124

. Вал

преди 6 месеца

Гонене го това германско куче обратно.

123

Анонимен

преди 6 месеца

МИСКВА ЩЕ ОТГОВОРИ С МОЩЕН ПАРАД НА ФИЛИП КИРКОРОВ

122

Анонимен

преди 6 месеца

Русия да взима пример от България... Първо да арестуват поповете католици и да ги държат неколко дена у кауша. След това да надигнат вой че поповете са разузнавачи и да затворят църквата. Въобще българския сценарий за "обявяване на войне". Да видим след това къде ще говори г-на от германия..

121

Германец

преди 6 месеца

Пресаклашето пак звучи като след изкаран микроинсулт от препиване с боярищник.

120

Дойчландец

преди 6 месеца

Местя.

119

Анонимен

преди 6 месеца

Да се говори за мир не е богохулство, напротив. Ама *** им го обясни, там си "опрощават" греховете за убийствата, щом така е наредено.

118

Тео

преди 6 месеца

Заглавие - кара се, първо изречение - разкритикува = кликбейт! Иначе, прав е графът в това, което е казал. Но и Маша е права. Войните могат да спрат, особено ако са изкуствено нагнетени, както тази в Украйна. $5 млрд. и една кошница курабийки от г-жа Фак дъ ИЮ и резултатът е на лице. Всеки има глава на раменете.

117

Анонимен

преди 6 месеца

То можеше бе, ама воля нЕмаше. Предложиха ви мир, пък вие казахте, че сте големи биячи и нямало кой кво да ви казва и условия да ви поставя. После май се оказа, че не сте най-големите биячи и взехте да мънкате за мир. Ама пак под условия да дойдел. Пак под вашите. И пак поступвате другия бияч с една ръка и току писвате "ама то аз само с лявата!". Мдаа. А дано има мир, че всичките големи биячи наз изтърсаците все в бой ни вкарвате, пък после ние плащаме и сметката.

116

Кара се

преди 6 месеца

На кого ли не се е скарала русия? И защо ли всеки неин съсед се бои от нея? Зная,че страхът от някого не може да те накара да го заобичаш. А от руснаците всеки народ и човек на планетата се страхува. Народ, който се радва, че другите народи се страхуват от него...не е нормален народ. извод...всеки сам да си направи.

115

Анонимен

преди 6 месеца

Това е най-нещастната страна в ЕС. България за втори пореден път стана най-нещастната страна в Евросъюза, съобщи изданието, позовавайки се на Евростат."България е единствената държава с по-малко от шест точки (5,6 от десет) по общия индекс на удовлетвореност от живота"

114

Анонимен

преди 6 месеца

До пРосия потъва Ромистан вече се удави

113

Анонимен

преди 6 месеца

Държава, която разчита само на природни ресурси е обречена.

112

Червен каскет

преди 6 месеца

Втора година чакам Европа да замръзне и флагманът да изплава.

111

Анонимен

преди 6 месеца

НА ВОВА МНОГО БРУТАЛНО МУ РАЗПОРИХА ИМЕНЦЕТО

110

Анонимен

преди 6 месеца

Блатният планктон може да се скара само на Ким Чен за фалшивите снаряди,с които ги прекара.

109

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо да си приберат украинските русофили в Русия където 2/3 от огромната територията е пустееща, руските фашисти започнаха да разрушават градовете на Украйна и да анексират земите им които дефакто вече са унищожени от войната и от тях ползата е почти никаква... Отделно стотиците хиляди убити и осакатени руснаци, международна изолация и омразата на милиони хора по света... Това е "печалбата" на руските империалисти в Кремъл и мъртвия, къс диктатор ..

108

Анонимен

преди 6 месеца

Само за изминалото денонощие, статистиката на украинския генщаб сочи 1130 убити руски нашественици по целия фронт в Украйна, 11 унищожени руска танка, 24 унищожени руски бронирани машини и 38 унищожени руски артилерийски системи. Сутрешната сводка на украинския генщаб сочи, че при Авдеевка е било най-горещо там са отбити цели 35 руски пехотни атаки! А при Маринка, която се намира на 25-30 километра на юг от Авдеевка, са отбити още 18 руски пехотни атаки.

107

какъв мир бе?

преди 6 месеца

Нали щяхте да побеждавате Русия, нали Борел се заканваше да победи Русия "на бойното поле". Какво стана с победата на бойното поле, бе?

106

Анонимен

преди 6 месеца

Изявленията на ръководителя на киевския режим Владимир Зеленски за провала на контранастъплението и спешното изграждане на отбранителни структури шокираха всички онези западни пропагандисти, които почти две години с пяна на устата доказаха, че "Украйна побеждава Русия. Вижда се как един след друг те преминават в дълбока защита, оправдават се за несбъднатите си прогнози и прехвърлят вината върху другите.

105

Анонимен

преди 6 месеца

До Влади Ампов: не е фейк. Титлата е дадена на семейството му от руския цар, истински граф е.