст; Дюнер огромен много вкусен с подарък кока кола или кавото си пожелаеш - 3,50лв; Еднократно билетче до всяка точка в мегаполиса 95ст, (метрото лети на всеки 2мин до 1:30ч. след полунощ), всеки втори билет в течение на час 50 ст. Бензин 1,10лв/лт.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Наясно сме, че искат да ни управляват всякакви канадци, евреи и ескимоси. Няма да стане. Тука не е Северния полюс.

13

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли Крим?