163

Пацифист

преди 6 месеца

За две години във войната в Украйна 10 хиляди жертви сред цивилните за 50 дена в конфликта в Газа 14 хиляди цивилни . И в двата конфликта нации с общ произход се бият. Славяни срещу славяни и семити срещу семити. Не подкрепям никоя страна само споделям фактите.

162

Къде са тея кравари

преди 6 месеца

Дето викаха, че парестинците могат да се евакуират просто в Южна Газа? А сега когато Израел бомбардира Южна Газа къде да се евакуират децата и старците??? В морето ли?

161

MNENIE

преди 6 месеца

Няма да има Мир по Света докато не се изчистят стари спорове - Израел да се изнесе от Азия и да се настани на мястото на Украйна . Хавай да получи независимост от САЩ .На Китай да се върне заграбената от САЩ територия наречена Тайван . Сърбия заедно с Косово и СМР да се раздели от съседните Държави . Гибралтар да се върне на Испания .Крим е Руски .

160

Вчера един загинал

преди 6 месеца

В Украйна..статии в пресата, възмущение, присъда на Путин, санкции! Днес за загинали вече 133 цивилни деца и жени в Южна Газа..само за часаве! Никакво възмущение, присъди..даже Запада поощрява Израел да у бива още деца!!

159

САЩ

преди 6 месеца

Ние сме най големият търговец на оръжие в света и Мир пр осто не ни уктройва..От войната пичелим милиарди долари а от Мира нищо..

158

Дипломацията на САЩ

преди 6 месеца

1 Санкции 2. Преврат 3. ВойнаОт Мир не се печелят пари!

157

ъ

преди 6 месеца

Абе тези в исторически план изтрепаха населението на цял континент. После още десетки милиони други хора. Последно пуснаха Короната и подпалиха войната в Украйна. Още няколко хиляди души въобще не са им проблем. Те са демократи.

156

Анонимен

преди 6 месеца

Целият цивилизован свят срещу джихадистите и ислямистите. Освен любимият ви рязянодухач Путин.

155

Анонимен

преди 6 месеца

И без да съм евреин, знам историята на моя народ достатъчно добре и уважавам евреина цар Иван Шишман,който си е проливал кръвта да защити българите от османските ислямски орди. 600 години по-късно болшинството от оцелелите са толкова сдухани от турски сериали и разчепени ***, че дават милиони драго тук да стане халифат. Напълно си заслужаваме съдбата и не само Европа, дори руснаците и съседите не ни искат. Дори албанката вчера в ООН достойно се изправи срещу Хамас!

154

САЩ и Израел

преди 6 месеца

Срещу целия останал свят..Аз знам кой ще спечели :)

153

Анонимен

преди 6 месеца

И в Газа и в Украйна заги ват от бомби невинни деца, в Украйна това е брутални агресия и престъпление, а в Газа морално оправдано и самозащита! Според САЩ! Света вижда лицемерието и двойният стандарт на САЩ..

152

Анонимен

преди 6 месеца

Срам за САЩ, да не подпрепят резолюцията, която можеше да спре тези военни и хуманитарни престъпления на Израел, също така срам за Великобритания. Пълна изолация в ООН за тези държави, по-ниско не можеха да паднат, освен ако и те не започнат да бомбандират Газа. Две години ни четоха морал за Украйна- окупация, територии, международни договори, загинали цивилни, ООН... е, сега всичко това няма значение, когато те са от другата страна на барикадата.

151

Сър Уилямс

преди 6 месеца

Първоначалните терористи са ционистите! Те започват всичко през 1948. Точка!

150

Анонимен

преди 6 месеца

Не чухме Мохамед Абушахаб да осъди терора над Израел извършен от терористичната Хамас, чийто лидери са милиардери, които ограбват палестинците.

149

v

преди 6 месеца

На САЩ им дай убийства как така ще се спира огъня алоуууу...Родината на дявола иска кръв и смърт да се лее по земята...

148

до 150

преди 6 месеца

"Палестинците си избаха Хамас" Да, да, колкото българите са си избрали да ги лашкат от посолствата, толкова и там. Писанията ви са повърхностни.

147

Пенкилер

преди 6 месеца

Нали това е целта на демократите в САЩ... да избият цялата планета!

146

Анонимен

преди 6 месеца

Откакто се помня, съществува понятие "окупирани арабски територии". А аз се помня отпреди създаването на ХАМАС. Проблемът е, че в Израел са ционисти, а не нормално население. И част от ежедневието им е да строят непрекъснато на чужди територии, вписано е като доктрина - където съм аз,м там е Израел. тях го възпитават, че са богоизбрани, и си вярват. Възпитават ги да мразят. Т. нар. "самарянка" например, била нечиста етнически, затова никой не бивало да общува с нея.

145

Анонимен

преди 6 месеца

До До 137: за пореден път - СИ и UK си разрешиха проблема помежду си. За пореден път - палестинците ги оставиха да се самоуправляват 2005. Нямаше нужда от референдум, отидоха директно на избори и си избраха ХАМАС! Колкото и пъти да питате, ще получите едни факти, за които всички знаят. Любопитно как функционира мисълта при терористи и поддръжниците им. Минава като вятър през главата? Вихрят се някакви ветрове вътре? Бръмбари се блъскат в стените и създават звук от дрънкане на кухо?

144

сем

преди 6 месеца

До 146-Исак Нютон-майка-Хана Ейскоф-еврейка