70

2

преди 5 месеца

"Гледам Юлия Тимошенко, Янукович и други. Всички бяха престъпници, закоравели престъпници. Престъпниците и корумпираните служители са голяма част от украинското правителство", каза Уилкерсън, като уточни, че сега украинците умират напразно, защото властите им нехаят за обикновените хора.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Леле ,спомня те ли ПП кога бяха на власт седем месеца ,и Слави ги свали ,нафтата беше 5 лв а олиото 8 лв.,та от 1 март нищо чудно и 10 лв да се вдигне ПП мошеници

68

1

преди 5 месеца

"Украйна е затънала в корупция и престъпност", пенсиониран полковник от армията на САЩ Лорънс Уилкерсън. Украйна се опитва да изглежда като демокрация, но в действителност се управлява от бандити. Пенсиониран полковник от американската армия Лорънс Уилкерсън каза пред Judging Freedom: "Тук има много престъпници. Мъже, жени, стари, млади - това е дълбоко корумпирана държава." Той припомни, че повечето от средствата, изпратени в Киев, са били откраднати: "Лудост е да се инвестират такива пари в място, където има списък с криминални "постижения", който всеки може да прочете, каза бившият полковн

67

3

преди 5 месеца

Посещенията на Путин в Близкия изток са плашещи: това може да е знак за сделка с Русия, което би било "катастрофа на ниво Суец за западните демокрации" (говорим за събитията от 1957 г., когато Египет национализира Суецкия канал).

66

1

преди 5 месеца

"Русия се доближава до съкрушителна победа. Фундаментите на Европа се тресат" The Telergaph. Инициативата на фронта преминава към руската армия. "Сега е ред на украинците да се окопаят, да се опитат да задържат това, което имат", пише вестникът. Говорейки за предстоящата окопна война, Даниел Ханан, като използва примера на ПСВ, пише, че тя се печели от тези, които влагат повече сили. "Първата световна война в крайна сметка приключи отчасти защото съюзниците имаха повече жива сила... Този път Русия има демографско предимство с население три и четвърт пъти по-голямо от това на Украйна."

65

Анонимен

преди 5 месеца

Ще си говорим и пишем март 2024 ....мин 5 лв литър

64

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен--65 ... Точно така е , също и газът трябва да е 0.45 лева !

63

Анонимен

преди 5 месеца

Дизела е ВТОРИЧЕН продукт , и цената му трябва да е 0.75 левЪ , а бензина --- 1.50 левЪ..... !Ясно ли е ?

62

Анонимен

преди 5 месеца

НАПРАО СИ ЗАТВОРА , КОПЕЙКА! САМО ПОСТОВЕТЕ ТИ ТУК СА ДОСТАТЪЧНИ ЗА УЛИЧАВАНЕ В ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА@!

61

Анонимен

преди 5 месеца

***, НЕДЕЙ ТАКА ВЕ! С ТОВА ПОДЗАГЛАВИЕ НАПРАО ЩЕ УМО=РИШ КОПЕЙКИТЕ!

60

IQ 3.14

преди 5 месеца

айти брокеро охранитело висшиста разбира и от търговия с въглеродни горива. те тва е нация техническа, братленца

59

НедоволенЕвроатлантк

преди 5 месеца

Тея ще ни довършат.

58

Анонимен

преди 5 месеца

България е тотално фалирала и опоскана държава! Вече се чудят от къде да вземат пари само за да могат да платят пенсиите и да поддържат разпадащата се инфраструктура. Естествено пак ви излъгаха че няма да вдигат данъците. Не само ще ги вдигат ами ще измислят и нови данъци. От догодина започва голямото дране. Нови данъци върху имоти, нови данъци върху горива, по високи цени на тока, по високи застраховки и много други.....и това е само началото. Външният дълг расте!

57

Анонимен

преди 5 месеца

Ама пак ли Урал ще ни продавате за Брент ?

56

Анонимен

преди 5 месеца

В Русия нафтата е 1.20лв.

55

Анонимен

преди 5 месеца

В Турция нафтата е 2.25лв. в момента.

54

Аз

преди 5 месеца

Спокойно, дерогацията пада. Познайте после къде ще отидат цените на горивата

53

Анонимен

преди 5 месеца

Брюксел чака прекратяване на огъня, когато ВСУ окончателно изгуби настъпателния си потенциал. На Запад смятат, че Зеленски е стигнал твърде далеч и при необходимост няма да може да стане страна в преговорите с Русия за "замразяване" на конфликта, затова в ЕС вече търсят негов заместник.

52

Анонимен

преди 5 месеца

2,60 за литър бензин, от които 1,80 са данъци и акцизи. Само ДДС-то е 50 стотинки. Акциза е още 80 стотинки. Сложи му един данък Кокорчо още 30 стотинки. И един корпоративен данък от 10%... Горивото не е скъпо, съдират ви кожата от данъци и налози! Ако бензина е 1 стотинка за литър, вие пак ще плащате 2 лева за литър след данъци!

51

Анонимен

преди 5 месеца

Сега никой не пътува, винаги зимата цената пада.