70

До 81

преди 5 месеца

Проблема е че се крадат субсидиите и госпожата е прецакана, както и гражданите. Спокойно цената на борсата може да е 50 ст. Държавата да я субсидира с поне още толкова и на сергията цената да е 1 лв. Така хем няма да е скъпо за крайния потребител, хем ще има добра цена за производителя.

69

До рашко

преди 5 месеца

На запад са си оправили дереджето. Произвеждат си и субсидии си взимат, а ти тука им ядеш пластмасовата продукцията. Такива като жената, които все още произвеждат някаква истинска стока, скоро ще изчезнат, заради *** като тебе.

68

КартелНаМотополите

преди 5 месеца

66 Как кой бе зеленчуковата мафия

67

Бг марулите са

преди 5 месеца

Плебейски само Айсберг

66

Анонимен

преди 5 месеца

Проблемът не е в това, че цената е двойна. Предвид вида стока по-скоро е нормална. Проблемът е там, че хората нямат пари да ги купуват по 3лв, за да може г-та да ги продава ща 1.50.

65

Блг

преди 5 месеца

Господи, благослови нашите зеленчукопроизводители! Нека произвеждат качествена стока за нас, а нека те да получават справедлива цена и условия ! Слава тебе!

64

Анонимен

преди 5 месеца

Нали знаете колко струват марулите от 1.60 утре? Нула! Каквото не се продаде, заминава! Кой го плаща? А сергията кой плаща? Наеми си сергия и продавай по 1.20 бе, госпожо?

63

###

преди 5 месеца

Ей, не може да има толкоз про_Зди хора! Тя искала да ги продава над лев ама защо продавачите продавали по 1.60, ами защото ако не ти продадът скапаните марули ще трябва да ги хвърлят *** ***.. има профит има и загуба! Що не вземеш сама да си ги продаваш и да си печелиш!

62

Анонимен

преди 5 месеца

Когато я няма държавата, така ще е. На прекупвача отдавна трябваше да се сложи процент на който могат да продават и той в никакъв случай не може да бъде 100%. Тези в парламента са загрижени за Украйна, но не и за България.

61

разбор

преди 5 месеца

До Неграмотенслед 34 години някои не разбраха,че живеят в условията на див копитализъм.Буля ставала в 4.30часа.Госпожо,никой не се интересува в колко часа ставаш.Стоката струва толкова,колкото ти платят.Особено важи за малотрайните.Ако са столове,маси или гардероби-могат да почакат години.Затова те и рекетират.Капитализъм!Успех!

60

Анонимен

преди 5 месеца

Българина даже една салата не може да отгледа пласира и да стигне без проблеми до крайния потребител. Тая държава е уникален цирk

59

НАП

преди 5 месеца

А производителят издал ли е фактура на търговеца?

58

Коментатор

преди 5 месеца

Никой не уважава труда на коментаторите в новинарските сайтове. Държавата трябва да плаща минимум по два лева за коментар, иначе родното коментиране ще загине.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Само не разбирам кой и е забранил на производителката да си вземе сергия под наем и да си продава марулите на 1.60 лв?Не гледайте в канчето на другите!

56

До 55

преди 5 месеца

Явно мотика не си държал през живота си. Не само маруля, но и други растения растат през декември, та и през януари и то не под оранжерия. Жената е права, че се бъхти за без пари, но така е тука. На запад и дават 1 лв субсидия и не и дреме за цената на борсата, а тя е даже още по ниска. Но така и на пазара цената за хората също и ниска.

55

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя май не е ходил в казарма, иначе щеше да знае, че да надничаш в чуждото канче не е много възпитано, но пък може да бъде доста болезнено.

54

До 60

преди 5 месеца

Ми да е станал програмист бе. Да не съм го карал насила да сее марули?

53

До 57

преди 5 месеца

На българина му липсват едни 500 години това са 20-30 поколения. Тепърва има да учи хиляди неща в бизнеса. Алеко Константинов има цели книги по темата.

52

Неграмотен

преди 5 месеца

Да тръгнеш да отглеждаш нещо от семка,без да знаеш за колко и на кого ще продадеш?Без договор,контракт,никаква идея?Ми това е хазарт!Коефициента за печалба е различен и динамичен и няма място за риване!50% отгоре за пласмент и реализация е напълно Ок!5 Х марули е нищо,като стигнат 500 хил ще им е лесно,сега са аматьори и са си получили заслуженото!да ходят в Калифорния да гледат трева като им отърва да видят колко пъти ще се наведът и изправят?!

51

Анонимен

преди 5 месеца

Вземай една сергия, обличай седем якета и пет палта, че е малко хладничко и избий рибата, като ги пуснеш по 90ст. Под пари ще останеш! Нощем след работа ще копаш в парника и готово. Може пък да започнеш и да уважаваш труда на търговците, който е доста по-тежък от твоя.