38

БРАТ ЗА БРАТА!!!

преди 6 месеца

За съжаление в България всичко се чалгализира и цингализира... И ще става все по-лошо... Ние се нуждаем от нови хора в България от нова кръв. На мен ми пука повече за човека, индивида, а не за държавата, ако останат само тъмни субекти на територията каква ни е файдата? Не знам, но трябва да се вземат радикални мерки! Трябва да се приемат повече хора от Европа и бягащи от войни!

37

Анонимен

преди 6 месеца

Аз съм за това да идват повече украинци да живеят в България, по-добре украинци от арабски 'инженери', а пък руските фашисти въобще не ги искам.

36

Украйна сметка

преди 6 месеца

Украинките могат да останат.

35

Мишо

преди 6 месеца

Смях. От тях 150000 вече не са в страната. Взеха си мерцедесите и бмветата и газ към Германия.

34

до Славянски Гювеч

преди 6 месеца

Ако мислят да остават у нас да понаучат български. До онзи ден у тях са си говорили на руски, а сега искат да учат украински в България. Такива привилегии няма никое друго малцинство у нас, дори новините на турски бледнеят пред това, което виждаме. Аз мисля, че когато войната приключи и стане безопасно (за тях) да си изказваш мнението за украинското правителство Русия ще ги приеме обратно по родните им места.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Дали сме не закрила, а гостоприемник на пара зитиращщи навлеци. Всеки украинец в боеспособна възраст у нас, да се извози организирано за подкрепление на контрата.

32

Ахмед Утешителя

преди 6 месеца

Нямам нищо против да идват.Във Варна се напълни със укровдовици.По цял ден обикалят по центъра и моловете и въртят очите като перални Перла 05.Оглеждат се за мъже.Утешил съм доста украински вдовици,но винаги може и още.Чичо Ахмед работата не го плаши.Магарето носи колкото го натовариш.

31

Анонимен

преди 6 месеца

От тия 168 300 колко останаха в България, има ли 16 хил.и 830?Видяха, че положението в България е по-лошо и от това на воюваща Украйна и избягаха в,, гнилият" Запад.

30

Галя от EmbassyTO

преди 6 месеца

Отживяха си по 5* хотели на морето, но все се опитваха да паркират последния модел лимузини на плажа. Най - първата линия - в пясъка.

29

Славянски българин

преди 6 месеца

По-добре да има украинци в България! Отколкото цинги!!! Все пак са наша славянска кръв! Колкото и на някои историци да отхвърлят думата славяни!

28

Руското нахлуване

преди 6 месеца

...а украинското правителство си стоеше мирно и кротко... и европейците и те ти признаха, че никой, никакви мински споразумения, не е имал намерение да спазва. Ако не внимаваме какви ги вършат нашите политици и ние можем да станем бежанци, ама тоя път на къде да се бяга вече? Европа се напълни с "азиатци" и африканци. Въпроса е на кого ща ни подарят САЩ? На Русия или на Турция?

27

Анонимен

преди 6 месеца

Нека да останат да се разнообрази генофонда малко .

26

Анонимен

преди 6 месеца

То си пише увеличават се а не намаляват.Куцо и сакато от селата на Украйна най вече украински селянки заливат Европа.И то селянки от Западна Украйна където въобще няма военни действия.Отиват в Германия,получават помощи после обратно харчат в Украйна защото е евтино и другият месец обратно за помощи.Схемата се знае.

25

Анонимен

преди 6 месеца

И аз искам на хотел *** няма

24

Закривай окрайна!

преди 6 месеца

Вън наглите окраинци!

23

Анонимен

преди 6 месеца

Айде стига на хотел впидаха се в престъпният свят и урааа бравоо

22

До 19

преди 6 месеца

Кой ти е дал пари за 5 звездни хотели бе в другите страни все в такива хотели са настанени.Тука малко ги поглезиха та се качиха на главата на всички

21

Анонимен

преди 6 месеца

Докога ще ги издържаме тъй да поработят нещичко цял Ес ги гони. Ние на хотел докога бе

20

Анонимен

преди 6 месеца

Лошо няма избягали са хората,някой от тях от глупостите на нацистите довели до агресията на Русия,ама що едни други се опитват да се изкарват жертви и да защитават нацистите и техните глупости

19

Анонимен

преди 6 месеца

А колко бездомни българи сме настанили в хотели и сме се погржли за тях, колко деца от домове, колко пенсионери, колко българи?