41

Елита

преди 6 месеца

49 нишата бракониерска класа

40

Елита

преди 6 месеца

Златната арка беше топ Арт инсталация да не я харесваш е неща форма на простащина на нишата банкерска комунисто рус0робска класа.

39

Патриций

преди 6 месеца

Не разбирате от АРТ плебеи!Осгавете хората да творят!!!

38

Анонимен

преди 6 месеца

искали са да напишат думата с 3 букви ноне им се е получилозащото едните пишели на латиница дригуте на шлоковица кирилица не са се разбрали за езика

37

Анонимен

преди 6 месеца

Тая нация верно трябва да бъде оставена да се гърчи сама, не ставате за нищо стойностно. Не случайно, никой не ви брои за народ, ни изток, ни запад, всички гледат на вас, като ползван кондом, чак им е гнус да ви стъпчат, дори. Или се събудете и се вземете в ръце или ...

36

до 43

преди 6 месеца

В другата статия се споменава, че ритуалът е близо и до друго училище - 7 СУ Св. Седмочисленици". 7 е също много важно число в Gematria, а вероятно е включен и някакъв друг религиозен момент (свързан с Откровение 13:3), но и аз не съм специалист по черна м*а*г*ия все пак... Със сигурност мога да кажа обаче, че това въобще не е случайно и е лош знак, при това тези ужасни знаци валят един след друг - моментално след египетската арка с л*у*ц*иферианската и СВЕТЛИНА, и то пред църква!

35

Анонимен

преди 6 месеца

Пише ЖОСИ. Ама те нали вече им гепнаха бизнеса, не ли?

34

Анонимен

преди 6 месеца

Аре да пишеме АРТ, да земеме парите и да бегаме.

33

до 5

преди 6 месеца

Поредният са*та*нински ритуал след арката! Положението тук става много сериозно и опасно! Отначало помислих, че е редовният номер 9/11 (IXXI ) или ХХ, но не е... Явно е нещо на иврит. Затова не го показват отгоре, а и колко хора знаят иврит...Номерът на училището е също част от ритуала. 133 е много специално и отвратително число в Gematria и се базира на Откровение/Revelation 13:3 (светът последва звяра) Ако някой ми беше казал преди, че БГ ще стане по-са*та*нинска от САЩ, нямаше да му повярвам.

32

Практичен

преди 6 месеца

Хайде сега си представете как ще изглеждат: 1) Девойка, облечена в къса поличка, седнала на тази "пейка"; бельото й ще се вижда чак до ластика на талията. 2) Жена в напреднала бременност, как ще седне да си почине на тези "пейки" и как ще стане после? 3) Възрастен човек с болни стави, който има нужда да седне, за да си поеме дъх след извървяването на не повече от 200-300 метра? 4) Подобни съоръжения, предназначени само за ученици се монтират само на територията на учебното заведение.

31

aaaa

преди 6 месеца

Скоро ще минат дърварите да си ги приберат ,зима е трябват дърва за печките.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Ами мислят новите общинари за учениците. Я какъв хубав пушком са им направили! Вече ще има къде да посядват и полягват, докато дърпат по един фас в междучасията. Щото, който минава по Шишман (а и покрай което и да е училище) вижда как вече разхайтеността е стигнала дотам, че учениците масово си пушат по тротоарите (а често и в компания с учителите).

29

Анонимен

преди 6 месеца

Чакат някой по тъмно да се пребие там и тогава да го махнат ли, спешно да си наберат дърва там и да ги използват по предназначение!

28

Анонимен

преди 6 месеца

Станишев спаси партията майка от тази зла баба, отречи се от БСП публично в Унгария!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Жендарите точат пари и ги дават на себеподобни за инсталации, евала алабалисти и Смучи София - неочаквано недобра комбинация!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Това щяло да бъдат пейки. Не бе, не се майтапя. Такъв отговор са дали от общината, съвсем сериозно. Как ще се сяда върху тези нахвърляни по земята диреци, все още не е ясно, но може би подготвят някакъв пърформанс, за да ни демонстрират и да ни въведат в "обживяването" на тротоарите.

25

Серж

преди 6 месеца

Българският *** не разбира от абстрактно изкуство и му дай да плюе само. А тази арт инсталация дори излезе много евтина за София имайки предвид какви гениални творци стоят зад нея. Но да, плюйте нещо, което струва само милион и осемстотин хиляди евро и си яжте кюфтетата.

24

Ник

преди 6 месеца

Намирам за красиво и полезно, така оформеното тротоарно пространство. Има училище и учениците биха се възползвали, както и всеки друг.

23

Пешо

преди 6 месеца

Пейки за пушене и отдих, на вас всичко ви е странно и арт...

22

Батя ви

преди 6 месеца

Баси дърводелеца некадърен!