28

Анонимен

преди 9 месеца

Няма да има правителство да поеме отговорност. Даже не е сигурно дали, въпреки приказките, няма да оставят правата на Радев без промяна, за да му прехвърлят горещата тема!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Как не е ясно какво ще бъде след 1-и март 2024 г., ексмин.Стоянов? Досега премиерът е българин, председателят на НС също е такъв, а министърът на ВнР и този на финансите са чужденци, дето Боце от Банкя и от Козяк 16 ги докараха тук, та да изтърбушат България. На 1-и март премиер става Мара ГАБРИЕЛ, почти спираме НХК и започваме да купуваме гориво с 1,50-2 лв по-скъпо, Делян Пеевски става лидер на ДПС, БиБи си остава лидер на ГЕРБ, Тагаренко ще разпродаде МО,Пеевски и Боце ще разпродадат България

26

Анонимен

преди 9 месеца

След като не е ясно, защо нашите марионетки искат да махат дерогацията?

25

Анонимен

преди 9 месеца

ПРИГОТВЕТЕ СИ ДЕСЕТАРКА ЗА ЛИТЪР И НЕ ПИТАЙТЕ!!...

24

Анонимен

преди 9 месеца

Тя и сега цената на горивата е същата като в ЕС-----НИКАКВА РАЗЛИКА....ХАХАХА

23

СМЕХ....

преди 9 месеца

Ще стане като в цела Европа....ХАХАХАААА....СЪЩАТА ЦЕНА НА ГОРИВАТА!!!

22

Честито бугараци

преди 9 месеца

Напротив ясно е чакайте десеторно краварско увеличение на руският петрол

21

Анонимен

преди 9 месеца

С тез киризи бяй тука нъмъзъ!

20

Мисля

преди 9 месеца

Че на всички е много ясно- цените ще бъдат по-високи от сегашните .МНОООГО ПО-ВИДОКИ!А някой ще е взел комисионни и ще е извън Бг на топличко!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Не е ясно за мaлoyмнитe само. Цените ще са по-високи от колкото сега. Нито правителство нито търговците имат интерес от ниски цени. Едните ще взимат по-високи данъци, а другите повече печалба. Това е и причината лукойл да държи цените високи въпреки дерогацията. Иначе няма как да плаща 60% данък печалба. ПП прецакват всички, и замазват положението с вдигане на заплати, но когато и цените се вдигат ползата е никаква. Държавата пак прибира същото и народа пак си стои беден.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Чака ДПС да го направи отново министър.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Я яхайте велосипедите, цяла Европа може, калпака не можел, но ще се научите. Хубавите времена за България, тепърва идват. А и повечето живеем вече добре. Промяната е хубаво нещо.

16

Отговор за 20

преди 9 месеца

И Боко и Кир Кокор взимат под масата и затова се карат и Лукойл има гръб, не си плаща данъците и продава по-високо, за да избие рушветите. Имайте малко акъл и разсъждавайте. А Лукойл е 20% на Рокфелер, проверете, има официална информация.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Даже е много ясно какво ще стане ,със цените,но д-р.тагаренко,ще ни спаси,като почне да внася петрол от у Крайна.

14

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 9 месеца

И това ми било анализатор. ЯСНО Е и още как. Цените ще са нагоре и то яко.

13

Анонимен

преди 9 месеца

До Алекс В края на 2014 година цената на горивата в България са били Б-1,8 лв Д-1,75 лв при цена на петрола около 100 $ за барел. Като си такъв умник ще ми кажеш ли защо сега, като купуват руски петрол па 60-70 $, цената е толкова висока?

12

Не е ясно

преди 9 месеца

с колко ще се вдигнат цените на $чекмеджетата след 1 март

11

Алекс

преди 9 месеца

Бившият министър манипулира данните.Тези 17 държави са предимно извън ЕС.Не е коректно да сравняваш цени в държава от ЕС с държави извън съюза.Акцизите са различни.В Румъния е малко по евтино,но тя има собствен петрол.Цените на горивата в България са от най-ниските и това е благодарение на рафинерията в Бургас.Ако не работи,цените ще скочат.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Kвoт' cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй тo...

9

Shark

преди 9 месеца

До Аз. Ще ти се. И ти си от онези с таралясниците, и ти знаеш, че цената на горивата ще се вдигне.